Autors Tēma: Esi Liepājā un nav kur apmesties?  (Lasīts 616 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ivokalnins2

Esi Liepājā un nav kur apmesties?
« : 2022. gada 08. decembris, 20:51:10 »
Laipni aicināts mūsu viesnīcā Liepājā! https://morehotel.lv/

Atslēdzies Luīze

Atb: Esi Liepājā un nav kur apmesties?
« Atbilde #1 : 2022. gada 08. decembris, 22:06:05 »
Neatradu mājaslapā cenas  :no:

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2022. gada 08. decembris, 23:40:49 »
toties ir vaksācija

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2022. gada 09. decembris, 07:24:29 »
kas tad par rašistu hoteli? More - hotel..  :no:

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2022. gada 09. decembris, 07:35:20 »
Ieliņa klusa, Hoijeres nams un Pētertirgus blakus. Bet vasarā man būtu štrunts par dizainu, ka tik jūra tuva, es meklētu Karostā

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #5 : 2022. gada 09. decembris, 08:21:00 »
Poriņā esmu bijis, normāla viesnīca. Izrādās, tas ir tas pats Poriņš, tikai pārdēvēts. Manuprāt neveiksmīgāku nosaukuma maiņu nevar izvēlēties, atsit uz krieviju orientētu Jūrmalas hoteli. Ja kāds vēl Poriņu zināja un izvēlējās, tad šo, pa jaunam nosauktu - rodas iespaids, ka krievi pārpirkuši un tur nav ko rādīties. Varbūt tāpēc tagad jāmeklē, kur reklamēties, t.sk. šeit, kur lietotāju nav simtiem.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #6 : 2022. gada 09. decembris, 09:00:03 »
Bobis tik ļoti saredz visur krieviskumu, ka atcerējos Kaukāza gūstekni- Mmemento mori- momentaļno v more.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2022. gada 09. decembris, 09:18:17 »
Atzīstos, more- man arī tūliņ atsit krieviskumu. Kā gan savādāk to vajadzētu saprast? Ja ir cits izskaidrojums, labprāt gribētu to dzirdēt. More kā vieta ir pie Siguldas, neba tā būs domāta.

« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 09. decembris, 09:25:11 no kvadra »

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #8 : 2022. gada 09. decembris, 09:30:11 »
Kvadra, vnk atver un izlasi, tur ir skaidrojums katram burtam, turklāt man tas more saistās ar-vairāk-, nu vairāk kā viesnīca, ar personisku attieksmi un vēl kādām lietiņām, ar ko piesaista klientus. Nedaudz paranoiska tā visur-krievu-redzēšana un sasaistīšana, ja labi grib, var atrast jebkur. Vai tiešām rosināsiet izņem Zburtu no alfabēta?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2022. gada 09. decembris, 09:39:55 »
Kvadra, vnk atver un izlasi, tur ir skaidrojums katram burtam, turklāt man tas more saistās ar-vairāk-, nu vairāk kā viesnīca, ar personisku attieksmi un vēl kādām lietiņām, ar ko piesaista klientus. Nedaudz paranoiska tā visur-krievu-redzēšana un sasaistīšana, ja labi grib, var atrast jebkur. Vai tiešām rosināsiet izņem Zburtu no alfabēta?
es pieļauju, ka Tu esi atradinājusies nedaudz no krievu kā pamatiedzīvotāju klātbūtnes. Un pirms tam taču arī nedzīvoji ne Rīgā, ne Daugavpilī. Tā kā Tava uztvere nav tik deformēta kā mūsējā. Tādēļ arī Vecajā Eiropā daudzi nesaprot, par ko vispār kašķis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2022. gada 09. decembris, 09:40:08 »
Nu jā, kam angļu valoda tuvāka, droši vien var vispirms iedomāties "vairāk". Varbūt mēģināts nosēdēt uz diviem beņķiem, lai pievilcīgas asociācijas visiem  :mrgr:   Tikai ko domāt latvietim, neba nu par Oāzi  :mrgr: 

Bet, galu galā, vai nav vienalga. Maz ticams, ka jelkad tur apmetīšos. Paskatījos bookingā - ir pievilcīgākas alternatīvas.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #11 : 2022. gada 09. decembris, 10:00:16 »
Bobi, atkal liec man domāt...Man riebjas, ka Tev varētu būt taisnība  :mrgr: . Es tak gribētu domāt, ka esmu loģiski domājoša toleranta būtne, bet izrādās,ka tā tik apstākļu un apkārtnes summa. Pļac, kaut kas tur ir. Nupatās braucu oftopikā, bet pilnīgi droši ne Tev, ne Kvadrai  tautība rumānis neko negatīvu neizraisa? Pajautājiet man.  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2022. gada 09. decembris, 10:06:27 »
Bobi, atkal liec man domāt...Man riebjas, ka Tev varētu būt taisnība  :mrgr: . Es tak gribētu domāt, ka esmu loģiski domājoša toleranta būtne, bet izrādās,ka tā tik apstākļu un apkārtnes summa. Pļac, kaut kas tur ir. Nupatās braucu oftopikā, bet pilnīgi droši ne Tev, ne Kvadrai  tautība rumānis neko negatīvu neizraisa? Pajautājiet man.  :mrgr:
Nu vot, Lumberg, te arī visa tā sāls  :mrgr:  Pret rumāņiem nekādas alerģijas man nav. Cik vienu reizi Rumānijā esmu bijusi - neviens uz kājas neuzkāpa, pārdevēji bija pieklājīgi, suvenīru tantiņas pie Drakulas cietokšņa vēl jo vairāk, tā ka...  :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2022. gada 09. decembris, 10:59:32 »
esmu bijis Rumānijā  :mrgr:
Bet vairāk man, protams, tie asociējas ar farsovščikiem uz Eiropas ceļiem..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2022. gada 09. decembris, 11:38:57 »
rumāņi-->romi-->čigāni. pēc iespējas izvairos...