Autors Tēma: Papļāpāt par matu krāsošanu  (Lasīts 1057 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Papļāpāt par matu krāsošanu
« : 2022. gada 16. septembris, 11:20:42 »
Blenžot sienā, šad tad trāpās visādi video rullīši, to skaitā arī sieviešu pārvērtības, kur nabaga noplukušajai tantei nogriež kaut ko līdzīgu frizūrai, nokrāso matus, uzzīmē seju un izrāda kā stila maiņas virsotnes. Par to, ka lielākā daļā gadījumu viņas apgriež kā pirms 100 gadiem pēc tīfa, šoreiz neizpaudīšos, bet brīnos par matu krāsošanu.

Es matus nekrāsoju, neesmu informēta, bet "kad mēs augām", matus krāsoja līdz ādai, ataugušas saknes bija fui. Tagad skatos, ka krāsu nekad neiesmērē līdz saknēm, paliek vismaz pirksta platuma nenokrāsota josla – cik nu ar otu novilkts neiespringstot, tik ir. Un tad rezultāts ir rozā vai blonds ar pelēkām saknēm. Tā ir tāda pēckovida blakne - jaunais stils? Un es neko nesaprotu no modes? (Nesaprotu jau arī, vienkārši ziņkārība. :D ) Vai arī vienkārši neprofesionāļu murdziņi, kādus redzu citos video (jomās, kurās es kaut ko saprotu) - kad katrs, kam ir telefons, iztaisās par meistaru un filmē savu līkrocību ar dzelžainu pārliecību.

P.S. Tēmā ielūrēšu pa starpām starp ābolu mizošanu un burkās bāšanu, a varbūt vispār pat vakarā... Kamēr neesmu pieslējusies, ieliku padēkli.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

Atb: Papļāpāt par matu krāsošanu
« Atbilde #1 : 2022. gada 16. septembris, 12:03:30 »
Ko lai saku...  Frizieri, modes tendences un matu krāsošanas paņēmieni ir dažādi :?:  Kad pirmoreiz balināju matu šķipsnas, arī prasīju frizierei, kāpēc nebalina līdz ādai. Skaidrojums bija tāds, ka gaišas šķipsnas uz gaišas ādas neizskatoties labi. Tāpēc man vienmēr piekrāso matu saknes tumšākā tonī.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #2 : 2022. gada 16. septembris, 12:49:50 »
Neko no Trix minētā neesmu ievērojusi, nav nekādu tādu uzkrītošu tendenču ne tv, ne apkārt. Varbūt Trix apkaimē tā ir vai arī Tu pamani sievietes, krām vnk ir ataugušas saknes. Krāso kā vienmēr. Ja nu vienīgi speciāli kādam gribas citu toni pie saknēm, bet tas nav nenokrāsots, bet cits tonis. Kā arī bieži pie saknēm gribot-negribot krāsojas citādi, jo tās tomēr ir ataugušas saknes, pārējiem matiem jau ir krāsojums.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2022. gada 16. septembris, 13:12:33 »
Ooookei.
Es vispār rakstīju par VIDEO, kuros rāda kā krāso matus, nevis par apkārtējām ataugušajām kaimiņienēm...
Vai tiešām es TIK nesaprotami rakstu?

Kamēr meklēju piemērotu video, no kura noķert skrīnšotu (vienu ar mokām sameklēju, un arī tad ne smērēšanas procesā), atradu skaidrojumu, ka vispirms krāso matus, bet sakņu galus piekrāso pēc tam, jo tiem vajagot īsāku laiku. Nu labi, lai tā būtu.

Tiesa, sākotnējā tēma bija par to, ka tajos video, kas man trāpās, arī gatavai frizūrai ir tumšas saknes (izskatās, ja godīgi, nevīžīgi). Ja trāpīsies, ielikšu bildi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2022. gada 16. septembris, 13:44:53 »
Vai tika domāta tā 2022 gada OMBRE hair krāsošanas tendence tajos video, kad saknes tonē tumšākus, atšķirīgus no matu galiem?

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2022. gada 16. septembris, 14:20:45 »
Man šī mode ļoti patīk, diemžēl mums, sirmmāmiņām, būtu papildus čakars, lai ne nieka neredz ataugušos

Atslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2022. gada 16. septembris, 14:23:36 »
Nē, tam, par ko brīnos, rezultāts ir daudzmaz vienāds tonis, bet saknes apmēram pirksta pusotra platumā nav jēdzīgi nokrāsotas, - krāsu neklāj līdz ādai.
To, kas ir reāli stils (ombre), es redzu un saprotu.

Par spīti man vairs netrāpījās tieši tie video, kas izraisīja tēmu. Es tos speciāli nemeklēju, vienkārši mētājas pa acīm kad galīgais sienā blenžamais noskaņojums, un neievēroju ne publicētājus, ne atslēgvārdus, tāpēc tīšām nevaru atrast. Ļoti attāli līdzīgs ir tas, ko ieliku kā bildi, nu nav tas ombre.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #7 : 2022. gada 16. septembris, 14:37:47 »
Kādi tik video nav. varbūt kāda mājas kārtībā krāsoja, kā prata un ielika video.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2022. gada 16. septembris, 14:42:40 »
Kādi tik video nav. varbūt kāda mājas kārtībā krāsoja, kā prata un ielika video.

Ja būtu viens tāds, es norakstītu uz to un pat neķēzītu ekrānu, jo nepievērstu uzmanību. Bet ir pietiekami daudz tādu līdzīgu, tāpēc aizdomājos, - varbūt uzzināšu kaut ko jaunu.
Ātrais secinājums - līkroči kā māk, tā ķēzās un filmē kā sasniegumus. Ir pietiekami daudz tādu video, arī par citām tēmām, kam komentāros ir brīnīšanās, kāpēc tādus rāda, jo savas nozares profi tā nedara.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2022. gada 16. septembris, 16:15:10 »
. Ļoti attāli līdzīgs ir tas, ko ieliku kā bildi, nu nav tas ombre.

Ja krāso kā tajā bildē kuru ieliki, tad nokrāsoti būs kā pirmajos divos attēlos. Ja krāsotu līdz saknēm, tad izskatītos kā trešajā attēlā. Tas jau pasen, kad cenšas lai krāsoti izskatās dabīgāk nekā pēc mākslīgas parūkas.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2022. gada 16. septembris, 17:15:25 »
Ja tā pēdējā nebūtu paplukusi un kā cieti salmi, bet ieveidoti kā 2., tad nekā nedabiska tur nebūtu. Pazīstu dabisku albīnu - nu tā arī izskatās, ka visi mati vienādā baltumā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2022. gada 16. septembris, 17:30:59 »
Nu tās krāsotās ķiveres jau pasen no modes izgāja. Ja tevi interesē kādas tagad modē matu krāsošanas tehnikas, tendences, googlē pilns ar saitiem un video.