Autors Tēma: Motorzāģa ķēdes asināšana un zāģa remonts  (Lasīts 910 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Motorzāģa ķēdes asināšana un zāģa remonts
« : 2021. gada 21. aprīlis, 10:47:52 »
Džeku mums te maz, bet dāmas arī gudras.

Dotais - motorzāģa ķēdes, trulas kā (bāc, pat nezinu kā kas). Kur ir normāla darbnīca, kur uzasināt? Rīga, Jugla, vai vēl kaut kas, kur var piebraukt. Manā miestā pat nemeklēšu, man te gaļasmašīnas nazītim "uzasināja" nepareizo pusi... Ja nu vienīgi ir zināms ar garantiju, pie kura ļauža jāpiesakās.

Otrs, - neregulējas ķēdes nostiepjamais/atlaižamais štrunts. Vakar vēl darbojās, šodien pārlec, bet neregulējas. Tūlīt izjaukšu, bet man nav ilūziju, ka es tur kaut ko labu izdarīšu. Makita, akumulatornieks. Ja būtisks modelis, iešu skatīties, aptuveni 254 kaut kāds. Ir idejas, kur aizdoties?

Teorētiski viņam vēl pusmēnesis līdz "2 gadi kopš iegādes". Pirkts kaut kādā internetveikalā (ja ļoti meklēšu, varbūt atradīšu, kur). Un ja ļoooooti ilgi meklēšu, atradīšu arī kaut kādus papīrus. Ir jēga par garantiju interesēties? (Tad nejaukšu, jo jaucamvietai ir ļoti dīvaina zvaigznīte, kādas man nav, tad ar plaķenēm jāmēģina).
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Trix

Atb: Motorzāģa ķēdes asināšana un zāģa remonts
« Atbilde #1 : 2021. gada 21. aprīlis, 11:38:45 »
Tā, ķēdes regulētājštruntu sataisīju.

Jautājums par ķēžu asināšanu paliek.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2021. gada 21. aprīlis, 11:47:17 »
Jautājums par ķēžu asināšanu paliek.
Nu, es esmu REDZĒJUSI, kā to dara :mrgr:
Neizskatās grūti; negribi pameklēt kādu Youtube pamācību?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2021. gada 21. aprīlis, 11:51:14 »
Vot šoreiz laikam nē. :D Man darāmā vairāk nekā sajēgas, bet tupēt pie 4 ķēdēm... Drīzāk es jaunu nopirkšu. Kārtējo, lai nav jāasina. :D (Ja būs dabūjama man vajadzīgā sīkizmēra ķēde).
Kaut ko tomēr jāļauj izdarīt "profesionāļiem". :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2021. gada 21. aprīlis, 12:03:37 »
Siguldā labi asina 2.50 par ķēdi.

Vidzemes šoseja 73, Sigulda, Siguldas pilsēta, LV-2150 RBserviss - Dārza un meža tehnika
Kad brauc uz bodi, ieved, brauc mājās tad paņem.

Oi, nevajag, pats nevar tik labi uzasināt... pēc 4 ķēdēm būs pagalam 2 vīles un roka tulznās...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2021. gada 21. aprīlis, 12:52:31 »
Daddy, tu iri zelts! Darba laikus sameklēšu.

Es esmu ar mieru sev zobus pati labot, nerunājot par citiem sīkumiem, bet uz ķēdes asināšanu neparakstīšos gan.