Autors Tēma: Kur gribētu aizceļot?  (Lasīts 1476 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Leonora

Kur gribētu aizceļot?
« : 2022. gada 18. marts, 14:10:35 »
Kur esat bijuši un labprāt atgrieztos vai atgriežaties atkārtoti?
Kur neesat bijuši, bet gribētu aizceļot?

Esmu bijusi daudzkur un zinu, ka banāli, bet es es esmu 2reiz bijusi Venēcijā - pirmoreiz ar tūrgrupu, otrreiz pati un labprāt dotos turp vēl un vēlreiz. Vēl labprāt atkārtoti aizceļotu uz Maltu.
Neesmu bijusi daudzkur, bet kur gribētu, ja skatās pašreiz reāli - uz Horvātiju, kas kaut kā izsprukusi no mana ceļotloka, bet daudz dzirdēts, ka ir vērts to redzēt.
Nemaz pagaidām nealkstu pēc postpadomijas valstīm - Gruzija, Armēnija utt, jo tur gana būts padomju laikos, kā arī negribas saost veco padomijas elpu(varbūt iedoma). Kā arī nemaz nealkstu pēc Āzijas valstīm.

Atslēdzies Bobs

Atb: Kur gribētu aizceļot?
« Atbilde #1 : 2022. gada 18. marts, 14:30:59 »
Austrālija. Bet nav akūta vajadzība

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2022. gada 18. marts, 15:59:21 »
Oj, man tagad gribās viskautkur. Uz Karēlijas knišļu muklājiem gan nē, bet uz Amazones džungļiem aizrautu bez mazākajām šaubām.
Visus sakost!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2022. gada 18. marts, 16:07:18 »
Nuuu.. tā kā es negribu lidot, tad domāju, ka kādreiz saņemšos tepat pārpeldēt pāri līdz Helsinkiem un Stokholmu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2022. gada 18. marts, 18:31:32 »
Negribētu tur, kur sniegs un aukstums - ziema man riebj. Un uz Krieviju vairs nebraukšu, no tās cik nu padomijas gados paguvu apbraukāt, tik arī paliks. Bet vēlamās zemes grūti uzskaitīt, jo ir tik bezgala daudz vietu, kur neesmu bijusi un labprāt apskatītu. Atgriezties vēl gribētos Norvēğijā - tā daba ir fascinējoša. Pa kalniem vēl gribētu paložņāt. Un ceru, kad šitais vājprāts beigsies, uz Ukrainu pie radiem atkal aizbraukt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2022. gada 18. marts, 18:47:36 »
Es gribētu uz Turciju, Kapadokiju un vispār to dienvidu galu, bet tur laikam Sīrija dikti tuvu

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #6 : 2022. gada 18. marts, 23:44:59 »
Man tā ir Spānija, vienmēr un visādos virzienos.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2022. gada 19. marts, 13:28:56 »
Gribētos vēlreiz izbraukāt Amerikas dabas parkus, Āfrika ir interesanta, Sarkanā jūra ar koraļliem, zivtiņām un snorkeli. Gribētos redzēt kā dzīvo dažādas dabas ciltis, kas civilizāciju nav redzējušas. Uz īsu brīdi gribētos Antarktīdu paskatīties (bet ne ilgi, es esmu salīga). Patīk tuksnešainās, kalnainās vietas.

Bet vairāk interesē daba, nevis cilvēki. Ļoti patīk vietās, kur cilvāki nav izbradājuši milzu takas un pieķēzījuši tuksnesi ar cigarešu galiem un pudeļu korķiem kā Ēģiptē. Gribētu, piemēram, Vidusāziju apceļot, bet paralizē jau doma vien par viņu ekstraverto viesmīlību. Ja es varu apēst, maksimums, vienu vistas kāju, bet mani godājot, kauj aunu (turklāt aitas gaļu es nesagremoju), tad man tās būtu mocības, un saimnieki būs apvainojušies....

Un visu gribētos tā, lai ir droši, lai, piemēram, iekļūstot kaut kādā vietējo uzbrukumā, es varētu vienkārši aizteleportēties. Negribas vairs nekādus ekscesus ar šaušanu, nepieēdināmiem moskītiem un tamlīdzīgi.

Nepatīk organizētais tūrisms (tagad visi autobusā, braucam 2 stundas, 2 stundas apskatīt objektu, visi bariņā, ātrāk, ātrāk, braucam tālāk, jo jāpaspēj nākamajā vietā... nofotografēt neko nevar, jo visur tūristu bari...), patīk pašu organizētais - izplānots maršruts, rezervēti daži pieturpunkti, bet pārējais brīvā plūdumā pēc apstākļiem, bet tas maksā daudz vairāk.

Īstenībā tie tādi sapņi vien, nekur es vairs neaizbraukšu, cik paspēju jaunībā, tik arī manam mūžam būs. Reizēm piesēžos pie Geoguessr vai pa google maps pavazājos. Ja pietiekami ilgi staigā, var dabūt diezgan labu klātesamības sajūtu. Tie arī visi mani ceļojumi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #8 : 2022. gada 19. marts, 13:36:08 »
Joprojām - pa Latviju. Bet nu jūtu, ka gribēšu apmeklēt Ukrainu.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2022. gada 19. marts, 19:17:01 »
Kur gribēju, tur nevaru un vairs negribu.
Es vienmēr domāju par reāli sasniedzamiem mērķiem (manām iespējām), bet tas tā vairs nestrādā.
Gribējām apceļot Krimas pussalu - iegādājāmies ceļvežus, kartes. Saplānojām maršrutu un .... sākās tas, kas sākās. Tik dauz gadu pagājuši, bet ne reizes pie šīs idejas vairs neesmu atgriezusies.

Ieplānojām konkrētu braucienu uz Pēterburgu - sākās pandēmija. Pandēmija sāka atslābt, bet skaidrs, ka uz Pēterburgu vairs nē.

Bija doma par Odesu un Kijevu .... ha!

Tāpēc mani "ceļojumi" šobrīd ir ļoti spontāni. Kur gribētu aizceļot, vairs nesaku, lai neizsauktu kārtējo kataklizmu.

Ja ir brīvas dienas, tad sēžos mašīnā un braucu. Ja ir brīvas dienas un lētas aviobiļetes - laižu.

Atslēdzies Leonora

« Atbilde #10 : 2023. gada 13. jūnijs, 15:24:26 »
Joprojām - pa Latviju. Bet nu jūtu, ka gribēšu apmeklēt Ukrainu.

Pag, tad jau bija karš, kad Amā izteica šo vēlmi  :scratch: ?
Paskatījos tēmu, jo Taj vakar šadu pacēla čatā un atcerējos.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2023. gada 13. jūnijs, 15:40:14 »
Goda vārds, es nesaprotu, KĀ to var nezināt - karš sākās 24.februārī!!!!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2023. gada 13. jūnijs, 15:46:03 »
Ukrainas radus kopš pirmskovida laikiem neesmu satikusi, tā ka noteikti aizbraukšu pie pirmās iespējas, tiklīdz šos vairs nebumbos.
Bet, runājot par ceļošanu vispār, valsts, kurā otrreiz vairs atgriezties nav vēlēšanās, ir Ēģipte. Nebiju bijusi, aizbraucu vienreiz apskatījos, un pietiek.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2023. gada 13. jūnijs, 15:53:21 »
...nu, kur kādam gribas braukt - brauciet!...to arī novēlu! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2023. gada 13. jūnijs, 16:18:24 »
Man ir plančiks vēl uz Slovākiju šovasar.  Esmu bijusi, bet tur labprāt vēlreiz atgrieztos. Pa kalnu takām pakāpelēt. Kamēr veselība ļauj  :mrgr: