Autors Tēma: Mēs un vakseri  (Lasīts 1664 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies e518

Mēs un vakseri
« : 2021. gada 10. augusts, 14:48:17 »

Atslēdzies kvadra

Atb: Mēs un vakseri
« Atbilde #1 : 2021. gada 10. augusts, 15:33:14 »
Raksts labs, labprāt parakstītos apakšā.

Tik šriftu izlabo, lùdzu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2021. gada 10. augusts, 16:10:32 »
Es būšu tas knauzeris, kurš pieprasīs ievērot foruma noteikumus un šo saiti, kas ir pilnīgi normāla priekš diskusijas, adminiem nosūtīt uz kopētiem materiāliem!  :mrgr:   
Forums nav vieta, kur tiražē citus materiālus!
e518 izglītošanai - ja  Tev šķiet, ka ir kāds raksts, ko vērts apspriest, tad ir jāsāk ar savu domu, kas jāuzraksta! 
Ja nemāki veidot vienkāršus paplašinātos teikumus latviešu valodā, tad tev varētu izņēmuma kārtā atļaut teikumu ar 2 vārdiem!  :mrgr:   
Piemēram, - man patika! ..un tad pievienot saiti, jo mēs sapratīsim, ka jāapspriež Tava patikšana, kas ir pilnīgi normāli!   
p.s.   
Ja grūtības ar vārdu izvēli, tad var lietot šeit pieejamos smailijus - diezgan plaša izvēle cilvēkam, kurš neprot aprakstīt emocijas!  :sarcasm:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2021. gada 10. augusts, 16:40:29 »
Ai, nakat, nakat...
Ja tas raksts Tev būtu ideoloğiski tīkams, tad taču nebūtu nekādu pārcelšanas prasību, vai ne?  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2021. gada 10. augusts, 16:41:18 »
Tas Aivara666 nu gan nebija kopētais materiāls un viedoklis ar bija pievienots  :smej:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2021. gada 10. augusts, 17:26:05 »
Raksts ir ok un Bens man patīk, jo ZZS nonākuši opozīcijā, tad nu cenšas! :) ...ja kas, tad izņemot pēdējās vēlēšanas, kurās nepiedalījos, šajā XXI gadsimtā balsoju par ZZS!  :mrgr:   
Aivars666 nesāka jaunu tēmu, bet jau esošā iepirda savu viedokli, kas demokrātijas apstākļos ir pieņemams! :) 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2021. gada 10. augusts, 17:32:40 »
Ā, tā drīkst? Būsim zināt! Oki, oki.
Bet nu "priekšnieku" šeit cits cita galā  :mrgr:  un iedomājas, ka var citus izrīkot, gan ar vakcinēšanos, gan tēmu vēršanu  :smej:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2021. gada 10. augusts, 18:40:40 »
Ā, tā drīkst? Būsim zināt! Oki, oki.
Bet nu "priekšnieku" šeit cits cita galā  :mrgr:  un iedomājas, ka var citus izrīkot, gan ar vakcinēšanos, gan tēmu vēršanu  :smej:
netēlo muļķīti, runa ir par elementāru  kārtību...katrs var vērt tēmu ar savu sakāmo, nav jābūt "priekšniekam"....aivars666 šķiet ir slims galvā, iedomājas sevi par tribūnu...nu, kāpēc nepiedalās sarunās?....kāda jēga no plika vēstījuma?....es jau teicu, lai mācas no kvadras par revolucionāro pagrīdes cīņu....ja aiz aivara666 nav neviena, tad kvadrai ir vesels pionieru vads! :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2021. gada 10. augusts, 19:09:31 »
Ja tu tā teici, tad jau kad jau  :smej:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2021. gada 10. augusts, 19:16:20 »
Palasīju ari to Kisinu, ko citē Bens ...muld kā pa ķešu...apnika...nevienu brīdi tas, ka vīruss izsprucis no laboratorijas netika saukts par sazvērestības teoriju, izņemot ķīniešus...arī šodien tas ir nepierādāmi, es uzskatu, piemēram, ka izspruka no krievu Novosibirskas "Vektor" , kad tur bija sprādziens un ugunsgrēks....visas teorijas ir līdzvēertīgas...Hilarijai 99%?...nu, kamooon, to nesolīja neviens, izņemot pašus demokrātus, kas ir daļa no vēlēšanu stratēģijas...brexit?...tur tak 50/50 un jebkura prognoze ir par 49% patiesa...ehh, Ben....lēti sanācis ar to Kisinu....nu, komiķis jau drīkst, bet žurnālists?  :mrgr: