Autors Tēma: GDA  (Lasīts 606 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

GDA
« : 2021. gada 03. marts, 11:26:16 »
Ko tur niekoties, uzreiz FFP3...
Viena plauktā stāv
es sapratu, ka mangusts palielījās, ka GDA!  :mrgr:

Atslēdzies Mangusts

Atb: GDA
« Atbilde #1 : 2021. gada 03. marts, 11:34:30 »
Kas ir GDA?
Vīrs brīvbrīžos reizēm ņemas ar galdniecību, tēvs pirms covida piepalīdzēja, lietoja šo pret visādiem putekļiem...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2021. gada 03. marts, 11:44:58 »
Kas ir GDA?
Vīrs brīvbrīžos reizēm ņemas ar galdniecību, tēvs pirms covida piepalīdzēja, lietoja šo pret visādiem putekļiem...
Gatavs Darbam Aizsardzībai ! :blushing:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2021. gada 03. marts, 12:09:27 »
Citāts
Gatavs Darbam Aizsardzībai !

Šo zinām. Domāju, kas jauns parādījies  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2021. gada 03. marts, 12:16:27 »
Gatavs Darbam Aizsardzībai ! :blushing:

Mangust - muļķīte - TB  varu sipties vai nesipties... :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2021. gada 03. marts, 12:26:09 »
Interesanti, ka es nevarēju būt GDA pēc būtības, jo 100m par lēnu skrēju  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2021. gada 03. marts, 12:37:39 »
Interesanti, ka es nevarēju būt GDA pēc būtības, jo 100m par lēnu skrēju  :mrgr:

stulbi, ja, piemēram, granātu meti 200m... tas bija PSRS standarts... nebija vietas indivīdam - minomjotčitsa Minne :)

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #7 : 2021. gada 03. marts, 13:28:29 »
Es savukārt nevarēju aizmest ne granātu, ne bumbiņu. Pārējo nokārtot bija vieglāk par vieglu.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #8 : 2021. gada 03. marts, 14:04:41 »
Man arī 100 m bija par īsu. Lai gan tajā laikā domāju, ka vispār paskriet nevaru, jo skolas 500 m krosos atvilkos pēdējā krietni aiz lielākās daļas. Tagad saprotu, ka pārāk uzrāvu tempu, cenšoties skriet citiem līdzi. Tikai vidusskolā sapratu, ka labāk turēties savā tempā - izrādījās, ka 3 km noskrienu ātrāk par visām. 100 tas gan nelīdzēja  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2021. gada 03. marts, 14:20:49 »
Man sprints patika. Kross nepatika, jo jāskrien pa nelīdzenu segumu, kur vislaik zem kājām jāblenž, lai kur neaizķeries un nepaklūpi. Apavi arī manā laikā, nekā jēdzīga. Sprints ar barjerām arī nepatika.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2021. gada 03. marts, 15:25:13 »
saliku ideju Sprints = Sex liftā :D 
interesanti secinājumi :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2021. gada 03. marts, 17:30:53 »
Man jaunībā sports nepatika, no stundām izvairījos, augstskolā mūžīgie parādi bij sportā, bet bija foršs skolotājs, smējās par mani un izvilka. Biju sporta nīdēja.
Tagad esmu sportmīle, nodarbojos ar visu ko atkarībā no sezonas sev par prieku. nekad nebūtu domājusi..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2021. gada 03. marts, 21:45:23 »
Man jaunībā sports nepatika, no stundām izvairījos, augstskolā mūžīgie parādi bij sportā, bet bija foršs skolotājs, smējās par mani un izvilka. Biju sporta nīdēja.
Tagad esmu sportmīle, nodarbojos ar visu ko atkarībā no sezonas sev par prieku. nekad nebūtu domājusi..
Sports un kustību aktivitātes sev par prieku ir, manuprāt, divas lielas atšķirības. Man kustēties  arvien paticis, bet tā ragana, mana fizenes skolotāja, 7 gadus darīja visu, lai iedzītu riebumu pret fizkultūru kā priekšmetu. Domāju, šodien kā skolniece es būtu laimīga par tagadējo attālināto mācīšanās parodiju tādēļ vien, ka izpaliktu tā nīstā fizene klātienē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2021. gada 03. marts, 23:15:32 »
Mēneši, kad bija jāiet uz stadionu, fizkultūras dēļ man bija traumatiski. Varēju augstumu un garos gabalus, bet sprintā atzīme bija tik zema, ka tikai ziemā ar nodarbībām sporta zālē, visādām lokanības un akrobātiskām lietām, varēju atzīmi kcik izlīdzināt. Ilgi bija šausmīgi kompleksi, aŗī vēl augstskolā