Autors Tēma: Kur gribētu aizceļot?  (Lasīts 1476 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Kur gribētu aizceļot?
« Atbilde #30 : 2023. gada 21. jūnijs, 12:24:47 »

Pat nezinu, kas tā tāda un kur atrodas un kāpēc turp gribēt braukt  :?: :)
Patagonija[/size] ir ģeogrāfisks reģions pašos [/size]Dienvidamerikas[/color][/size] dienvidos. Patagonija aptver [/size]Andu[/color][/size] kalnu dienvidu daļu rietumos un dienvidos un platkalnes un zemos līdzenumus austrumos. [/size]Patagonija aizvien vairāk kļūst par tūrisma mērķi augstas klases servisa tūristiem, kruīzu pasažieriem, kas ceļo ap [/size]Hornas ragu[/color][/size] vai apmeklē Antarktīdu, kā arī piedzīvojumu meklētājiem un atpūtniekiem, kas velta laiku dažādām aktivitātēm.
[/size]Man personīgi Patagonija saistās ar "Kapteiņa Granta bērniem". Ļoti patika. Ja būtu finansiāla iespēja - aizceļotu.

« Atbilde #31 : 2023. gada 21. jūnijs, 15:02:09 »

Pat nezinu, kas tā tāda un kur atrodas un kāpēc turp gribēt braukt  :?: :)

Tāks, pierakstām - Nāra nav ne lasījusi Kapteiņa Granta bērnus, ne redzējusi padomju laikos uzņemto filmu, jo tas ir vienīgais iemesls, kāpēc es zinu, kur atrodas Patagonija :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #32 : 2023. gada 21. jūnijs, 15:43:25 »
Nu, es zinu, kas ir Patagonijas mara  :mrgr:
Šķiet, Džeralds Darels arī rakstīja par Patagoniju.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2023. gada 21. jūnijs, 16:59:14 »
Man kursabiedrene vienubrīd ar ģimeni dzīvoja Argentīnā. Vīram tika piedāvāts darbs universitātē. Daba skaista, bet dzīve diezgan kriminogēna.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #34 : 2023. gada 21. jūnijs, 22:10:23 »
Tāks, pierakstām - Nāra nav ne lasījusi Kapteiņa Granta bērnus, ne redzējusi padomju laikos uzņemto filmu, jo tas ir vienīgais iemesls, kāpēc es zinu, kur atrodas Patagonija :D
Tak tieši tā - šī paaudze lasīja un skatījās "Kapteiņa Granta bērnus" :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2023. gada 21. jūnijs, 22:24:45 »
Es izlasīju labi ja pirmo trešdaļu, nepatika. Filmu arī iesāku skatīties, nepatika. Tā arī nesapratu par ko visi jūsmo.  :?:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #36 : 2023. gada 22. jūnijs, 07:24:02 »
Žils Verns jālasa līdz zināmam vecumam, kādiem 14 gadiem, kamēr pasaules ģeogrāfijā daudz nezināmā, pēcāk var šķist garlaicīgi. Vismaz tā bija man, kad grībēju kaut ko pārlasīt
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2023. gada 22. jūnijs, 08:27:47 »
Es no Žila Verna esmu lasījusi tieši neko. Man viņš nelasījās nezinu, valodas dēļ, vai kā lai pasaka. Tāds smagnēji piezemēts. Grantu centos izmocīt kādos 9/10 gados.  Tāds man tas robs, varbūt intereses pēc tagad jāpalasa kas no Žila Verna, ja nu pēkšņi iepatīkas šis autors. Dikenss arī man līdzīgi nelasījās.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #38 : 2023. gada 22. jūnijs, 09:43:34 »
Dikensu noliku turpat, kur Dostojevski - visgarlaicīgāko murgu galā.
Man tāpat kā Kvadrai - viens no stūrakmeņiem dzīvās dabas uztverē ir Darels.
Vienīgā nelaime tā, ka kopš Darela ceļojumu laikiem pasaule mainījusies. Daudzu neskarto stūrīšu vietā slejas debesskrāpji, citos karo uz vella paraušanu.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #39 : 2023. gada 22. jūnijs, 11:27:23 »
Vernu kaut ko lasīju, laikam kapteini Nemo, bet bez aizrautības. Kapt Grantu tā arī nepabeidzu, tā 19. gds. daudzteikumība ir neglābjama, Dikensam jau tas pats. Balzaks, Dostojevskis...Čehovs prata koncentrēties

Atslēdzies Minne

« Atbilde #40 : 2023. gada 22. jūnijs, 13:25:47 »
Verns man likās tāds puiku autors, neinteresēja.
Tad redzēju filmu Kapteinis Nemo, tīri labi patika.
Tad redzēju Kapteiņa Granta bērnus, bija ok (bet tracināja tā sīkā puikas-aktiera spalgie brēcieni - Paganeļ, Paganeļ!  :f-palm: :alt:  )

Un tad kkad izlasīju arī grāmatu. Jā, Patagonija no turienes