Autors Tēma: Programmēšanas Kursi - codelex.io  (Lasīts 691 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies programmetajs22

Programmēšanas Kursi - codelex.io
« : 2022. gada 30. jūnijs, 11:49:25 »
Codelex.io[/size] ir programmēšanas skola, kas piedāvā bezmaksas programmēšanas kursus visiem gribētājiem. [/size]https://www.codelex.io/[/color]

Atslēdzies Bobs

Atb: Programmēšanas Kursi - codelex.io
« Atbilde #1 : 2022. gada 30. jūnijs, 13:32:39 »
Forši. Tik tos gribētājus jādabū

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2022. gada 30. jūnijs, 15:10:01 »
Programmētājs22 pats, acīmredzot, nekādus kursus neapmeklē, ja var atstāt tik nekorektu ierakstu... :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2022. gada 30. jūnijs, 15:43:47 »
Kādēļ, šādi veidojas? Pēdējā laikā tā bieži, ja izdara kādu labojumu, ievietojas tādā paskatā.  :?:  Tad jācenšas dzēst un pārveidot. Citreiz arī viena teksta daļa parādās citā, krietni mazākā izmērā... Visu laiku domāju, ka tā vienīgi man, bet varbūt tā ir rakstot no telefona. Bet vienmēr tā nav, citreiz ir normāli. No kā tas atkarīgs?

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2022. gada 30. jūnijs, 16:28:36 »
Es arī nesaprotu, kāpēc saites dažreiz iekopējas mikroskopiskas, jāver vēlreiz un jālabo

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2022. gada 30. jūnijs, 16:29:15 »
Ieskatīījos - nemaz tik bezmaksas nav. Mācības uz parāda, bet, domājams, pie šādiem nosacījumiem firma pati ieinteresēta savu audzēkņu darbiekārtošanā, kas nav slikti. Kā variants - kāpēc ne, varbūt kādam izdodas šādi tikt pie specialitātes un darba.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2022. gada 30. jūnijs, 21:13:13 »
...tak datorurķi basto latviešu valodas stundas....bet šīs stundas bez pareizas valodas apgūšanas māca arī izteiksmi kā saziņas līdzekli....māca runu, lai tevi saprastu..

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2022. gada 01. jūlijs, 05:02:24 »
Es arī nesaprotu, kāpēc saites dažreiz iekopējas mikroskopiskas, jāver vēlreiz un jālabo
Man nojauta saka, ka oriģinālais formatējums kopējot nāk līdzi. Ja nesakrīt ar šejienes standartu, tad parādās tā, kā parādās.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2022. gada 01. jūlijs, 09:16:23 »
Ha ha, jautrīte! 5-os no rīta tāāāādi skaidrojumi.
Ķiķinu, jo pašai nākas apgūt vairākas programmas uzreiz - ne nu gluži profesionālā līmenī, bet pietiks arī izklaidei. Nākamnakt kā reiz paredzēta mierīga pasēdēšana pie bilžu apstrādes programmiņas, gribās tak izšūt daiļumu, ne megapikseļainu kvadrātmiglu.
Visus sakost!

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #9 : 2022. gada 01. jūlijs, 12:18:57 »
Man nojauta saka, ka oriģinālais formatējums kopējot nāk līdzi. Ja nesakrīt ar šejienes standartu, tad parādās tā, kā parādās.

Vēl jo vairāk, ja šādu postu autors ir mašīna nevis reāls cilvēks.
Protams, arī mašīnu varētu apmācīt novērtēt savu darbību rezultātu, bet reklāmspameri uz to neiespringst.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2022. gada 01. jūlijs, 12:47:21 »

Vēl jo vairāk, ja šādu postu autors ir mašīna nevis reāls cilvēks.
Protams, arī mašīnu varētu apmācīt novērtēt savu darbību rezultātu, bet reklāmspameri uz to neiespringst.

SF reģistrējās cilvēks nevis mašīna :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2022. gada 01. jūlijs, 13:24:44 »
Ko var kasīties?! Kam kuru vietu vietu plēš atklāts, pareizā sadaļā ievietots sludinājums?! Nav pat nekāda slēptā reklāma aļa "es šitādu uzgāju, ko domājat?"
Nu, nezināja cilvēks, ka SF mēdz ievietotos postus līdz nejēdzībai izkropļot, šriftus un izmērus samainīt, un pašam jāpārrediģē, nepārbaudīja, tad, kas tagad, pasaules gals iestājies? 

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #12 : 2022. gada 02. jūlijs, 11:39:53 »
SF reģistrējās cilvēks nevis mašīna :)

Par to Tu nevari būt pārliecināta!
Mūsdienās mašīnas prot reģistrēties samērā elementāri.
 Amerikā jau sen bankās klientu apkalpošanas mašīnu topā ir papildus mašīna, kas mēģina vispirms noskaidrot, vai ar bankas mašīnu nemēģina sazināties cita mašīna  :mrgr:
Nopietni (vēl Telekomā 2017. par šo pētīju materiālus)!!!

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #13 : 2022. gada 03. jūlijs, 21:46:13 »
Teorētiski var , bet priekš latviešu valodas botus diez ko netaisa mazā tirgus dēl. Parasti pietiek botam pavaicāt nākošo dienu pēc piektdienas vai tamlīdzīgi