Autors Tēma: 2021.gada frizūras  (Lasīts 2238 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies vellata

Atb: 2021.gada frizūras
« Atbilde #30 : 2021. gada 03. marts, 23:44:29 »
Neglīta nejūtos, lai gan neesmu arī nekāda baigā skaistule. Man ir uzbraukts, ka tādus dabīgi lokainus matus sievietei esot pretīgi netaisnot (vai vismaz nesalokot "pareizi" ar lokšķērēm), bet godīgi sakot, man vienalga, ko tāds mazpazīstams mužiks domā. Jā, tas pats, kas apgalvoja, ka, ja es sevi "sakoptu", es būtu gatavā topmodele. Man, protams, ir patīkamāki veidi, kā tērēt naudu un laiku, un man tiešām savs izskats patīk.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #31 : 2021. gada 04. marts, 07:52:39 »
Citāts: vellata
dabīgi lokainus matus sievietei esot pretīgi netaisnot (vai vismaz nesalokot "pareizi" ar lokšķērēm)
Savukārt, to darīt būtībā nozīmē situāciju "di@sā darbs un materiāli" :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #32 : 2021. gada 04. marts, 08:31:42 »
tāds mazpazīstams mužiks...
... pats ir frizēts, glancēts, uzacis formētas un apgrieztas, nagi manikīrēti, spalvas no ausīm iztrimētas, zobi kā Holivudā, krēms uz sejas un rumpis kā izdreijāts? Vai arī viņam, nabadziņam, spoguli neviens nav uzdāvinājis? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #33 : 2021. gada 04. marts, 08:45:09 »
Kopš kura laika dabīgi lokaini mati ir nepieļaujama "nekoptība", kas jālabo ar taisnošanu?!  :fp:  Man, "estetagadtaisnikarāšos" matu īpašniecei, kas visu mūžu nomocījusies, lai piedotu savējiem kādu nebūt apjomu, dabiskā lokainība šķiet apskaužama Dieva dāvana. Tādi vienmēr labi izskatīsies, veidoti vai neveidoti.

Atslēdzies reno

« Atbilde #34 : 2021. gada 04. marts, 10:25:07 »
Tas ir Netaisnības Likums -lokainās taisno, taisnās taisa lokas

Atslēdzies Trix

« Atbilde #35 : 2021. gada 04. marts, 10:38:26 »
Tas ir Netaisnības Likums -lokainās taisno, taisnās taisa lokas

Tā mūžam bijis, ka otrpus žogam zāle leknāka. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies vellata

« Atbilde #36 : 2021. gada 04. marts, 19:47:58 »
Kopš kura laika dabīgi lokaini mati ir nepieļaujama "nekoptība", kas jālabo ar taisnošanu?!  :fp:  Man, "estetagadtaisnikarāšos" matu īpašniecei, kas visu mūžu nomocījusies, lai piedotu savējiem kādu nebūt apjomu, dabiskā lokainība šķiet apskaužama Dieva dāvana. Tādi vienmēr labi izskatīsies, veidoti vai neveidoti.
Izskatoties tak pēc garmataina veča! :D  Ja ir lokas, tad tām jābūt acīmredzami veidotām, lai skaidrs, ka sieviete.

Nav tā, ka lokaini vienmēr labi izskatās, bet vismaz veidošanai labi padodas. Nu, bez drusku veidošanas līdzekļa vai vismaz nopietnāka matu balzāma sanāk "nimbs" no jaunajiem matiem galvasvirsū, īpaši, ja sīks lietus piemeklē, bet nu tas nav nekas šausminošs.

(Ņemot vērā manu botas, džinsas + t-krekls stilu un brīžiem noskūt aizmirstas sīkūsas, reizēm mani tiešām ir noturējuši par jaunu puiku)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #37 : 2021. gada 05. marts, 12:07:08 »
- Manuprāt, matu nodzīšanu uz nullīti izdomāja jau akmens laikmeta feministes!   
- Kāpēc?   
- Lai večiem nebūtu aiz kā viņas ievilkt alā...