Autors Tēma: Tumans (pie reizes var arī Rudzīti un citus patriarhus) par ģimeni un sabiedrību  (Lasīts 1535 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Starp citu, man te ienāca prātā joks: tiem, kuri nevar vai nevēlas vakcinēties, vajadzētu definēt sevi kā seksuālo minoritāti, tad viņus liks mierā un nevienam neienāks prātā runāt par cilvēktiesību atņemšanu viņiem... :rofl: :rofl: :rofl:

Harijs Tumans.

Nezināju tādu līdz šim :?: Vienā žurnālā lasīju interviju un sainteresējos. Ne jau par vakcīnām viņš runā..Ja ir interese, pilns raksts. Es fb ingan jau jūs zināt. Intereses pēc apskatījos.

https://neatkariga.nra.lv/intervijas/353365-harijs-tumans-iespejams-mes-dodamies-uz-globalu-katastrofu?fbclid=IwAR08rPzWxPk-TuesQQkbfYaCV2oCRxqzCYgq

Atslēdzies Mangusts

Veselais saprāts vienmēr bijis mazākumā, visu nosaka masa. :?:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

Izlasīju, un man jāatzīst, ka Tumanam piekrītu.

Atslēdzies Bobs

Izlasīju, ka tas ir Vīru biedrības dibinātājs.  :fp: :f-palm: :faint:  Tālāk pat nesāku lasīt

Atslēdzies olgucis

Čerts! Sāku tik smuki aprakstīt savu viedokli... te ķošaks uzleca uz klaviatūras un  visu nodzēsa. Nu sīkais maita, arī aizsargā vīriešu tiesības, jūt, ka te kaut kas briest...

Atslēdzies fiasko

Izlasīju, un man jāatzīst, ka Tumanam piekrītu.

vai tu zini, ka tiek arī runāts, ka viņam puikas patīkot? Un ka viņam šķiet normāli lekcijās meitenes apņirgt?

Atslēdzies Pifs

vai tu zini, ka tiek arī runāts, ka viņam puikas patīkot? Un ka viņam šķiet normāli lekcijās meitenes apņirgt?

..par puiku patikšanu neko nezinu, bet to, ka meitenes tiek apņirgtas...stipri pārspīlēts vai pat melots.
Mana meita bija viņa studente. Esmu dzirdējusi tikai vislabākās atsauksmes.

Atslēdzies sanda

Mangustam ieliku "patīk'' neatkarīgi no konteksta.

Par Tumanu neko nezinu, ātrumā lasot viņam piekritu ,bet šai rindkopai nē - ''...tendence ir skaidra: jo stiprāka ir sieviete, jo vājāks ir vīrietis. Faktiski, ja sieviete grib sev blakus lupatu vīrieša vietā, lai audzē savu spēku... (Smejas). Bet, ja sieviete grib drošu aizmuguri un sev blakus ērgli, nevis lupatu, viņai jābūt sievišķīgai un pat nedaudz vājai.''
Vīrietis blakus stiprai sievietei kļūst par lupatu Shocked Sievietei jākultivē vājumsConfused

Ērgļu mātītes ir lielākas nekā tēviņi, bet tēviņi nav lupatassmej

Atslēdzies Nāra

Neko par šo cilvēku nezināju. Un kāds sakars  :fp:

Es pat ne par vīriešiem/sievietēm...par to, kurp iet pasaule..

Līdz kam nonāksim, tā dzīvojot?
Tas var beigties ar to, ka veselā saprāta un normālas domāšanas nesēji kļūs par vajātu minoritāti. Varam nonākt pie tā, ka jau oficiāli tiks aizliegts brīvi izteikties un paust savus uzskatus, bet nākamais solis būs vajāšana. Šis virziens var iznīcināt visas pasaules civilizāciju, un patlaban izskatās, ka, iespējams, mēs jau dodamies uz globālu katastrofu. Paralēles ar Senās Romas civilizācijas bojāeju ir gana spilgtas: vērtību zudums un morāles degradācija, ģimenes sabrukums, barbaru masu pieplūdums, ekonomiska krīze utt. Mūsdienas no tiem laikiem atšķiras tikai ar tehnoloģiju līmeni, bet būtība ir tāda pati. Vēsture mūs māca, tikai mēs negribam mācīties.

Bobis tipiskais letiņš - izlasa kko, kas nepatīk(es pat nepamanīju par to vīru skolu :D ) un tālāk nelasa :D

Atslēdzies fiasko

Sakars tāds - ko teiks, ja izrādītos, ka labo un pareizo domu paudējs pats ir homoseksuāls, kas dažiem šķiet tāds ļaunums, ka varētu arī atteikties no draudzības un samazināt cilvēciskos kontaktus.

Vismaz kādreiz manās ausīs tādas runas nonāca par T., nevarēju izvairīties ndzirdēt. Kaut man vienalga, manā laikā viņš arī vēl nebija LKA pasniedzējs. Taisnību sakot, arī LKA dibinātājam Laķim reizumis paspruka kas nebūt par sieviešu prāta spējām.

Atslēdzies Amālija

Ne par tēmu. Bet mani izbrīnīja dažu geju noliedzošā attieksme pret homoseksuālismu. Viņi tiešām domā tā noslēpties? Zēni augstos amatos.  :?:

Atslēdzies sanda

Neko par šo cilvēku nezināju. Un kāds sakars  :fp:

Es pat ne par vīriešiem/sievietēm...par to, kurp iet pasaule..
...

Līdz kam nonāksim, tā dzīvojot?
Tas var beigties ar to, ka veselā saprāta un normālas domāšanas nesēji kļūs par vajātu minoritāti. Varam nonākt pie tā, ka jau oficiāli tiks aizliegts brīvi izteikties un paust savus uzskatus, bet nākamais solis būs vajāšana. Šis virziens var iznīcināt visas pasaules civilizāciju, un patlaban izskatās, ka, iespējams, mēs jau dodamies uz globālu katastrofu. Paralēles ar Senās Romas civilizācijas bojāeju ir gana spilgtas: vērtību zudums un morāles degradācija, ģimenes sabrukums, barbaru masu pieplūdums, ekonomiska krīze utt. Mūsdienas no tiem laikiem atšķiras tikai ar tehnoloģiju līmeni, bet būtība ir tāda pati. Vēsture mūs māca, tikai mēs negribam mācīties.

Bobis tipiskais letiņš - izlasa kko, kas nepatīk(es pat nepamanīju par to vīru skolu :D ) un tālāk nelasa :D

Uztvēru apmēram tāpat kā Nāra.
Var jau padiskutēt par jautājumu, kur ērtāk - zem sievas tupeles vai vīra zābaka.
Despotisks stulbs vīrietis un psiholoģiski vāja sieviete... nereti par šāda pāra esamības sekām var izlasīt kriminālhronikās.
Bet Tumans jau arī iesmejas un esot jābūt nedaudz vājai, nevis pilnīgi vājai.

Atslēdzies olgucis

;) Būtībā, sievietes vājumā ir viņas spēks.  :m:
Bet mēs taču to nevienam neteiksim, vai ne ?  :n+:

Atslēdzies reno

https://telos.lv/muzigie-berni/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=jaunakie-newsletter-total-raksti-portala-telos_1

Ieliku šeit, tas ir par to pašu viendzimuma laulību oficiālu reģistrēšanu. Raksts mazliet novēlots, bet lai nu kā, s arī referendumā balsotu "pret"
Vēstuli Puntulim atceros, toreiz papētīju parakstītājus, visādi margināļi lielākoties

Atslēdzies kvadra

Ja nonāktu līdz referendumam, es arī, protams, balsotu pret.
Bet baidos, ka agrāk vai vēlāk mums to tomēr uzspiedīs, jo šis Overtona logs ir ļoti spēcīgs un jaunā paaudze aug jau ar izskalotām smadzenēm.