Lumbi - Tu šito topiku ierakstīji tā,ka man gribas teikt, paņemts no UK māmiņu grupas , jeb ar googli pārtulkots no kkurienes

galīg ne pēc tevis izklausās.
pa tēmu...par bērniem tā uzsvērti nedēvēju nedz savējos nedz vinu otrās puses. Mums vairāk ierastas tādas čoimiskas un paralēlas attiecības. Ikdienā nebučojamies un neļļuļinamies, bet ja kādam ko vajag,tad vienmēr visi zinam pie kā vērsties.
Tradīcijas uzņemšanai ģimenē ????

, vai tām nebūtu jābūt kāzām ?? Bet nujā ,mūsdienās jau precēties nav aktuāli,jāsāk izdomāt citas tradīcijas. Te piekrītu.
Man abi pieaugušie arī neviens neprecas..tad nu lai negaida no manis arii nekādas citas atrakcijas. Meita vismaz ir bildināta un ar briļuku pirkstā, bet kas zin, kad un vai savīkšīsies uz to preci.
Mazmeitiņas mammai dāvināju kaklarotiņu..pie amtnieka vairs neatceros vai baltkrievijā ,vai ukrainā(kkur tur) pasūtīju rokām darinātu amuletu ar mazmeitiņas dz.datuma iegravējumu otrā pusē..ar domu, kad mazmeitiņa ies savā dzīvē,tad tas amuletiņš jānodod viņai.
Es gan nezinu vai mazmeitiņas mamma visp ir painteresējusies, par tā amuletiņa nozīmi un kas tas ir, bet tam jau nav nozīmes....