Autors Tēma: "Prostitūtas portrets"  (Lasīts 775 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies SNor

"Prostitūtas portrets"
« : 2022. gada 18. februāris, 13:00:12 »
Tāda ir tēma, ko atkal atgādinājusi LSM  https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/prostitutas-portrets-latvija-vai-tiesam-pati-vainiga.a443849/  Latvijas Radio raidījums "Atvērtie faili" pētīja, kāda ir prostitūcijas seja Latvijā. Tā sakot, prostitūcija nav nekur pazudusi, bet viņa ir. Un tā ir dzīves sadaļa, par kuru neviens negrib nedz runāt, kur nu vel iedziļināties. Kaut arī jebkurš, kas interesējas, var noskaidrot kāda ir prostitūcijas vieta ekonomiskajā sabiedrības modelī un pat kādi bioloģiskie dzinuļi. Bet normalizēt šo procesu, kas ir nenovēršams, jo ir disfunkcionālas monogrammas ģimenes blakus produkts. Un situācija objektīvi ir tāda kāda viņa ir, un ir sievietes (p.s. Rīgā ir dzirdēts arī par vīriešiem, kas (citiem vīriešiem un sieviešiem) šo pakalpojumu) kuras šo uztver, kā lietu, par ko pēc ballītes jautri nečivināsi.

No otras puses, ja tu ļoti vēlies nesaskarties ar "šīm jaukajām profesionālēm", jāatzīst, ka no viņām ir vieglāk izvairīties nekā no kovida. Un nav jau tā ka viņas ir "tepat", kaut ar viņas ir tepat. Cilvēks sev aizliedz domāt, par to ko negrib, teiksim par sievieti kurai šāds dzīves veids ir kļuvis par atkarību, un, principā, viņa par ko citu vairs nedomā. Un ko tur var darīt? Un vai tur ko vajag darīt?
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies SNor

Atb: "Prostitūtas portrets"
« Atbilde #1 : 2022. gada 19. februāris, 16:02:24 »
""Vienreiz viena no tām meitenēm teica: "Bet kā tad lai mēs tiekam ārā no tā visa, ja nav neviena, kas mums pasniedz roku." Tie bija viņas vārdi, viņa teica – paldies vismaz, ka jūs esat, jūs kaut kā mums vismaz atbalstāt un palīdzat, bet tāda bezcerība, ļoti dziļa bezcerība," pastāstīja Laura, bet Sintija papildināja: "Bezcerība un tas, ka viņām ir ļoti milzīgs kauns par to, ko viņas dara, jo viņas saprot, ko viņas dara. Viņām ir milzīgs kauns par to, līdz ar to viņām nav tās cerības, jo viņas sajūt lielu nosodījumu no sabiedrības.""
Jā, visi it kā zin ar ko viņas nodarbojas, bet vai daudzi spēj saprast, kā tas ir būt? Es personiski nespēju, man viņas ir cilvēki no marsa ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2 : 2022. gada 19. februāris, 18:54:40 »
pļacc... būtu reiz kādu meiteni paņēmis, viss būtu skaidrs...

a kāpēc tas raidījums pēta tikai LV?? mūsu meitenes pa visu pasauli izmētātas... nu aizvērs LV, tad tās, kas gribēs, atradīs iespēju DE vai NL...
pasaulē taču iespējas ohohooo... no ielas naktauriņiem pa 10 eur minets līdz augstākā līmena eskortam pa 10000 par nakti...   

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #3 : 2022. gada 19. februāris, 18:57:06 »
Man būtu daudz jautājumu par prostitūtām. Daudz pārdomu un variantu. Bet šajā tēmā kaut kā tizli.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2022. gada 19. februāris, 18:59:01 »
Man būtu daudz jautājumu par prostitūtām. Daudz pārdomu un variantu. Bet šajā tēmā kaut kā tizli.

pārdevējām vai pircējam? (PM)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #5 : 2022. gada 19. februāris, 19:04:01 »
Abiem.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2022. gada 20. februāris, 03:50:40 »
Vissenākā profesija ir bijusi visos laikos, un tā ir neiznīdējama. Kamēr vien būs pieprasījums, piedāvājums radīsies, tāpat kā katras kvalitātes precei savs pircējs. Nedomāju arī, ka visas prostitūtas (abu dzimumu) ir tādi nelaimīgie nabadziņi, kas to vien sapņo, kā atmest savu nodarbi un pievērsties  "godīgam" darbam, lielākoties tā tomēr ir viņu pašu izvēle, neba nu visas ir cilvēktirdzniecības un sex verdzības upuri, no kurienes izkļūt nespēj.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2022. gada 20. februāris, 04:13:42 »