Autors Tēma: Klavieres "Rīga" atdodamas  (Lasīts 707 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Klavieres "Rīga" atdodamas
« : 2021. gada 11. septembris, 19:16:34 »
Ar sludinājuma autora atļauju pārpublicēju sludinājuma skeletu.

Ja nu kādam vajag klavieres "Rīga" bez īpašiem defektiem, normāli noskaņotas (vai uzskaņotas vai kā to pareizi sauc).
Pašizvešana, 1. stāvs, Rīgas centrs. Sīkāk - rakstiet, nodošu info par atdevēju, tālāk runāsiet paši.

Ja sanāk runa, pajautājiet savējiem, vai nezina kādu, kam vajag.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Klavieres "Rīga" atdodamas
« Atbilde #1 : 2021. gada 13. oktobris, 19:09:42 »
Valsts prezidentam no nākoša budžeta vajagot jaunu koncertflīģeli...tauta gan nesaprot, kur palicis iepriekšējais pirkts 2016.gadā par vairāk 100 000+ eiro...varbūt nodilis?  :mrgr:     
Trix, piedāvā - tauta uzgavilēs!  :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2021. gada 13. oktobris, 19:26:39 »
Pozdno, klavieres jau pārcēlušās un jaunā īpašniece neatdos. :D Pat prezidentam ne. :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2021. gada 14. oktobris, 11:55:36 »
Pozdno, klavieres jau pārcēlušās un jaunā īpašniece neatdos. :D Pat prezidentam ne. :D

šādi Tavas škurnās nevis valstiskās intereses izpaužas... TEV ŽĒL, JA??  :sarcasm:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2021. gada 14. oktobris, 12:18:07 »
Ha. Gribēšu redzēt, cik man būs jāpiemaksā, lai tādu vecu "Rīgu" iedabūtu prezidenta pilī. :D Par velti jau neņems, - lai skaitītos antīka vērtība, vēl kādi pāris gadsimti jāpagaida, bet šādas diez vai pat kāds bērnudārzs gribēs, tagad visi uz sintezatoriem pāriet, vieglāk staipīt, kur vajag un mazāk vietas aizņem. :D

Un galu galā, vai tad neatceries – "bērni – mūsu nākotne!"  :talking: ,tāpēc bērniem, kas mācās mūzikas skolā, man nekā NAV ŽĒL! :D Vot! :D  A prezidents mūzikas skolā nemācās! Goč pendel!  :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2021. gada 14. oktobris, 19:44:31 »

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2021. gada 14. oktobris, 20:22:24 »

Vas???  :?:   :scratch:   :confused:

Nu tas, kas tuvu pie pie paša škuras, viņa arī āda. :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2021. gada 15. oktobris, 08:50:58 »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2021. gada 15. oktobris, 09:05:20 »

Bija vecs aņuks, kurā tēvs, izvadot dēlu pasaulē, viņam piekodināja, - izvairies dēls no trim lietām - vīna sievietēm un dziesmām. Sevišķi no dziesmām :)

...2008. gada septembrī Godmanis piesēdās pie Queen bungām... tauta tajā brīdī uzgavilēja, bet pēc nepilna mēneša globālā finanšu krīze bija klāt...

https://www.youtube.com/watch?v=A-9z3vrbrfA

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2021. gada 15. oktobris, 09:57:20 »
Īstenībā tas ir super, ka augsta ranga cilvēki var atļauties būt cilvēki ar savu talantu. Es to Godmaņa video skatījos un smaidīju. Fantastiski.

Problēma ir tikai tajā, ka šie paši augsta ranga cilvēki kaut kā pamanās valstiskā līmenī sataisīt milzu mēslus, vienlaikus sashēmojot sev kabatās. Un tajā gaismā šāds cilvēciski superīgs notikums iegūst mīnusa zīmi. Tieši tāpat šāds video bez nevajadzīga, jauna, superdārga flīģeļa plānošanas nebūtu izsaucis tādu negatīvu rezonansi. Kaut kā tiem, kas tiek pie teikšanas, pilnīgi zūd saikne ar realitāti.

Ja Kariņš ar Pavļutu nebūtu mētājušies ar solījumiem un pilnīgi pretējiem apgalvojumiem, ja kopš kovida sākuma būtu normāla komunikācija ar cilvēkiem (ja nevari pats, lai runā PR profesionāļi!), gan šis video tiktu uzņemts pozitīvi (te gan pa biksēm pelnījis Gobzems, kurš nav pieminējis klavieru video tapšanas laiku, liekot domāt, ka pasākums ir svaigs), gan vakcinācijas aptvere būtu lielāka. Absolūto vakcīnskeptiķu nemaz tik daudz nav, cik ir tagad nepotēto, kad nevakcinējas izbesītie un iestājas šķērsguļā piespiestie.

Nu ir mums tas dziesmu gēns, ne velti bija dziesmotā revolūcija.