Autors Tēma: ziema klāt  (Lasīts 2120 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Atb: ziema klāt
« Atbilde #15 : 2022. gada 20. novembris, 16:00:27 »
Kvadra, priecājies, ka tā. Jo tas ir baisi, ja nav ko darīt.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2022. gada 20. novembris, 17:16:33 »
Kā tas var būt, ka nav ko darīt? Nekad neesmu sapratusi, nesaprotu un nesapratīšu. Man visam laika nepietiek, ko gribētos, jo priekšā ir tas, ko vajag. Rokdarbi, grāmatas, filmas, sakārtot sakārtojamo, iemācīties valodu, - es, neizejot no mājas, līdz pavasarim varētu sevi izklaidēt un vēl viss nebūtu izdarīts.

Ja nu vienīgi citiem "nav ko darīt" ir tāpat kā "nav naudas" un "nav ko vilkt mugurā" - gan nauda ir, tikai varbūt nepietiek zelta naktspodam, gan mugurā ir ko vilkt, tikai pērnās sezonas jaciņa fui, gan darīt ir ko, bet gribas Kaut Ko Tāāāādu.

Vot, Amālij, paskaidro, lūdzu, nu kā tas ir, ka nav ko darīt? Ir milzum daudz iespēju, pat neizkāpjot no gultas. Abas kājas un abas rokas ģipsī? Tas nenozīmē, ka nav, bet ka nevar. Un arī tad - datoram ir balss vadība, vari sacerēt un ierakstīt dzejoļus vai stāstus. Ja ar galvu ir problēmas, tad grūtāk, bet tad neeksistē stadija, ka nav ko darīt, ja nu vienīgi trula nespēja nekam sakoncentrēties. Bat arī tad ko darīt ir, tikai spēka nav.

Nu paskaidrojiet man, kā var nebūt ko darīt?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2022. gada 20. novembris, 17:20:29 »
Es teiktu - runa ne vienmēr ir par "darīšanu", bet vienkārši komfortablu būšanu pašam ar sevi. Ja cilvēks nejūtas labi ar sevi, viņu dīda iekšējs nemiers un tad viņš "darbojas uz āru"

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2022. gada 20. novembris, 17:20:32 »
viss atkarīgs no vēlmju rāmja, kurā dzīvo

Atslēdzies Trix

« Atbilde #19 : 2022. gada 20. novembris, 17:26:12 »
To, ka cilvēks nespēj palikt ar sevi aci pret aci un bēg publikā un troksnī, es saprotu, lai arī man tā nav. Bet tas taču nenozīmē, ka nav ko darīt!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #20 : 2022. gada 20. novembris, 17:28:38 »
Vajadzēs pārlasīt  Straumēnus un "Balto grāmatu", man liekas ka tur bija skaisti apraksti par ziemas dzīvi. It īpaši Straumēnos. Latviešu bībele.

Es jau arī dzīvoju gandrīz kā laukos, bet ir tik daudz ko darīt, visādi hobijprojekti un taml.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #21 : 2022. gada 20. novembris, 17:32:18 »
Trix, Tu man prasi, lai paskaidroju? Paskaidrošu. Tas ir tad, kad nekas diži neinteresē. Tas ir tad, kad vajag kompāniju. Tas ir tad, ja nekas nesaista.
Paskaidroju?
Paldies Dievam, piekrītu Tev. Man laika nepietiek visam. Bet zinu, ka ir savādāk. Tāpēc minēju, ka tā ir laime. Ja nav garlaicīgi ar sevi. Un tāpēc laiks skrien ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2022. gada 20. novembris, 17:48:37 »
Piekrītu Minnei. Runa nav par darīšanu, bet par pašpietiekamību. Ir tādi, kuri pat slinkot vienatnē nevar, vajag kompāniju. Vajag kas izklaidē, nodrošina visu. Tādi pasīvie, paši neko nepasāks un tik sūdzēsies par garlaicību. Šo jau bērnībā var spilgti novērot -  viens allaž atradīs sev nodarbi kā sevi izklaidēt, cits īdēdams, man nav ko darīt, māksies visiem citiem virsū.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #23 : 2023. gada 29. oktobris, 22:58:37 »
Biju Ikšķilē, tur bija brr...
Lielo gauru Mirdzu nesatiku, pie stacijas kafe iegādājos speķa pīrādziņu, uzkodām nobildēju kalē, iekšā pie dārza saimnieces uzdzēru Iļģuciema veselības dzērienu, piekodu piparkūkas.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 29. oktobris, 23:08:44 no sanda »

Atslēdzies Camma

« Atbilde #24 : 2023. gada 30. oktobris, 06:58:48 »
Ou, kassss par krāšņumu!
Jā, sniegs un sarma lapainos augos - tas ir izcili skaisti.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2023. gada 30. oktobris, 13:46:33 »
Nav nekāda ziema klāt, paldies Dievam. Siltāks palika. Tā tik vēl trūka, ka tā nolādētā ziema vilktos jau no oktobra līdz aprīlim. :fp:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #26 : 2023. gada 30. oktobris, 14:09:42 »
Fīīī, ku Jūs šerpa! Man gan patīk ziema. Protams, ne tā pļurainā, bet tiešām ziema.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2023. gada 30. oktobris, 14:24:05 »
+9°C baigā jau ziema

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2023. gada 30. oktobris, 19:51:57 »
Vai tie kalē visu ziemu nevarēja palikt uzlauka, no sala nebaidās?  :?:

Atslēdzies sanda

« Atbilde #29 : 2023. gada 02. novembris, 23:40:17 »
Vai tie kalē visu ziemu nevarēja palikt uzlauka, no sala nebaidās?  :?:
Saimniece teica, ka esot salizturīgi. Laikam vēl jāskatās kāda šķirne.
Tur vēl ir 3 bulterjeri, kuri var nosist ar astēm, tiek turēti voljērā, haskiji vai takši būtu dārzu jau pataisījuši līdzenu, tie labi racēji.