Autors Tēma: Papilomu noņemšana  (Lasīts 662 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Papilomu noņemšana
« : 2022. gada 16. decembris, 19:07:17 »
Nez vai pie veselības vai buduāra drīzāk, bet jautājums - vai kādai ir pieredze ar šamās nost dabūšanu? Klīnikā, skaistumkopšanas salonā, pašmāju līdzekļiem?  Man viena tāda ļecka ir, no kuras gribētos atbrīvoties, lai skaistumu nemaitā  :mrgr:
Šitādu atradu
https://www.e-menessaptieka.lv/wortie-aerosols-50-ml-123164
Nez, būs labi diezgan?

Atslēdzies reno

Atb: Papilomu noņemšana
« Atbilde #1 : 2022. gada 16. decembris, 19:23:28 »
Pieredze nav, bet vispareizāk būtu, lai pārbauda un tad var ņemt nost

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2022. gada 16. decembris, 19:44:28 »
Parasti noņem un tad sūta uz pàrbaudēm

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2022. gada 16. decembris, 19:52:16 »
Pie dermataologa apskate un tad ar lāzerīti "piededzināja".

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2022. gada 16. decembris, 20:09:37 »
Viņām ir kaut kāds daikts, ar ko uz vietas nosaka

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2022. gada 17. decembris, 09:20:02 »
pāris gadu atpakaļ mammuci sakarā ar šo situāciju aizvedu pie onkologa. Bija par daudz saaugušas un viena tāda šaubīga pēc izskata. Turpat uz vietas piededzināja ar aukstumu un pēc pāris dienām pašas nokrita. Paziņa ar to pašu problēmu bija pie kosmetologa ( tur laikam jāsazvanās un jānoskaidro vai veic tādu procedūru) viņai ar kaut ko elektrisko piededzināja un tās noņēma momentā. Nedēļu nedrīkstēja mazgāties un tad krevelītes pašas nokrita. 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #6 : 2023. gada 12. janvāris, 07:52:57 »
Man bija to veidojumu sameties, ka maz nelikās, bet neko netraucēja, līdz kamēr vienu aizplēsu. Tad gan sabijos, jo šī sāka pumpuroties. Aiztesu uz ARSu pie dermatologa Lukjanova. Šis apskatījās, jā jāņem nost. Pie reizes man arī galvā bija pumpa, ko vienmēr frizieriem tādīju, bet vienmēr viņi aizķēra...  un vēl viss kas visādās vietās..

Pierakstīja mani uz lāzerprocedūru un noņēma traucējošās dzimumzīmes, dermatofibromas (45 eur/gab) un kārpas, keratomas (60 eur/gab). Ātri un nesāpīgi. Labā ziņa, ka visu polise nosedza. 

Uz skaistumkopšanas saloni noteikti neietu, tām babsēm zem nagiem tāda biodiversitāte dzīvo... nākamais kovids no saloniem sāksies. 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #7 : 2023. gada 12. janvāris, 09:37:26 »
no jauna nesapumpurojās?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2023. gada 12. janvāris, 09:41:29 »
no jauna nesapumpurojās?

nē! gluds un smuks kā zīdainim!! :)  ... uz galvas matus tai vietā "neiedēstīja" (1cm3), bet nu... tam cita takse

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2023. gada 12. janvāris, 09:43:30 »
man uz kakla ir papilomas/dzimumzīmes apvienojums. Mazītiņš. Bet pietiekams, lai man daudzreiz kāds pateiktu, ka man uz kakla piesūkusies ērce :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2023. gada 12. janvāris, 09:47:17 »
man uz kakla ir papilomas/dzimumzīmes apvienojums. Mazītiņš. Bet pietiekams, lai man daudzreiz kāds pateiktu, ka man uz kakla piesūkusies ērce :D

ARSs!

man arī vēl palika dažas nepatīkamas dzimumzīmes un papillomas (keratomas), vai kā tās... bet visam laika nepietiek, nākas arī ar atraitni un viņas govi ņemties, lai dabūtu sev... 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2023. gada 12. janvāris, 10:07:13 »

ARSs!

man arī vēl palika dažas nepatīkamas dzimumzīmes un papillomas (keratomas), vai kā tās... bet visam laika nepietiek, nākas arī ar atraitni un viņas govi ņemties, lai dabūtu sev...

var jau visu ko lupināt nost, tikai kur es pēc tam tāds skaists iešu  :mrgr: :rofl: :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2023. gada 12. janvāris, 10:43:32 »

var jau visu ko lupināt nost, tikai kur es pēc tam tāds skaists iešu  :mrgr: :rofl: :D

da labi! friziere - novērtēs, bārdu skujot  - pats novērtēsi... i ja intīmās zonas trāpīsies pirātu video - nevisns neatpazīs!! :D