Autors Tēma: Iesnas un klepus  (Lasīts 1456 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atb: Iesnas un klepus
« Atbilde #15 : 2022. gada 04. jūnijs, 21:50:56 »
Vakarā pirms gulētiešanas kumelīšu tēja ar medu un šņabja šļuku. Ātri izdzert maks. karstu un likties gultā zem segas (vai 2), lai labi izsvīst. Iesnām dikti labs ir mūsu pašu Silvanola Rinogels, sasmērē apkārt degunam.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #16 : 2022. gada 04. jūnijs, 22:11:08 »
Šņabis atkrīt.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2022. gada 04. jūnijs, 23:03:25 »
Klepum lietoju Bronhiālo balzāmu, iesnām - pa dienu pūšu Rinogēlu, uz nakti iedzeru Actifed tableti.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2022. gada 05. jūnijs, 08:25:03 »
viens kolēģis arī pēc kovida pārslimošanas mokās ar nemitīgiem augšējo elpceļu zarazņikiem

Atslēdzies SNor

« Atbilde #19 : 2022. gada 06. jūnijs, 12:55:47 »
Ir variants , ka tagad vasara visi klepo, jo tas ir Kovid pošu blakusefekts - nobrukusi dabiskā imunitāte :)  :b:
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies jo.lanta

« Atbilde #20 : 2022. gada 15. septembris, 15:39:04 »
Šīs tabletes man palīdz visvairāk https://www.azeta.lv/decatylen-0-25-mg-0-03-mg-sukajamas-tabletes-40-gab-n40?c=498 tās nav lētas, bet efektīvas. klepus tiek noņemts nekavējoties, un visas saaukstēšanās ilgst līdz nedēļai max

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #21 : 2022. gada 15. septembris, 16:40:52 »
un jāpērk tieši šajā interneta aptiekā, citādi nedarbojas!  :talking:

Atslēdzies SNor

« Atbilde #22 : 2023. gada 16. janvāris, 11:13:03 »
Pēc diviem kovida gadiem gripa šogad plosās īpaši nežēlīgi Tā izslimošana ar kovidu nemaz tik labvēlīga nebija, kaut ar vairumam tas bija tikai laika jautājums. Arī man visi radītāji aizlēca tā it kā es 20 gadus būtu žūpojis. Tagad mūžīgais jautājums ir vai imunitāte pret ikdienišķām slimībām atjaunosies? Tā sakot, ko esat pamainījuši savā uzturā dzīves režīma, lai uzlabotu dabisko imunitāti? 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Trix

« Atbilde #23 : 2023. gada 16. janvāris, 13:16:17 »
Nez. Man puikas pirms jaunā gada kaut kādas iesnas atnesa no skolas, bet ne paši kaut kā īpaši slimoja, ne pārējie. Tāds sīks puņķelis, pat klepiņš man pārgāja ātrāk nekā citus gadus.
Kovidu izslimojām pirms gada, viegli (vienam sīkam pat nebūtu pamanījuši, ja nebūtu tests jātaisa), seku nekādu. Citas kaites īpaši neķeras vairāk kā citus gadus, drīzāk pat mazāk.

Nu bet es no tās spitālīgo nevakcinēto nometnes, kas apgāž visas teorijas par to, ka nevakcinētie slimo smagi, ilgi, ar blaknēm, sekām utt.

Neko neesmu mainījusi dzīvesveidā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2023. gada 16. janvāris, 15:51:07 »
Kovid laikā ne ar ko neslimoju, šogad ap Zsvētkiem gan bija iesnas mazliet, bet klepus tikai taga sāk pāriet. Visi rādītāji ļoti normāli, vienīgi D vitam. bija jāizdzer tā trieciendeva

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2023. gada 16. janvāris, 21:01:17 »
Dzīvoju kā dzīvojusi, un nekādu slimumu pie sevis nenovēroju. Nekādu respiratoru vainu man nav bijis, kaut apkārt daudzi krekšķ un slimo. Gadījās vēdervīruss, tieši vienu dienu - uz kājām izstaigāju un vakarā jau atsāku ēst.
Un, jā, joprojām domāju, ka tās covida vakcīnas vainojamas pie tagad tik izplatītās respiratorās slimošanas - imunitāte nograuta un visas šņurkas ķeras klāt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2023. gada 24. janvāris, 08:54:24 »
https://www.dailymail.co.uk/health/article-11667595/Expert-tips-shake-winters-hacking-cough.html

Laikam visur tie klepi turas. Raksta beigās ieteicamie pretlīdzekļi, ar cenām. Hmm...mēs maksājam daudz dārgāk. Bet tas jau pie texta par cenām mūsu aptiekās

Atslēdzies jo.lanta

« Atbilde #27 : 2023. gada 15. jūnijs, 14:10:50 »
Es dodu saviem bērniem Silvanols, un tas mums ļoti palīdz. Es iesaku to arī jums
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 15. jūnijs, 19:47:32 no Luīze »