Autors Tēma: Epasta vēstules  (Lasīts 770 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Epasta vēstules
« : 2021. gada 20. decembris, 21:04:26 »
Nesaprotu, kas manu inboxu piemeklējis - atnāk vēstule ar tekstu, piemēram, "mūsu superpiedāvājums" un Spiediet šeit, lai ielādētu vēstuli pilnā apjomā.
Spiežu, a figvam - nekas neatveras, balta lapa. Kas arī te tagad redzams. Jautājums - kāpēc tā?  :?:
Nē, es neveru tās ziņas, kur "Apsveicu, jūs esat laimējis miljonu!", bet normālas, no zināmiem veikaliem. Šitā konkrētā no viena mēbeļu veikala.

Atslēdzies Minne

Atb: Epasta vēstules
« Atbilde #1 : 2021. gada 21. decembris, 11:25:12 »
Pielikuma nav?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2021. gada 21. decembris, 11:50:52 »
Nav. Jāspiež uz linka. A tur - figvams.  :?:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2021. gada 21. decembris, 11:57:13 »
Pirmajā acu uzmetienā šķiet, ka links vnk ir greizs. Tā gadās. Ja tas ir sistemātiski un no vairākiem sūtītājiem, droši vien jāraksta inbox atbalsta dienestam.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2021. gada 21. decembris, 12:28:15 »
gan jau viņi to uzskatīs par apliecinājumu vēlmei saņemt spamu un turpmāk ķeblīši, kumodes un plaukti būs Tavs interneta sabiedrotais - baneri malu malās

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2021. gada 21. decembris, 14:41:27 »
Tā notiek sistemātiski ar visiem linkiem "spiediet šeit..."". Nu labi, bez vairuma no tiem es varu iztikt, bet reizēm kaut ko tomēr gribas arī redzēt.  Un, galu galā, čo za johaidī, kāpēc man jāsadzīvo ar tādu gļuku?!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2021. gada 21. decembris, 18:05:54 »
Izskatās, ka Inbox nebūs pie vainas, jo telefonā man viss atveras. Bet datorā ne, tātad vaina datorā. Pārlapoju inboxa uzstādījumus datorā, cerībā, ka atradīšu vietu, kur ielikt kādu trūkstošu ķeksi - neatradu...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2021. gada 21. decembris, 18:10:24 »
Varbūt pārlūkprogramma uztver linku kā bīstamu un bloķē? Bet tad parasti kāds paziņojums izlec :?:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #8 : 2021. gada 21. decembris, 18:16:07 »
Man AdblockPlus uzrāda 3 bloķētus elementus tai lapā.