Autors Tēma: Nemīluļi  (Lasīts 1917 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Nemīluļi
« : 2022. gada 06. oktobris, 22:51:50 »
Ir tādi cilvēki, kas nepatīk un viss. Tu pat viņus nepazīsti, pat objektīvi izskatīgi un neko sliktu ne tev, ne tautai nav darījuši, bet - nepatīk un viss. ieraugi un liekas - zeme, atveries  :rofl:
Uz sitiena bez domāšanas mans 4nieks:
Žanna Dubska
Baiba Sipeniece
Liene Stepena
Ieva Brante
Visas sievietes  :?: :rofl: 
Gan padomājot, atrastos vēl kāds.

Atslēdzies reno

Atb: Nemīluļi
« Atbilde #1 : 2022. gada 06. oktobris, 22:57:23 »
Piecinieks sanāk

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #2 : 2022. gada 06. oktobris, 23:00:20 »
Man nezin kādēļ ļoti nepatīk Andželina Džolija.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2022. gada 06. oktobris, 23:00:59 »
Nav tādu. Bez iemesla nav. Vienmēr esmu brīnījusies par tiem, kas lieto izteicienus - vienkārši besī/krīt uz nerviem.. nezinu, kāpēc.. Gan jau zina, varbūt negrib atzīt vai atzīties pats sev, kāpēc nepatīk. Jā, varbūt tie iemesli tādi pamuļķīgi, apslēpti vai kaut ko pasaka par tevi pašu. No Nāras nosauktajām neviena man netraucē. Un diez vai pat reālajā dzīvē traucētu.. kopā jau nav ar viņām jādzīvo.  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2022. gada 06. oktobris, 23:15:38 »
Vai nu gluži nepatīk, bet ir tādi kurus par pilnu neņemu. Daži arī no Nāras minētajiem. :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #5 : 2022. gada 06. oktobris, 23:19:45 »
Par pilnu neņemt, tas nozīmē, ka ir iemesli - neuzskati par gudru/saprātīgu vai kaut kā tamlīdzīgi.  :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2022. gada 07. oktobris, 07:53:20 »
Jūs tādas tolerantas- nesaucat :)  vārdos.
Sipeniece- tāda vulgāra, prasta bāba. Varbūt tas ir viņas publiskais tēls, bet, kad viņa sāk runāt, tad kauns klausīties. Kad viņa bija jauna, tā nebija.
Brante ir pašiemīlejusies skaistule, kas dīvaini uzvedas pat nopietnās diskusijās, rodas sajūta, ka kopē Gudro blondīni.
Stepena -bez iemesla, liekas tik ne harizmātiska, ka brīnos, kāpēc viņa vada tik daudzus raidījumus.
Dubska ir Dubska- pūt un pavelc  :rofl:
Toties mīlulis pirmais nāk prātā -Uģis Joksts.

Pieslēdzies lumbergs

« Atbilde #7 : 2022. gada 07. oktobris, 08:17:19 »
Kaut kas te nesanāk. Tie nav nemīluļi bez iemesla, bet gan izpelnījušies tādu statusu ar saviem darbiem vai vārdiem. Man tādas ir Samanta Tīna un Liene Šomase,baigas dīvas, tupas un arogantas. Jā, tas laikam ir apvienojums, kas manī izraisa nepatiku.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #8 : 2022. gada 07. oktobris, 08:20:48 »
Prātoju, prātoju, jomajo, tikai viens nāk prātā. Tā nevarētu būt. Vienkārši neatceros. Renārs Kaupers. Man vienkārši smagi uz viņu skatīties.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2022. gada 07. oktobris, 08:42:27 »
Apdomāju. Ja runājam par "besī" nevis vienkārši "nepatīk", tad pirmais nāk prātā Lembergs. Jo visu laiku ņirdz, ņirdz un ņirdz. Par visu. Tāds "iepūtiet man!" ņirdziens. Un ğērbjas kā pidars. 
Par viņa darbiem pat nerunājot.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #10 : 2022. gada 07. oktobris, 08:45:43 »
Apdomāju. Ja runājam par "besī" nevis vienkārši "nepatīk", tad pirmais nāk prātā Lembergs. Jo visu laiku ņirdz, ņirdz un ņirdz. Par visu. Tāds "iepūtiet man!" ņirdziens. Un ğērbjas kā pidars. 
Viņa smiekli, salīdzinot ar Mottes smiekliem, ir bērna šļupsti.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2022. gada 07. oktobris, 08:51:00 »
Bet piekrītu, ka tāds nepatīkams smiekliņš, zinot kontekstu.  :)  Ja kontekstu nezina, tad tas smiekliņš vienaldzīgs.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2022. gada 07. oktobris, 10:34:07 »

Nuuu,ja par politiķiem...Kariņš tieši tāpat visu laiku dumi smaida. Man antitopā Kariņš un Pavļuts - bet tas tomēr ar iemeslu.

Ētera personības tomēr daļēji nepatīk/patīk bez iemesla. Kā arī -  kā viņus izvēlas pasniegt TV un žurnālisti, tā radot mūsos sajūtas. Labi, tiešraidē āža kāju nenoslēpsi, bet raidījumos samontē un rakstos pārspīlē.

Vēl man pilnīgi bez iemesla nepatīk Aivis Ceriņš, pilnīgi nav, ko teikt. ieraugu un nepatīk  :?:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2022. gada 07. oktobris, 12:43:26 »
Iemesls ir vienmēr. Cits jautājums, vai to apzinās, saprot

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2022. gada 07. oktobris, 13:03:22 »
Iemesls ir vienmēr. Cits jautājums, vai to apzinās, saprot

Labāk gudri neprātuļo, bet publicē savu sarakstu  :)
Tad mēģini saprast  :?: