Autors Tēma: Sekss ar dāmu vecmāmiņas gados?  (Lasīts 1358 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Sekss ar dāmu vecmāmiņas gados?
« Atbilde #15 : 2022. gada 14. decembris, 18:45:37 »
džeks šķiet varonis un svētais visā šajā situācijā no veselā saprāta viedokļa

:alt: :n-:
Nē, viņš ir dzimumnoziedznieks un kā tāds arī pilnīgi pamatoti notiesāts. Ņemot vērā, ka noziegums paveikts pret cilvēku bezpalīdzīgā stāvoklī - pa manam, vēl viegli cauri ticis.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #16 : 2023. gada 07. janvāris, 02:05:40 »
Informācija dāmām 50+ un 60+ - pie stacijas vīrieši naudu dod, bet belašus nedod.

Biju tur apsēdusies norūpējusies, gribēju nolasīt kaijai vācu gredzenu, neizdevās, toties viens no iedzērušas 4 krievvalodīgu vīriešu kompānijas ap gadiem 30-40 pienāca un piedāvāja naudu, apjukumā atbildēju '' Mne ne nužno'', momentā atkāpās, tiešām trūcīga, tā kā  nodzerta paskata sievietēm naudu nepiedāvāja.
Tā kā piedāvājumu nepieņēmu, tālāk man nav ko teikt.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2023. gada 07. janvāris, 09:40:30 »
tātad labi izskaties!

Atslēdzies Leonora

« Atbilde #18 : 2023. gada 07. janvāris, 11:42:48 »
Pēc vieglas uzvedības sievietes :rofl:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2023. gada 07. janvāris, 11:54:30 »
Vrb nodomāja, ka Tu to kaiju ēdīsi

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2023. gada 07. janvāris, 12:32:20 »
Hmm, ēēē.... Nesapratu, šie gribēja intīmpakalpojumu nopirkt vai arī noturēja par nabadzi, kurai jāiedod priekš belaša?

Atslēdzies sanda

« Atbilde #21 : 2023. gada 07. janvāris, 23:23:04 »
Hmm, ēēē.... Nesapratu, šie gribēja intīmpakalpojumu nopirkt vai arī noturēja par nabadzi, kurai jāiedod priekš belaša?
Pēc  uzvedības konteksta...Thinking... laikam pirmais variants.
Vai Tev ir kaut kas ko teikt par belašiem stacijas apkaimē?

Atslēdzies sanda

« Atbilde #22 : 2023. gada 08. janvāris, 01:38:12 »
Kvadra - aizmirsu, ka Tev no belašu un kautkātamlīdzīgveidīgajiem varētu interesēt tikai veģetārie čebureki, nu tad varēji pieņemt zināšanai, ka stacijas laukumā dāmas pirms un pēcpensijas gados principā piepelnīties var, nevis uzdot man precīzi neatbildamu jautājumu par to, kas notiek dažu kungu galvās.

Atslēdzies SNor

« Atbilde #23 : 2023. gada 08. janvāris, 05:59:15 »
Pēc vieglas uzvedības sievietes :rofl:
Īstenībā tā ir Latvijas baigā problēma, ka ja sieviete ir latviete, tad automātiski tiek pieņemts, ka viņa ir ir "smaga rakstura" (turklāt viņas to attaisno), un tur obligāti būs moralizēšana par visneiedomajākām tēmām (turklāt zem tā slēpjas nepārliecinātība).   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2023. gada 08. janvāris, 13:08:58 »
Ja ar "smaga rakstura" jāsaprot, ka kuram katram tēviņam pēc pirmā pieprasījuma "nedod", tad tas, mandomāt, ir labs raksturojums.

Sanda, man nav viedokļa par belašiem stacijas apkārtnē. Sen neesmu pirkusi ne veģetāros, ne neveģetāros. Nav bijusi vajadzība. Ja gribas ēst, ir pievilcīgākas alternatīvas.