Autors Tēma: Sekss  (Lasīts 2003 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Sekss
« : 2022. gada 23. oktobris, 11:35:40 »
Sekss.
Lasu Jurģa Liepnieka grāmatu un aizdomājos par seksu.
Vai tam tiešām ir tik ļoti liela nozīme cilvēku dzīvē? Kāpēc?
Kāpēc dažādos vecumos dažādiem dzimumiem šī nozīme mainās, izzūd?
Kāpēc seksa dēļ tiek pastrādātas muļķības, nodevības? Kā seksa dēļ var veselo saprātu zaudēt?

Atslēdzies lumbergs

Atb: Sekss
« Atbilde #1 : 2022. gada 23. oktobris, 11:43:09 »
Man vairāk izklausās, ka lasi Račko :D. Cilvēki ir dažādi.Cits ir hiperseksuāls, cits aseksuāls, ar visām no tā izrietošajām sekām. Un pati jau atbildēji, ka dažādos vecumos tas var būt dažādi.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2022. gada 23. oktobris, 12:01:04 »
Račko ir tehniski attēlots sekss. Te vairāk citā līmenī. Un šis līmenis man tuvāks :mrgr:
Bet, piemēram, kā augsti izsities, gudrs, saprātīgs cilvēks zaudē galvu, nodod visu, ko var nodot. Dēļ kā?
Ok, ok, es to saprotu. Un nesaprotu :confused:
Kāpēc tieši sekss ir no spēcīgākajiem punktiem, ar ko var uzpirkt, pakļaut?
Kā seksa dēļ var padir@t visu?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #3 : 2022. gada 23. oktobris, 12:08:19 »
Sekss ir bauda. Kas to izjutis un sapratis kas tas ir, tam grūti no tā atteikties. Sex nav visa dzīve, bet laba sex dēļ var "pieciest" ne vienu vien sava partnera trūkumu. Nodot? Liepnieku neesmu lasījusi, tāpēc nezinu kas ir domāts ar nodošanu. Te jau kaut kur bija tēma par sex, bet neviens jau nav tik traks, lai atklātu ko tik personīgu.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #4 : 2022. gada 23. oktobris, 12:18:40 »
Nu paga, ne jau Liepnieks raksta par nodošanu. Varbūt rakstīs, nezinu. Tie ir mani prātuļojumi.
Sekss ir bauda. Piekrītu. Tāpat kā ēšana, dzeršana, sportošana, narkotikas, jebkas, kas sniedz baudu. Dēļ kotletes var nodot traki izbadējies cilvēks. Dēļ seksa bieži vien tāds, kuram seksa dzīvē pietiek. Nav varbūt tā īpašā.
Nav bijis labs sekss ar cilvēku, kurā nebūtu samīlējusies, tāpēc spriest nevaru.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2022. gada 23. oktobris, 12:25:42 »
Nav bijis labs sekss ar cilvēku, kurā nebūtu samīlējusies, tāpēc spriest nevaru.
Nu tad kāpēc vispār tēma? Gaidi, kad citi te atzīsies? :mrgr: Vai spriedelēs vnk runāšanas pēc?
Kā jau te teica, tas katram ir individuāli, kā arī dažādos vecumos atšķirīgi. Kāds izvērtēs sekas, bet kāds drāzīs visu, kas nepretojas :?:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #6 : 2022. gada 23. oktobris, 12:26:27 »
Jau teicu, ka sex nav visa dzīve. Bet ļoti nozīmīga gan. Un visos vecumos. Jau Zuzānes tēmā pavīdēja, ka "nevajag visu nonivelēt līdz sex". Esot sarunas, teātri utt...
Smieklīgi.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #7 : 2022. gada 23. oktobris, 12:35:49 »

Par to, ka labs sekss var būt tikai ar mīlamu cilvēku - šīs "dzīves patiesības" parasti stāstām saviem bērniem. Lai zin mēru. Dzīves pieredze rāda(un ne tikai mana), ka labam seksam ar mīlestību visai maz sakara. Bieži vien savam mīļajam nemaz nespējam pateikt ko vēlamies seksā. Kautrējamies, baidāmies, ka nesapratīs. Ar sev nesvarīgu cilvēku - spējam atbrīvoties un baudīt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2022. gada 23. oktobris, 12:36:26 »
Kā seksa dēļ var veselo saprātu zaudēt?

Pamatinstingts. Hormoni ietekmē smadzeņu darbību. Kam vairāk, kam mazāk. Kaisles noziegumi, tā pati klasiskā "Raudupiete"...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #9 : 2022. gada 23. oktobris, 12:37:40 »
Nu tad kāpēc vispār tēma? Gaidi, kad citi te atzīsies? :mrgr: Vai spriedelēs vnk runāšanas pēc?
Kā jau te teica, tas katram ir individuāli, kā arī dažādos vecumos atšķirīgi. Kāds izvērtēs sekas, bet kāds drāzīs visu, kas nepretojas :?:

Nu, bāc, Luīze! Tēma kā tēma. Gribu saprast, kāpēc. Kāpēc tieši sekss. Gandrīz visos laikos.
I prātā nenāca, lai kāds stāsta kā nodevis, kā pretojies, kā izvairījies.
Vai gandrīz visas tēmas nav runāšanas pēc? Runājot, uzklausot, rodas apjausma, ka var arī savādāk.
Šķiet vajadzēja jau pamanīt, ka man laiku pa laikam uznāk interese par varbūt citiem saprotamām lietām.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2022. gada 23. oktobris, 12:52:30 »
Sekss tādiem zemjostas cilvēkiem ir svarīgs  :rofl:  savā vecumā- tikko redzu, ka kādam galvā sekss, tā es off.
Jaunībā varēja tāpat vien bez baudas drāzties pa labi un pa kreisi  :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 23. oktobris, 13:09:13 no Nāra »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #11 : 2022. gada 23. oktobris, 13:07:21 »
Vienmēr esmu necienījusi vīriešus, kam mazā galviņa prevalē pār lielo un kas gatavi aplekt visu, kas kustās. Un sievietes tāpat.
Zemjostas cilvēki - labs apzīmējums.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #12 : 2022. gada 23. oktobris, 13:18:53 »
Vienmēr esmu necienījusi vīriešus, kam mazā galviņa prevalē pār lielo un kas gatavi aplekt visu, kas kustās. Un sievietes tāpat.
Zemjostas cilvēki - labs apzīmējums.

Cilvēki ir dažādi.
Tagad saprotu kāpēc iepazīšanās portālos ir TIIIK daudz precēto vīriešu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2022. gada 23. oktobris, 13:26:57 »

Tie kuri gatavi aplekt visu kas kustās, šaubos, vai zaudē prātu no vēlmes saplūst ar mīlas, kaisles vai iekāres objektu..

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #14 : 2022. gada 23. oktobris, 13:36:15 »
No sākuma gribēju rakstīt, ka zemjostas cilvēki skan tā plakani. A ko es zinu? Varbūt tādu ir daudz. Ļoti daudz.
Ar tiem būtu skaidrs. Viņiem tas tāpat kā apēst karbonādi, izsmēķēt cigareti, iedzert vakarā glāzi vīna. Katras dienas drāziens. Un diez vai tādus varētu vilināt ar seksu. Viņi paši dabūs ik vakariņu.
Es varbūt vairāk par citādākiem.