Autors Tēma: Jūsu pieredze- autoapmācība  (Lasīts 2184 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atb: Jūsu pieredze- autoapmācība
« Atbilde #30 : 2022. gada 14. septembris, 01:41:51 »
Oj, Broņ - tas kamēr tev vēl redze laba... Pēc tam sāksies jautrība ar neredzēšanu un sēšanos svešās mašīnās  :rofl:  Vai vēl trakāk, nesēšanos un lepnu ignorēšanu, jo ko tas sirmais izvirtulis lūr. Izrādījās, ka 100 gadus neredzētais vedējs pa tiem 100 gadiem bija nosirmojis un izskatā pamainījies  :rat: 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Leonora

« Atbilde #31 : 2022. gada 14. septembris, 21:46:38 »
Par manu auto neatpazīšanu. Man jau tas liekas normāli.
Šodien ar draudzeni, ko redzu retāk, sarunāju tikšanos. Viņa atbrauca mani savākt. Auto kā auto, ne sarkana, ne atšķirīga, iekāpu- braucam. Atbraucām, pakafijojām, , ejam ārā, stāvlaukumā es saku - kur tas tavs auto? Viņa norāda, pieejam, es prasu - kāpēc tev numurzīme zila? Viņa saka - tā ir Tesla, mēs taču jau pagājušreiz braucām.
Nu, Tesla tad Tesla, nu, elektroauto, laikam kruti, bet man tas neko neizsaka. Mājā stāstu meitai. Viņa brīnās - oho, nez vai mūsu novadā :rofl: vēl kādam ir Tesla - un tu jau otreiz brauc un nepamanīji?
A kas man bija jāpamana? :?: Nepamanīju neko :?:
mani var vizināt vai ar vecu vai ar jaunu - nav atšķirības  :rofl:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2022. gada 14. septembris, 21:51:44 »
Dīvainākais, ka klusumu nepamanīji. Bet gan jau pļāpāji  :taunt:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #33 : 2022. gada 14. septembris, 21:57:11 »
Es pat nezinu, kas ir Tesla. Vārdu tādu dzirdējusi esmu, jā. Bet, vai jāapbrīno vai jāšausminās, nezinu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2022. gada 14. septembris, 23:25:21 »
Nē nu jūs, dāmas, gan dajoķe  :alt: :mrgr: 

Kaut gan, figviņzin, varbūt katram savs aklums - es, savukārt, nepamanu, kas kuram mugurā uzvilkts, ja vien tas nav kaut kas super ekstraordinārs. Bet auto gan ievērošu :mrgr:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #35 : 2022. gada 14. septembris, 23:50:26 »
hahah :) man likās,ka man vienai, galvenais lai tas autiņš kust no punkta A uz punktu B un vairāk neko man no viņa nevajag.Bet mašīnas atškiru pēc kkā ..fvz :scratch: .. dēla mašīnu(kad piem.piebrauc lidostā pakaļ) atškiru pēc tetovējuma..nuu tb pēc bildes uz pakaļējā spārna.
Znota mašīnu pēc jancīga karekļa iekšā pie spoguļa. Mūsējās abas divas pēc LV karodziniem uz jumta pie antenām . . Tie karodziņi tapēc ar pielikti, lai stavlaukumā redzetu,kura mana mašīna :)
nu tā man tā atpazīšana apmēram, bet ja piebrauc kkādi paziņas vai kas..man pilnīgi pofig ar ko, kaut ar zirgu.
Aaa rēcīgi bija. Pavasarī kamēr es pa LV vīrs nomainīja mašīnu ..tb vienu kkādu uz citu kkādu. Zvana, stāsta ,es pukstu,jo man besī..bet nu pofig. Atbraucu mājās,priecīgs kko stāsta ,plātās,rāda...es visu noklausos, noskatos un sāku domāt,bet kāda tad bija tā iepriekšējā??? viss, neatceros. Nebūtu stāstījis, mož i nepamanītu,ka nomainītas (nu lab ,tik traki nav ..bet uz to velk,jo  man tas tiešām nav svarīgi )

Teslu atšķirtu  :rofl: un pamanītu.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #36 : 2022. gada 15. septembris, 07:18:47 »
A es, a man... :D :D :D
Reiz jaunībā, kad zāle zaļāka, zvirbuļi resnāki un vēl smadzenes bija vietā, izeju no mājas, eju pie mašīnas, kas stāv pāri ielai (vismaz gadus piecus jau manējā, mīļā), slēdzu vaļā, bet neslēdzas. Izmēģinu šā, izmēģinu tā, - atslēga noklājusies. Bāc, šaize... Kamēr grābājos, pēkšņi pamanu, ka šī nav (pieņemsim) zila, bet zaļa. Un durvis divas, ne četras, un kaut kādas uzlīmes... Vienīgais, šķirne pareizā. Manējā stāv pāris vietas tālāk. Bet tak skaidrā prātā un pat gulējusi...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #37 : 2022. gada 15. septembris, 13:49:41 »
Laikam mans vistrakākais piedzīvojums auto sakarā bija Hamburgā, kad bagažniekā saliku pirkumus, pirms tam turpat blakus noliku atslēgas un telefonu, un aizvēru bagažnieku ciet  :faint:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #38 : 2022. gada 15. septembris, 14:58:58 »
Eh, man tik trakākais ir bijis neapstāties pirms krustojuma ar galveno ceļu, joprojām nezinu, kas notika. Sajūta, ka toreiz atslēdzos uz īsu brīdi, aizmigu, pazaudēju samaņu, vai vēl kas, nezinu, bet labi, ka otrs šoferis paspēja noreaģēt un dikti lamājās pēc tam... Atceros, ka to zīmi redzēju, vēl nodomāju, ka tūlīt būs jāstājas un viss. Nebūt nav jābūt dzērumā vai jābrauc pa slidenu ceļu, lai šitā izpildītos.
Labu brīdi pēc tam bija mazliet bail pie stūres sēsties. Braucu jau tāpat, protams.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #39 : 2022. gada 15. septembris, 20:17:22 »
A es, a man...!Atceros kādu ziemas rītu. Jābrauc uz darbu. Autiņš ( mans pirmais ), sniega kupena pāri, stikli aizsaluši balti. Nu ja, rīta rosīšanās. Iekāpju mašīnā lai ieslēgtu sildīšanu un atrastu skrāpējamo birsti. Ar sildīšanu nekas nesanāk, degvielas tik cik līdz benzīntankam tikt. Atrodu skrāpi, gribu izkāpt - durvis aizsalušas, pavisam. Otras, pasažiera pusē arī! Visi bleķi kustās, bet vaļā neveras! Kašmars, kaimiņi visi jau no stāvlaukumā izbraukuši, un kurš mani te vispār redzēs - autiņš kupenā, logi balti! Vāks! Prātā smuka bilde, kā mani te atradīs pavasarī atkušņa rezultātā. Paķeru mobilo, tam baterija arī gandrīz tukša, meklēju kontaktos atrodu kaut kādu Māri, liekas ka no servisa. Zvanu, šis vēl gultā. Divos vārdos pasaku, ka tūlīt nosalšu. Pēc minūtēm 20 džeks ir klāt. Pirmais, ko izdara, viegli atver aizmugurējās durvis. Izrādās, ka tās parasti nepiesalst... es pēc tam reizes trīs to faktu izmantoju. Ja durvis neveras, nogaidīju kad placis tukšs un kāpu pa aizmugurējām un tad pāri visiem sēdekļiem... nu jūs varat iedomāties.
Jā un to Māri arī atcerojos. Viņš bija tas kurš servisā man nomainīja riepas un jautāja, ko darīt ar vecām. Es šim teicu, varbūt drošībai var vienu atstāt rezerves ritenim. Šis jautāja, vai tad man bagāžniekā nav. Atbildēju,- Es labi zinu, kas ir manā bagāžniekā. Un tad viņš to atvēra un "atrada" rezerves  riepu un pat domkratu...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #40 : 2022. gada 15. septembris, 21:05:00 »
Itin labi varu iedomāties, ka var kāpt aizsalušā autiņâ IEKŠĀ pa bagāžnieka durvīm (pašai ir gadījies), jo raujot sānu durvis riskē salauzt rokturus, bet, ka ārā nevarētu tikt pa tikko virinātām durvīm, tas tā dīvaini šķiet... Šamās vienā acumirklī paguva tâ piesalt, ka ar plecu no iekšpuses nevarēja atspiest?  :?:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #41 : 2022. gada 15. septembris, 22:11:31 »
man teica, ka mēlīte pielipa. Par laušanu pat prātā neienāca. Vispār, ziemas riebjas - durvis aizsalst, akumulators nosēžas, mašīnas jārok no sniega ārā... vienīga cerība globālo sasilšanu. Vai jābrauc  dzīvot uz Angliju, tur ziemā 2-3 sniegs uzkrīt