Autors Tēma: OnlyFans  (Lasīts 481 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies SNor

OnlyFans
« : 2022. gada 08. oktobris, 18:52:28 »
Vai vecmāmiņas un visādi savādāk jaukās milf izmanto Only Fans? 
"OnlyFans: viegla nauda vai smags darbs?"
Tā sakot, ja jums dzīvē ir nepiepildītas vēlmes attiecībā uz fetišismu, jums ir palīdzīga roka pasniegta un jūs varat pat ar to nopelnīt naudiņu.
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

Atb: OnlyFans
« Atbilde #1 : 2022. gada 08. oktobris, 19:25:59 »
A nafig?  :?:

Atslēdzies SNor

« Atbilde #2 : 2022. gada 08. oktobris, 23:58:44 »
Tas ir vairāk instagramma cienītājām, kas grib ar kaut ko lepoties un grib (un var piedāvāt ko īpašu) - tas ir Tev. Un tas nav tikai sava plikņu reklamēšanai, bet teiksim virtuālo kursu pārdošanai. Es domāju kādas kaucmindietes varētu mīlīgi mācīt ar pirkstu taisītām blondīnēm kā pankūkas cept. :)  Un saņemt par to naudu, lai to varētu atļauties, tas ka darbošanās ir tiešsaistē tas nenozīmē, ka tas neko nemaksā. Un pat ja tas izmaksā maz, Tev vienalga ir jādzer, jāēd un jāguļ siltumā. Un klasiski to pirmās ir atradušas un attīstījušas līdz nozares izmēriem vieglas uzvedības sievietes. Tā sakot, nevienam nemaz nav jākaunas, ja varbūt Tev gribas darīt kaut ko, kur Tev klientus jāiet meklēt pa krogiem un kafejnīcām. Es domāju, ka Krimsons viennozīmīgi ietaupa naudu nemaksājot "profesionālām iemidzinātājām". ;) "Only fan" ir ļoti labs piedāvājums neparasta piedāvājuma uzņēmējām, kur pa vidu starp klientu un uzņēmēju ir virtualitātes siena, kas nelaiž cauri nekontrolētus fiziskus kontaktus, kas nav visai pieņemami.

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2022. gada 09. oktobris, 00:26:30 »
Emm... Tplviņ ..tu tagad vilini forumietes uz OnlyFanu ?? Vecais lapsis viltīgais  :laugh:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega