Autors Tēma: Tulkošanas birojs  (Lasīts 670 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tulks

Tulkošanas birojs
« : 2021. gada 24. maijs, 11:40:07 »
Sveiki! Pavisam vienkārši - palīdzēsim ar teksta tulkošanu. Tulkojam +95 valodās, tāpēc visticamāk varēsim palīdzēt arī jums! https://tulkot.lv

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Tulkošanas birojs
« Atbilde #1 : 2021. gada 24. maijs, 11:55:41 »
....mjā, izklausās uzjautrinoši - tulks (statuss -iesācējs), tulkos jums 95 valodās!  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2021. gada 24. maijs, 14:16:23 »
Ko piesienies. Godīgi ielikts sludinājums, īstajā sadaļā. Bez šitiem "es tur tulkoju, man tur patika", kā citi mēdz reklamēt.
Tiesa, 95 valodas es diezin vai pat uzskaitīt mācēšu  :mrgr:

« Atbilde #3 : 2021. gada 24. maijs, 15:48:18 »
ai, ir tak visādi Tagalogi un Mumbas Džumbas - un ja skaita valodas pa atsevišķām valstīm English UK, English US, English AU utt. tad mierīgi tās 95 salasīsies.  :rofl: Tas pats ar franču, spāņu, portugāļu valodām - Francijas franču valoda un Kanādas franču valoda utml. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2021. gada 24. maijs, 16:27:33 »
Tiesa, 95 valodas es diezin vai pat uzskaitīt mācēšu  :mrgr:

Google translate = 109 valodas. No tām 29, kam nav ne latīņu burti, ne kirilica. Tātad 80 jau var dabūt brīvi. Nu un vēl viesizrādēs kāds, kas prot ķīniešu, japāņu, korejiešu un vēl dažas plašāk pazīstamās valodas, un 95+ gatavs.

Nē, nu lai veicas, cilvēki vismaz mēģina strādāt. Tikai man ir "interesanta" pieredze ar tulkošanas kantori, kas bija satulkojis par lielu naudu ar googli pilnīgus murgus, un pat nesarka. Klientam par laimi un man par šaizi es zināju tulkojuma tēmu un redzēju to sviestu, kas bija sarakstīts. Laboju, tulkoju un lamājos. Cerams, šie reklamētāji zina, ko dara. :)
Es visu atceros, Ričard...