Autors Tēma: Eirovizija 2022  (Lasīts 2741 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: Eirovizija 2022
« Atbilde #30 : 2023. gada 10. maijs, 10:19:45 »
Eirovīzijā vajag super dziesmu un super šovu, lai par to nobalsotu tās valstis, kuras parasti nebalso (vai kurās nav pietiekami daudz tautiešu).
Man patika mūsējie, bet viņiem pasākums jau ir beidzies. Dzīve turpinās. Ejam tālāk.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2023. gada 10. maijs, 12:05:53 »
Tas tak jau ne pirmo gadu. Kaut vai Končita vien ko bija vērta.

Jā, pa kādam ākstam bijis vienmēr, bet šogad ir tikai pa kādam normālam cilvēkam. Pārējie vismaz 80% - jo trakāk, jo labāk. Kā pamuļķi, trakie, kā dzīvnieki, monstri….izskatā, izdarībās, grimasēs…Un sajūsminātas publikas ovāciju pavadībā. Man bija ļoti neomulīgi un baisi. Tādi letiņi vai īriņš…tādi pazūd vispārējā apokalipsē.

Ok, Zviedrijas dziesma patika  :blushing:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #32 : 2023. gada 10. maijs, 16:15:16 »
 :ng: :rofl: Nu tak, Eiropas mēroga cirks. Te būtiski nevis dziesmas kvalitāte, bet lai noklausoties tos  gabalus tauta atcerētos tavējo sniegumu. Teiksim, es nesaprotu ar ko Horvātijā un Somija labāka par Īriju. Dziesmas kā tādas vispār neatceros, tikai to cirku kur kāds vicina divas raķetes un cits izrāda uzpūstu uz punča sešpaku. Tauta vēlās izklaidi un arī kaut ko baudāmu, atmiņā paliekošu. Kādu pipariņu, kā Moldāvas bizes, dziesmu neatceros, bet to kā tās "slotas" vicināja pa gaisu, to gan. Un ja vēl trāpās lipīgs meldiņš, tu jau esi finālam gatavs. Es vispār to Eirovīziju vairs sen neuztveru kā konkursu, kurai valstij labākais izpildījums, bet gan vairāk, ka sanākusi Eiropa lai kopā padziedātu

« Atbilde #33 : 2023. gada 10. maijs, 17:45:43 »
Tikko noskatījos mūsējos - nebija labi... Dikti blāvi. Meldiņš skaists, bet vajadzēja tomēr roķīgāk. Twiterī kāds jau trāpīgi izteicās, ka, ja tu iznāc uz skatuves ar ģitāru, to ģitāru vajadzētu arī dzirdēt. Pat tas ģitāru duets praktiski nebija saklausāms. Kāds cits Twiterī purpināja, ka sliktāk par pirātiem neviens nevarot, bet es vēl tagad varu to piedziedājumu nodungot, tā ka vajag tomēr kaut ko jautrāku, nevis mūžīgās gaudu dziesmas kā bāreņu tautai pieklājas :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #34 : 2023. gada 10. maijs, 22:03:28 »
Pusfinālu neskatījos, bet tagad skatos youtube gan pirmā pusfināla priekšnesumus, gan otrā pusfināla dziesmas.
Līdz šim aizķērusi Francija, Portugāle, Čehija, Lietuva, Igaunija. Labi skan UK, dziesma par sadzīvisko nevis globāli filosofisko - puisis piekrāpis, apcerēti dažādi atriebes veidi ar noslēgumu - tā vietā uzrakstīju dziesmu par to visu... :mrgr:
Zviedru Lorīna mani kaitina jau no iepriekšējās Eirovīzijas. Skan jau labi...
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 10. maijs, 22:09:27 no Mangusts »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #35 : 2023. gada 11. maijs, 13:32:57 »
...uz Eirovīziju ir jāsūta kaut ko šādu - 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2023. gada 11. maijs, 19:59:29 »
Vakar palasīju vietējo atsauksmes par 1.pusfinālu. Un ļoooti daudzi izsaka nožēlu par LV (un arī Īrijas) netikšanu tālāk. Latvija esot bijusi pirmklasīga. Vairums spļaudās par Horvātiju (lai gan veči izņirguši mazo psihopātu, pat divas raķetes līdzi staipījuši) un Serbiju, tāpat daudziem nepatīk Zviedrija, sak, Lorēna no iepriekšējās Eirovīzijas neesot mainījusies, tikai nagus nav griezusi

Atslēdzies Minne

« Atbilde #37 : 2023. gada 11. maijs, 20:01:08 »
...uz Eirovīziju ir jāsūta kaut ko šādu - 

Uz skatuves drīkst atrasties tikai 6 cilvēki  :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #38 : 2023. gada 11. maijs, 23:36:22 »
No otra pusfināla gaidiju ko vairāk....;o(
Pirmais iespaids - večiem šai sezonā topā būs rozā īsbikšeles.
Otrais... - pirmo reizi Eirovīzijas koncerta procesā ... aizmigu, kaut kur starp Georgiju un Austriju.
Aiztinu bildi atpakaļ, neko nebiju zaudējusī. visi tie no Austrijas līdz Albānijai, ieskaitot San Marino, galīgi garām.
Nu, no pārējiem atmiņā priekš fināla:
-Rumānija
-Igauņi -Ļoti patika viss, balss, dziesma, kostīma modelis manā vismīļākā krāsā, ...pat auskari.
-Beļģija
-Islande
-Polija - ļoti patika

jā, Albānijai forši kostīmi, un viņi, visa ģimene Tā centās... bet dziesma, nu tā...

Nu tad...mans uzvarētāju trijnieks - Zviedrija, Igaunija un Polija
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 11. maijs, 23:42:13 no olgucis »

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #39 : 2023. gada 12. maijs, 00:24:30 »
Nevajag Zviedriju. Ceru Lorīna neuzvarēs.
Un visu laiku centos atcerēties, ko man atgādina izraēlietes dziesma. Lūk šo:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck