Autors Tēma: Viņi to nezināja  (Lasīts 3607 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Viņi to nezināja
« : 2021. gada 07. oktobris, 11:10:52 »
Neatrodu veco tēmu, kur bija par kaķa saimniekiem veģetāriešiem, Nāras saimnieciskajiem atklājumiem un citiem interesantiem notikumiem.
Tomēr vēlos jums pastāstīt, ka vakar dzirdēju, kā S k-gs telefoniski konsultē kādu topošo būvnieku (nē, ne ar pamatskolas izglītību, banku augstskola k-kāda) par laukuma aprēķināšanu taisnstūrim :rat:

Atslēdzies daddy

Atb: Viņi to nezināja
« Atbilde #1 : 2021. gada 07. oktobris, 11:46:53 »
Neatrodu veco tēmu, kur bija par kaķa saimniekiem veģetāriešiem, Nāras saimnieciskajiem atklājumiem un citiem interesantiem notikumiem.
Tomēr vēlos jums pastāstīt, ka vakar dzirdēju, kā S k-gs telefoniski konsultē kādu topošo būvnieku (nē, ne ar pamatskolas izglītību, banku augstskola k-kāda) par laukuma aprēķināšanu taisnstūrim :rat:

BA gatavo būvniekus??  :rat:

jautājums komplicēts, ja BA nevis RTU arhitekti, tad varbūt rēķina pūrvietās?
(uzziņai - pūrvieta - laukuma mērvienība — 0,364962 hektāri; sākotnēji atbilda laukumam, uz kā izsēts 1 pūrs rudzu)

LMA būtu uzdevuši izkrāsot taisnstūri zilā (vai mīļākajā) krāsā...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2021. gada 07. oktobris, 11:49:20 »
Nē, viņš vienkārši izglītību ieguvis jaunlaikos, kad taisnstūrus tikai krāsoja zilus  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2021. gada 07. oktobris, 11:50:11 »
Nē, viņš vienkārši izglītību ieguvis jaunlaikos, kad taisnstūrus tikai krāsoja zilus  :mrgr:

:yes:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2021. gada 07. oktobris, 11:50:50 »
Nē, tāds wannabe būvuzņēmējs - dabūt objektu, dabūt darba spēku, izmaksu starpību uzskatīt par savu tīro peļņu.
Bet materiālu iegāde ja ne pašam jāveic, tad vismaz jākontrolē :smej:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2021. gada 07. oktobris, 11:57:37 »
Šitiem ir jāskatās uz pirkstiem līdzi katrā solī - piečakarē gan pasūtītāju ar kvalitāti, termiņiem un izmaksām, gan noalgoto darbaspēku ar darba samaksu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2021. gada 07. oktobris, 12:00:13 »
Šitiem ir jāskatās uz pirkstiem līdzi katrā solī - piečakarē gan pasūtītāju ar kvalitāti, termiņiem un izmaksām, gan noalgoto darbaspēku ar darba samaksu.

viņi tikai seko biznesa pamatprincipam - appis tuvāko/vājāko...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2021. gada 07. oktobris, 13:47:06 »
Konkrētajam "uzņēmējam" es novēlētu, lai pasūtītājs sagrib, piemēram, tetraedra formas slotu kambari vai ko tādu :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2021. gada 07. oktobris, 14:15:37 »

« Atbilde #9 : 2021. gada 07. oktobris, 14:17:53 »
/Nīke iegūglē wtf ir tetraedrs/  :blushing:  bet man ir attaisnojums - esmu filoloģe, nevis eksaktnieks
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2021. gada 07. oktobris, 16:30:45 »
Man nesen skolā tēmā bija jāiesktās mācību grāmatā, lai varētu mācīt  :fp: :
Zeme griežas ap Sauli
Zeme griežas ap savu asi

Kurā gadījumā mainās gadalaiki un kad mainās diena un nakts :?:

Vispār arvien biežāk jāieskatās grāmatās(izņemot valodas tēmas). Vīrs vienmēr brīnās - tu skolā vispār gāji?  :rofl: Es saku, ka viss taču aizmirsts. Bet vīrs visu zina un atceras, visu  :alt:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2021. gada 07. oktobris, 16:32:45 »
Citāts: Nāra
Gadās jau :smej:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2021. gada 07. oktobris, 16:33:31 »
bet polārā diena/nakts?  :m:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2023. gada 28. marts, 19:42:17 »
Man nesen skolā tēmā bija jāiesktās mācību grāmatā, lai varētu mācīt  :fp: :
Zeme griežas ap Sauli
Zeme griežas ap savu asi
Vispār arvien biežāk jāieskatās grāmatās(izņemot valodas tēmas). Vīrs vienmēr brīnās - tu skolā vispār gāji?  :rofl: Es saku, ka viss taču aizmirsts. Bet vīrs visu zina un atceras, visu  :alt:
Narčik, bet šo zināji?   
Vidzemnieka Skrastiņa ienākumi ap 45 462 eiro  Valmieras Valsts ģimnāzijas direktors Artūrs Skrastiņš ("Valmierai un Vidzemei") deklarācijā par 2021. gadu deklarējis Valmieras novada pašvaldības maksāto algu – 30 398 eiro, kā arī VSAA maksāto pensiju – 15064 eiro.
Līdztekus direktora amatam viņš aizpērn darbojies arī Valmieras novada pašvaldības Budžeta komisijā, bijis šīs pašvaldības deputāts un valdes priekšsēdētājs. Pēc CVK datiem viņš no "Valmierai un Vidzemei" saraksta kandidējis 2021. gada pašvaldību vēlēšanās Valmieras novadā. Viņš saņēmis 8 353 balsis, taču palicis "aiz svītras".   

Viņam pieder īpašums Valmierā, kā kopīpašums deklarēta zeme Katvaru pagastā.
Skrastiņa īpašumā ir 2017. gadā ražota "VW Passat" markas automašīna un šajā gadā ražots "VW Tiguan" markas auto, kā arī 1987. gadā ražota transporta piekabe – kravas kaste "MAZ 8114".
"SEB bankā" uzkrāti 28 933 eiro, bet "Swedbank" uzkrājums bijis 7751 eiro.
Viņš deklarējis darījumu, kuru apmērs pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas – 13 500 eiro vērta auto "VW Passat" pirkumu – īpašnieka maiņu ar pieteikumu.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #14 : 2023. gada 28. marts, 20:57:11 »
Man brīžiem dziesmiņa palīdz- griezies tu ap savu asi un ap sauli vēl...