Autors Tēma: Jēdzīgs veterinārs – kur?  (Lasīts 823 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Jēdzīgs veterinārs – kur?
« : 2022. gada 11. marts, 11:55:35 »
Kas ir jēdzīgs kaķu veterinārs un ne pa astronomiskām summām? Droši vien Rīgā, lai kā negribētos braukāt, varbūt Vangaži, Inčukalns, kas nu tur vēl pa ceļam. Vietējie jau apstaigāti, – ņeaļo. Galīgi vēl nav mirstamais vecums (11), bet ir kaut kādas iekšu, zarnu problēmas, nevis alerģija, ko man te mēģina ārstēt. Vēl aizbraukšu pie pēdējā eskulapa ar jauniem datiem, bet kaut kā neceru uz rezultātu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Bobs

Atb: Jēdzīgs veterinārs – kur?
« Atbilde #1 : 2022. gada 11. marts, 12:05:09 »
domāju, ka uz otru pusi, tālāk no Rīgas jāskatās. Rīgā tagad algoritms - neko nediagnosticēt, sūtīt uz magnētisko rezonansi. Cenas kosmoss par neko. Pat tie, kas it kā jēdzīgi, arī padodas šim diagnostisko izmeklējumu vājprātam.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2022. gada 11. marts, 12:15:02 »
Arī ideja. Ja ir zināms konkrēts, būšu pateicīga. Var vēstulē.
Izbraukāt pēc telefonu grāmatas visu apkārtni man nav reāli ne spēka, ne laika, ne naudas, turklāt kaķa žēl. Tā jau viņš daudz nespirinās, bet jābrauc divatā un tas sarežģī pasākumu.

Par to magnētisko rezonansi - man dalītas jūtas. Varbūt labāk tā, nekā gadiem barot tabletes, bet labuma maz.
Naudas nav.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2022. gada 11. marts, 12:31:41 »
nu, tur divi varianti - 1) konstatēs pataloģiju, tāpat nomirs. 2) nekonstatēs pataloģiskas izmaiņas, = esam turpat, kur bijām.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2022. gada 11. marts, 13:45:22 »
Ir jau vēl trešais. Konstatēs patoloģiju un to var ārstēt.

« Atbilde #5 : 2022. gada 11. marts, 14:02:28 »
Es varu ieteikt Imantā, bet tas laikam galīgi nav pa ceļam. Kamēr šo konkrēto vetārsti neatradām, izgājām veselu Golgātu  :(    Fjodorovu noteikti nē - nenormāli dārgi, bezjēdzīgi un neiejūtīgi. Par Candera ielas klīniku palika labs iespaids, bet tas ir Zasulaukā.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2022. gada 11. marts, 14:10:48 »
Grūti jau tā kko ieteikt, jo nav jau nekādas garantijas, ka tieši ieteiktais vets noteiks īsto diagnozi un īsto ārstēšanu.

Mož ar Arno Klevinski aprunāties?  No Zaķumuižas. Randiņš jāsarunā telefoniski, jo braukā apkārt un ārstē visādus zvērus, gan mājas, gan lauksaimniecības, gan Līgatnes dabas taku savvaļniekus.Tel.29409338.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #7 : 2022. gada 11. marts, 14:20:15 »
Ja aizdomas uz vēdera orgāniem, labākais sonogrāfists Kaspars Mitulis, zarnām varbūt metode ne tik precīza, jāpierakstās iepriekš.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2022. gada 11. marts, 19:20:26 »
Jap, par Kasparu arī varu teikt tikai to labāko.
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2022. gada 11. marts, 20:40:21 »
Grūti jau tā kko ieteikt, jo nav jau nekādas garantijas, ka tieši ieteiktais vets noteiks īsto diagnozi un īsto ārstēšanu.

Ai, zinu, ka par katru vetu ir gan slavas dziesmas, kan baisas sūdzības. Kā sakrīt zvaigznes...

Paldies par info, skatīšos, kad sanāks kaut ko saorganizēt.