Es Garāžā!
Vakar spontāni sāku medīt SAVU velosipēdu. Divās vietās palūdzu rezervēt. Nevaru izšķirties, un aŗī ne visas tehniskās lietas saprotu, tāpat pieļauju, ka kaut kādas pavisam svarīgas nianses pat neesmu iedomājusies.
Meklēju normālu (hahha) pilsētas velosipēdu. Kvalitatīvu, iespējami vieglu, ērtu. Lai kā gribētos sevi mānīt, visticamāk, ne katru dienu izmantošu un sevi piespiedīšu kādu līkumu izmest. Bet, ja nu notiek brīnums, un es patiešām aizraujos?
Tad vrb vajag arī tādu izturīgu?
1.Pegasus firma (nav ne jausmas par izcelsmi)
https://www.pegasus-bikes.de/de-de/produkt/pegasus-solerosl24-trapez?FARB=FARB_F3794&RHOE=RHOE_58Cena 550€ (no 800€), 2 gadu garantija (izņemot riepas, kameras un vēl kko)
24 ātrumi, pilnīgi noteikti pilsētai par daudz, nevajadzīgi, un sadārdzina cenu. Bet ok, par kvalitati esmu gatava piemaksāt arī lieku, bet vrb arī lieks čakars ar tik daudziem ātrumiem un pārslēgšanām.
Pēc visiem objektīvajiem parametriem man pieejamais rāmis manam augumam it kā maķenīt par lielu (58 uz 177 auguma cm), bet braukšanā viss likās ērti.
Mīnuss (varbūt) - trapeces rāmis, nezinu, vai man vajag tik sportiski braukšanu, un ar brunčiem tā ir, kā ir.
Likās pasmags - 15kg ar kapeikām
Glabāšana zem klajas debess (pa nakti gan slēgtā pagalmā), bet pa dienu pilsētā...jo dārgāks velo, jo lielāks zādzību risks.
Eleganta krāsa
2.Puch firma, laba, sena austriešu firma (konkrētā modeļa bildes nav, jo biju tik apjukusi par ieiešanu veikalā un sarunu ar pārdevēju, ka neiedomājos kārtīgi paskatīties).
Cena 450€ (no, šķiet, 500€), 1 gada garantija
7 ātrumi, kas pilnīgi optimāli pilsētas velo.
Vieglāks par iepriekšējo, ne daudz, bet tomēr.
Dāmīgāks rāmis - zemā "iekāpšana". Precīzi nepajautāju, bet, iespējams, un pēc sajūtām rāmis nedaudz, nedaudz par mazu.
Cietāks, neērtāks sēdeklis.
"Parastāks", vienkāršāks modelis - kā daudzi - iespējams, nepievērstu zagļu uzmanību.
Tizla krāsa, tumši violets.
Saprotu, ka jums katram aŗī ir kkādi svarīgie emocionālie argumenti, kas ietekmētu izvēli, bet man ļoti noderētu vēsāks vai remdenāks skats no malas