Manējam, kad bija maziņš, pirms gāju uz darbu, iedevu pusīti gurmet mazo konservu bundžu un atstāju sausiņus bļodā lai ēd, kad ir vajadzība, vakarā iedevu otru konservu bundžas pusi. Veselu bundžu viņš nevarēja apēst un atlikumus vajadzēja mest ārā. Tad kad sāku strādāt no mājas un košakam jau bija pāri 10 gadu, šams jau sāka uzmākties ar to ēšanu biežāk. Sanāca 2 bundžas. Tad bija periods, kad mēnesi nogulēju slimnīcā un kaķi nodevu māsas rīcība, kur man šamo "sabojāja". Tur bija trīs barotāji un kaķis saprata, ka pabarot var jebkurš... Tad tik sākās. Mammucis deva ēst 5 reizes dienā, māsa arī kaut ko pa burzmu piemeta un viņas vecis arī nevarēja atteikt. Vien vārd sakot, kad dabūju košaku atpakaļ, šis man jau pieprasa savu tiesu katru otro stundu. Cīnos, ko varu, bet vēl neesmu dabūjusi viņu pie vietas. Apskaužu kaķu saimniekus, kas nopirka to sausiņu kaķu barotavu, kur bundžā sabērta sausā barība un pa druskai apakšējā bļoda birst nepieciešamā porcija. Manējam tas neder, jau gadu sauso neēd, šams uz vecumu iedzīvojās kaut kādā zarnu iekaisumā un ja kādu sausiņu dabū iekšā tad dienas trīs vemj. Esmu dzirdējusi, ka kaķus baro divas reizes dienā un šiem pilnīgi pietiek. Mēģiniet to manējam iestāstīt.