Autors Tēma: "Iekļaujošais" apsveikums  (Lasīts 6807 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

"Iekļaujošais" apsveikums
« : 2021. gada 10. decembris, 22:05:01 »

"Apsveicu! Ir ievēroti visi EP komisāres noteikumi: plakāts gaišzilā krāsā(apspietās minoritātes), nenoteiktas dzimtes personas uz bildes, Ziemassvētki izlaisti - tikai svētki, tautu draudzības motīvs- lielās krievu tautas ornamenti. Vēl tik Brekte varētu uzmālēt kādu murāli ar trīspupu Mariju un Jēzuliņu ar diviem pincīšiem." (c.)

[/size]

Atslēdzies Milka

Atb: "Iekļaujošais" apsveikums
« Atbilde #1 : 2021. gada 10. decembris, 22:12:36 »
Briesmīgs tas apsveikums.
Bērnam galva izskatās pēc iļjiča lampiņas, bet cilvēks pie sniegavīra ar dīvainu anatomisku uzbūvi. Par slāvu puķēm vispār nav komentāru.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2021. gada 10. decembris, 22:20:23 »
Kas tās par drausmām?  :alt:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #4 : 2021. gada 10. decembris, 22:53:32 »
 :n-:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2021. gada 11. decembris, 00:22:27 »
Nopietni????

Es domāju jociņš  :?: , karoč ..viss ir vēl sliktāk ,nekā izskatās ...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2021. gada 11. decembris, 06:43:36 »
  Jā, pat neticās, ka tas nav joks... Uz kurieni ripojam???!!!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2021. gada 11. decembris, 06:46:13 »
Un šodienas aktualitāte arī piepīta - tam a ļa Jāzepam ir uzpurnis!  :fp: :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2021. gada 11. decembris, 10:33:03 »
Un Eiropas zvaigznes virs galvas. 😃

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2021. gada 11. decembris, 11:52:24 »
Un šodienas aktualitāte arī piepīta - tam a ļa Jāzepam ir uzpurnis!  :fp: :mrgr:
Es teiktu, ka bārda :?:

« Atbilde #10 : 2021. gada 11. decembris, 12:05:52 »
Bez komentāriem  :rat: :rat: :rat:
Kurš, nu kurš šito uzģenerēja un kura persona "ar izsmalcinātu māksliniecisko gaumi" šito apstiprināja?!
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2021. gada 11. decembris, 12:14:23 »
Bārda gan, līdz uzpurnim nav doma aizsniegusies.

Kakofonija gan baisa. Nez kāpēc viss mūsu publiskais dizains ir jo tālāk, jo briesmīgāk.

Piedodiet, var jau snobiski ņirgt par mājsaimnieču iecienītiem gulbīšiem, izšūtiem krustdūrienā uz sienassegas, bet IMHO apsveikumam tautai (no kuras ļoti liela daļa ir tādas "mājsaimnieces" un cilvēki, kam patīk vienkāršas un skaistas lietas) ir jābūt tādam, kas izraisa pozitīvas emocijas un mīļu smaidu, nevis pārsteigumu, neizpratni un negatīvas emocijas. Šis apšaubāmās kvalitātes "mākslas" paraugs izraisa tikai neizpratni un asociācijas, kas ne tuvu nav Ziemassvētki vai mūsu tautas vēsture un tradīcijas.

Pat "augstās mākslas" stila darbu, ar stilizētiem cilvēku tēliem vai kaut tikai krāsu laukumiem un līnijām, var izveidot tādu, kura mākslinieciskās vērtības redz un novērtē mākslas speciālisti, bet estētiskās vērtības (neko nesaprotu, bet smuki) novērtē arī cilvēki bez izglītības un intereses par mākslu.

Interesanti, kas tas par kaimiņvalsts spiegu, kas šos brīnumus rada? Uz 18. novembri - oranžmelnās svītras, tagad zilais slāvu rotājumu un fonta salikums... Un kurš to apstiprina un atļauj izlikt ielās?

(Disklaimeris tiem, kas gribēs bakstīt ar pirkstu, ka es neko nejēdzu no mākslas, - man ir mākslai tuvu stāvoša izglītība, diezgan laba sapratne par dizainu un n-desmit gadu darbs dizaina jomā.)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2021. gada 11. decembris, 15:14:09 »
Es teiktu, ka bārda :?:
Varbūt arī bārda. Es padomāju uzpurni, jo neredzēju degunu, domāju, tas paslēpts pēc labākajiem MK noteikumiem. Virs bārdas tak degunam jāredzās, ne?  Bet te mana primitīvā loģika nestrādā, jo šiem humanoīdiem arī acu nav, tikai olveidīgs bumbulis vietā, kur būtu jāatrodas galvai ar visām atverēm.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2021. gada 11. decembris, 17:18:24 »
Vispār tā ir viduslaiku stilistika.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2021. gada 11. decembris, 18:26:13 »
Spārk, tad Tavuprāt ar šo mākslas darbu viss ir labākajā kārtībā, tikai mazizglītotie un mazatalgotie letiņu bauri kārtējo reizi nejēdz augsto mākslu novērtēt? Tā?