Autors Tēma: Alsunga un citas vietas  (Lasīts 1234 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Alsunga un citas vietas
« : 2021. gada 21. oktobris, 13:43:57 »
Intereses pēc papētīju vēl kādus šī autora darbiņus vimeo. Noskatījos par Tūteres ozolu Burtnieku pusē un Alsungu kā viedo ciemu un saku - forši!  :yes:

Forši, ka ir tādas vietas Latvijā, un uzreiz iedomājos, ka tur jāsūta Amālija, reno aŗī gan jau labprāt aizbrauktu ;) Esmu bijusi Alsungā, bet tagad vispār - pērle. Un tas, ko vietējie iedzīvotāji dara, lai dzīvot skaistāk...

Puisis ar humoru to visu pasniedzis, tā viegli un nesamudrīti. Patika

Neaizmirsti, ka mums lokdauns.

Atslēdzies Minne

Atb: Alsunga un citas vietas
« Atbilde #1 : 2021. gada 21. oktobris, 13:47:11 »
Neaizmirsti, ka mums lokdauns.

Nākotnei, pavasarim :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2 : 2021. gada 21. oktobris, 13:52:55 »
Es arī uz Alsungu gribētu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2021. gada 21. oktobris, 14:40:27 »
Pa dienu dabā staigāt nav aizliegts.

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2021. gada 21. oktobris, 14:54:04 »
Aizbraukt izstaigāt taču var. Man prātā maršrutiņš, ko nepaveicām  -Ventspils šoseja, aiz Pūres pa labi  -Cēres muiža, Lamiņu muiža, Zentenes muiža,un ārā uz Talsu šoseju pie Rideļiem un atpakaļ uz mājām. Tāds loks iznāk. Iekšā nemaz negribu iet, tāpat var paskatīties.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2021. gada 21. oktobris, 14:58:49 »
Nu es tā kā tikai ar sabiedrisko transportu, tad jādomā, vai astoņos vakarā jau varētu būt mājās..
No vienas puses forši tā, kā reno apraksta, no otras - nav baudas, reālas izjūtas ar visu tausti, ožu, garšu utt. Tikai pa mašīnas logu..

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2021. gada 21. oktobris, 15:28:52 »
Ir jēga tik tālu kulties ar sabiedrisko uz pāris stundām? Nakšņot viesu namos nevar?

Alsungā esmu caurbraucot. Tas nozīmē, ka neesmu bijusi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2021. gada 21. oktobris, 15:50:46 »
Kāpēc "pa mašīnas logu"? Pa autobusa logu labāk? Tādu gabalu pa ceļu kājām iet neinteresanti. Tas ceļš tur grantēts, bet labs, līkumains. Katrā vietā izstaigājam, kaut kur forši paēdam, ja ir muzeji vai taml. -godīgi apmeklējam. Mazpilsētu veikalus un tirgus izķemmējam. Vienmēr bijis interesanti.

Alsungā neesmu bijusi. Vispār 1 dienas braucieni no manas lokācijas visā visumā ir izņemti, izņemot tādus, pa lauku ceļiem,  kuri manām  plānajām riepiņām ne visai patīk.
2 -dienu tiek apsvērti. Lauku pirtis mani neinteresē, ko tajā viesu mājā visu vakaru darīt -vīnu dzert?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #8 : 2021. gada 21. oktobris, 15:56:01 »
Kafejnīcas nestrādā. Mēs ar bērnu, kad kaut kur braucam, obligāti vietējās kafejnīcas izķemmējam. Kaut vai pasēdēt pie sulas glāzes, es pie kafijas tases.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #9 : 2021. gada 21. oktobris, 15:57:00 »
Katram sava patikšana. Man ar kājām un velo. Varbūt ar kājām par procentu labāk. Nav jādomā, kur atstāt, vai nebūs mīkstais.

Ar auto nepatīk. Tāds pārtraukts process.

Viesu namā? Ja viens, dari, ko gribi. Ja divi, tāpat.

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2021. gada 21. oktobris, 16:41:04 »
Es pārāk nepacietīga.
Iedomājies, kā būtu ar zirgu, vaļējā karietē. Cik daudz cilvēki toreiz varēja izdomāt, tā, lēnā garā braukdami. Ne velti tie garumgarie, lēnie romāni

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #11 : 2021. gada 21. oktobris, 16:54:46 »
Vo, reno. Kas kuram patīk. Kāds temps. Kāds apjoms. Vieni kādas 4 pilsētas pagūst dienas laikā apskatīt. Es lēnais pētnieks  :mrgr:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #12 : 2021. gada 21. oktobris, 17:19:53 »
Gēte esot reiz sūdzējies, ka kariete par ātru braukusi, neesot paguvis apskatīt apkārtni.

Esmu novērojusi - pat braucot ar riteni var šo to nepamanīt.
Katram pārvietošanās ātrumam savas priekšrocības un trūkumi.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #13 : 2021. gada 21. oktobris, 17:29:58 »
Un tādēļ man patīk, ka pa tām pašām vietām izbrauc ar auto, ar autobusu (cits skata leņķis! Kādreiz stopējot ļoti patika ar smagajie braukt pa zināmiem ceļiem - daudz ko jaunu varēja ieraudzīt), paiet kājām. Un vēlams gan vienā, gan otrā virzienā.

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2021. gada 21. oktobris, 18:03:10 »
tagad uz Kolku iet 2stāvīgais Euro buss, ar to gribētos
Mani jau apsmēja -un pāris stundas kopā ar kādu kovidnieku