Ar ko domāju rudenī, nezinu, (laikam ar cauru kabatu un zāģu skaidām), bet beigās ir izrādījies, ka viens sīks ir bez slēpju zābakiem - distancenēm.
Kad nu beidzot man uznāca spēja rīkoties, izrādās, ka tādi izmēri ir deficīts. Par n-desmit vai n-simt var kaut ko dabūt, bet tas nu ir par šerpu. SS'ā viss, kas paretam parādās, tiek izķerts nakts vidū. Feisbukā arī nekā nav. Internetveikalos vai nu nav, vai krutie dārgie.
Šobrīd vecākais ir ielīdis manos zābakos, bet man pašai līdz ar to nesanāk kopā ar šiem paslēpot. Tātad ja nu kādam ir lieki distanču slēpju zābaki, NNN, 38. vai 40. izmērs, par saprātīgu ciparu (jo mazāk, jo labāk

) atpirkšu.
Izmēru variācijas tāpēc, ka man ir 39. zābaki, kas sīkam mazliet par lielu, bet man mazliet par mazu. Vai nu paņemšu 38. sīcim un sev meklēšu rudenī (pagaidām var dzīvot), vai atdošu sīcim savus jau tagad un pārcelšos uz 40.
Protams, zinu, izklausās kruti, ka nevis kocenes ar klamburiem meklēju..., bet ja man tie stiprinājumi ir, un slēpes visiem ir, tad pielasīt lietotus zābakus par 20-30 eiro ir izdevīgāk nekā iedot sīkam kocenes (slēpju smēru man sen vairs nav), ar kurām toč viņš neslēpos.
Cerība, protams, nav diža, bet ja nu tomēr...