Autors Tēma: diplomātiskais boikots Pekinas olimpiādei  (Lasīts 734 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

diplomātiskais boikots Pekinas olimpiādei
« : 2021. gada 09. decembris, 10:47:53 »
Sāk veidoties olimpiādes diplomātiskais boikots - nebrauks neviena amatpersona no ASV, tagad arī no Austrālijas, Kanādas...   

https://www.delfi.lv/news/arzemes/australija-pievienojas-asv-izsludinatajam-pekinas-olimpisko-spelu-diplomatiskajam-boikotam.d?id=53850579   

tas esot protests par cilvēktiesībām, uiguriem utt   
Ko mūsu Levits gaida?...kašķēsies ar ķīniešiem?...man šķiet, ka nevajag....pietiks ar leišu izgājieniem...bet no otras puses - visi tie valdības tūristi, kuri par budžeta naudu ceļos uz Pekinu

Atslēdzies daddy

Atb: diplomātiskais boikots Pekinas olimpiādei
« Atbilde #1 : 2021. gada 09. decembris, 12:34:08 »
...ir arī labākas "politiskā tūrisma" vietas par Pekinu februarī... poņimē?  :)

es turp pat ar lielu piemaksu nebrauktu...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2021. gada 09. decembris, 12:58:18 »
Es saprotu, ka lielie puikas - ASV un Ķīna skaidro attiecības...nu, iesaista ari Lietuvu kā sīko, lai pakaitina tos ar šaurajiem lukturiem...bet mums tajā klopē līst nevajag...lai prezidents ar Kariņu un Mūrnieci izvelk īso špicku, kuram jābrauc...vostok ģelo tonkoje...   
Nu, piemēram, mūsu hokeja izlase....nerunāsim par spēlēm, bet treniņiem...pieņemsim, ka viņiem organizatori iedod ledu ļoti neizdevīgos laikos...nu, Vītoliņš sūdzas halles turētājiem - tie plāta rokas...nu, tad Haris iet runāt ar LOK Tikmeru, kurš cenšas palīdzēt un runā jau augstākā Ķīnas līmenī, bet šeit arī kā pret sienu - viss saplānots, neko mainīt nevar ...nu, tad atliek Kariņš vai Levits uz vietas tur....pirmajām valsts personām ir/būs minimāla pieeja Ķīnas politbiroja locekļiem...bet tie čiekuri mierīgi var dot komandu - noņemiet Kanādai un ASV labākos ledus treniņa laikus un atdodiet Harim, jo šie mūs diplomātiski neignorē ... 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2021. gada 09. decembris, 14:49:12 »
par pliku paldies...

es spiestu uz Melno Balzāmu, vai Upenīti... tas leišu Šluktinis tak nav dzerams, to nes vai nenes...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2021. gada 09. decembris, 15:07:44 »
par pliku paldies...

es spiestu uz Melno Balzāmu, vai Upenīti... tas leišu Šluktinis tak nav dzerams, to nes vai nenes...
ja brauc 3 augstākās amatpersonas, tad noteikti ir līdzi suvenīri...diemžēl Auzers, sudraba rokas, ir viņsaulē, bet ķīniešiem ir topā dzintars....to viņi augstu vērtē +melnā upenīte un mūsu hokeja izlasei nav problēmu ar ledu! :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #5 : 2021. gada 09. decembris, 15:58:33 »
ķīniešiem arī kaķi patīk... reiz kaukāda tūristu grupa bija bankā ieklīdusi. pamanīja "5 kaķu" monētu https://monetas.bank.lv/monetas/pasaku-moneta-i-pieci-kaki un izpirka pa tīro...

ko domā, jau 1 kaķis nes laimi, bet te veseli 5! :)