Autors Tēma: Sporta apavi ikdienai  (Lasīts 932 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Sporta apavi ikdienai
« : 2021. gada 28. aprīlis, 12:40:16 »
Uz kuru firmu sporta apaviem skatīties? Lai ir ērti, smuki, viegli un kvalitatīvi?
Man nevajag sportošanai, bet ikdienas staigāšanai. Lai var pievilkt ne tikai pie džinsiem, bet arī pie kleitas vai svārkiem.

Atslēdzies Luīze

Atb: Sporta apavi ikdienai
« Atbilde #1 : 2021. gada 28. aprīlis, 12:47:55 »
Sketcher ir viegli, ērti un kvalitatīvi, bet neteikšu, ka smuki. Drīzāk omīšu apavi :)
Ecco varētu būt labi, bet nezinu, kādi modeļi šobrīd tiek piedāvāti.
Es ietu uz veikalu un meklētu, kuri patīk un der.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2021. gada 28. aprīlis, 13:08:07 »
Sketcher ir viegli, ērti un kvalitatīvi, bet neteikšu, ka smuki. Drīzāk omīšu apavi :)

Nezinu, kā ar omītēm, bet mans sīcis pīkst, ka Viņam Vajag Skečerus! :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2021. gada 28. aprīlis, 13:15:51 »
Hmm, ja arī pie svārkiem gribi nēsāt, varu ieteikt Legero, Paul Green un Giesswein (austriešu). Vai to pašu Ecco

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2021. gada 28. aprīlis, 13:28:10 »
ja nevajag sportam, pērc to, kas ērts un patīk. Vēlams no elpojoša materiāla. Skečeri, jā, ērtākas sliņķu tupeles nevaru iedomāties..

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2021. gada 28. aprīlis, 16:32:01 »
Nez', man diviem skečeriem baisi ātri (vienam pārim 2 nedēļās!) izdila kapes odere. Tas par to kvalitāti. Tā jau ērtas un staigāju ar visiem caurumiem, tā kā tā zeķītes velku. Ar pliku kāju noteikti uzberztu tulznas.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Milka

« Atbilde #6 : 2021. gada 28. aprīlis, 17:11:57 »
Kaut kā negribās kā babulenei staigāt, nez, šāda veida ir vai nav ōmju apavi?
https://www.weekendshoes.lv/skechers-briva-laika-apavi-statements-260622.html

Man jau gribētos domāt, ka velkamas. 

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2021. gada 28. aprīlis, 17:42:21 »
Vēl skečeriem skaties, vai tiešām ir sienami apavi vai tikai uzmaucami un striķīši tikai skaitam un stingrākai piesiešanai. Tas gan no kājas atkarīgs, bet es nevienu no tādiem apaviem nevaru uzvilkt.

Tie konkrētie neizskatās omīšapavi :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2021. gada 28. aprīlis, 18:12:23 »
Pie kleitas nemūžam nevilktu. Man liekas, tā tāda vispārējā izlaišanās, visur kedās staigāt

Atslēdzies Milka

« Atbilde #9 : 2021. gada 28. aprīlis, 18:39:27 »
Pie kleitas nemūžam nevilktu. Man liekas, tā tāda vispārējā izlaišanās, visur kedās staigāt
Jā, esmu izlaidusies, ko tur slēpt. :) Ja, piemēram, pēc darba gribu vairāk pastaigāt, tad kurpēs nepavisam nav noskaņojuma to darīt. Bet kurpes man, protams, arī ir, nevelku tikai un vienīgi kedas.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2021. gada 29. aprīlis, 10:39:02 »
Smuki tie rozā skečeri. Jebkurā gadījumā jāmēra un jāskatās.
Man patīk, ka apavi ir nedaudz brīvi purngalā, bet tad vajag šņorējamus, lai necilājas papēdī. Ārā staigāt vai vnk pārvietoties no viena objekta uz otru, vajag ērtus apavus, lai kājas neizmežģītu kādā ceļa grambā un lai varētu noķert sabiedrisko transportu, ja rastos tāda vajadzība. (Vakar skrēju pakaļ trolejbusam kādus 30 m savos Geox zābaciņos un veiksmīgi noķēru.) Un smukus apavus gribas, tas pats par sevi.
No tādiem universālajiem apaviem, ko var vilkt gan pie svārkiem, gan biksēm, man ir baltas ādas Esprit kediņas, pirktas senos laikos outletā Vācijā. Iekšā gan velku kokvilnas pēdiņas, lai pēdām komforts, neberž un mazāk svīst.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #11 : 2021. gada 29. aprīlis, 19:29:54 »
Milka, paldies par ideju! Amazonā pasūtīju skečerus... https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B06XBBG1L1/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

arī visas kedas bija saplīsušas

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2021. gada 04. maijs, 17:35:45 »
Man atdāvināja Gabor brīvā laika kedas, draudzenei it kā bijušas ērtas, bet tomēr pašauras. Man pirmajā brīdī OK, tad jūtu, cik ciešas pēdas virspuzē, piedevām pilnīgi nagus jālauž, uzvelkot. Uztaisītas kā iemaucamas, bet pārāk augstu, bez mēlītes. Pēc neilgām pārdomām vnk ar šķērēm iegriezu vienā pusē-cita lieta, i uzvilkt var, i nespiež :thinking: