Autors Tēma: Sadzīves filozofija  (Lasīts 702 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies SNor

Sadzīves filozofija
« : 2022. gada 05. novembris, 22:57:49 »
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies reno

Atb: Sadzīves filozofija
« Atbilde #1 : 2022. gada 05. novembris, 23:01:48 »
Snors ar saviem mūžīgajiem jūtjūbiem.... Kāds skatās? Sorry, es nekad

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2022. gada 05. novembris, 23:43:12 »
visp ja godīgi,tad es arī neskatos. Man vienkarsi sava materiala pāri kaklam. ja paskatītos,varbūt pat būtu kas interesants, bet es pat zināt negribu,jo ..mazums jāsāk būs piedomāt, bet tam vajag laiku.  :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2022. gada 06. novembris, 09:48:23 »
Neskatos video vispār- ne šeit ieliktos, ne citur. Skatos tikai tad, ja pati ko konkrētu meklēju. Arī ieliktās saites parsvara neveru vaļā :?: .

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2022. gada 06. novembris, 10:03:22 »
Video formāts principā ir vislielākais laika zaglis. To, ko stāsta ar ē un emmm 5 minūtes, var izlasīt dažās sekundēs.
Lai es skatītos, jābūt norādei un informācijai, kas tur ir redzēšanas vērts, vai vismaz autora atsauksme. Visu pēc kārtas – nu, nē, piedodiet – tad es arī esmu nāra. ;)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2022. gada 06. novembris, 13:41:31 »
Paskatījos tā bik pa diagonāli - lauku tantuka stāsts par dzīvi nomaļā lauku mājā, kur pat elektrības nav. Tāds vienkāršs dzīvesveids pie dabas, dārza un saviem dzīvnieciņiem.  Ar tādu optimistisku noskaņu, ka dzīvei nav ne vainas.

Atslēdzies SNor

« Atbilde #6 : 2022. gada 20. novembris, 02:19:22 »
Oj, lūdzu mani nepārprast, es nemaz negribu veicināt jūsu atkarību no video formātiem, - no visiem tiktokiem, youtubēm, facebookiem un telegrāfiem. Bet nu jāatzīst, ka ja cilvēkam nav laika izmeklētam video, lai ko arī viņš neteiktu, nekam citam viņam noteikti nav laika, nevajag melot sev un citiem. Iemesls droši vien kāpēc cilvēks nevelta laiku, ir ka viņam tas neinteresē - viņam dzīvē trūkst motīva interesēties par kaut ko ārpus viņa šaurā interešu loka. Savukārt, es esmu mazpilsētnieks, kuram trūkst lauku vienkāršība un cilvēciskums, ar visām viņa trūkumiem, ļoti bieži uznāk nostaļģija, bet nu ja ir pazaudēta tā interese, vai nekad nav bijusi, ko tur ... nu neko.
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2022. gada 20. novembris, 09:27:58 »
Provinces raidījumi ir mani favorītraidījumi... nebiju uznetusi aci, kas tas Snorim par video(jo tiešām citu ieteiktos neskatos). Province reāli ir vienīgais tv, kas tiešām veldzē dvēseli, skatos diezgan regulāri un vienmēr pēc tiem ir forša pēcgarša. Iesaku. Bet nu rīdzinieki jau čuhņu neskatīsies  :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2022. gada 20. novembris, 09:38:11 »
Province un tam līdzīgi  tieši ir tie  retie tv raidījumi, ko paskatos.
Nekādas kaut kādu personāžu inscinētās ēšanas, ceļošanas un taml. gan neinteresē.
Ā, Urgas ceļojumi pa mazajām upēm bija labi,

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #9 : 2022. gada 20. novembris, 10:39:26 »
Sekoju Provincei youtube, paskatoŕs, kad ir vēlme. Protams, youtube arī skatos tv, neko no video neskatos datorā vai telefonā. Tad nav īstais smeķis.
Snoram iesaku pirms savu video ielikšanas ielikt vismaz dažus teikumus, par ko tas ir  :talking: Tad varbūt atradīsies laiks un vēlme apskatīties Tavus izmeklētos video :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2022. gada 20. novembris, 14:26:00 »
Parasti interesanti ir tikai atsevišķi fragmenti, tos arī varēt norādīt.Visādas vecas padomaiku dziesmas, varētu pietikt ar nosaukumu, lai fani paši meklē jūtūbā

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #11 : 2022. gada 20. novembris, 17:14:19 »
O, jā... Province no TV raidījumiem ir manā prioritāte. Mīļš, sirsnīgs ... vienmēr ar nepacietību gaidu.