Autors Tēma: Pārskatīšanās/pārlasīšanās/pārteikšanās  (Lasīts 2149 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Pārskatīšanās/pārlasīšanās/pārteikšanās
« : 2023. gada 23. janvāris, 11:28:38 »
Kādas ir Jūsu smieklīgākās un interesantākās pārskatīšanās?
Man: tepat forumā - tēmas nosaukums "Gultas tērpi", bet es redzu "gultas tārpi" :P ..un viss. Vai arī - uz Bolderāju braucot ir pietura "Podraga iela", bet kā garāmbraucot izlasījās Podagras iela, tā visu laiku klusībā ķiķinu par podagru :smej:

Atslēdzies LVSNor

Atb: Pārskatīšanās/pārlasīšanās/pārteikšanās
« Atbilde #1 : 2023. gada 23. janvāris, 11:36:31 »
Rakstīju "ozola zārks", bet tur stāv "ozola zars" -jēzus, gan jau Luīze izlabos.  :f-palm:
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2023. gada 23. janvāris, 11:51:18 »
Mana episkā atmiņa ir -man kādi 13-14 gadi, ar vecākiem ejam pa Vecrīgu mājās no kāda koncerta, un tumsā spīd jau pa lielu gabalu uzraksts krievu burtiem "Nauka". Es eju, eju, grozu prātā to Nauka, jau zinu, ka tas ir nesmuks vārds, bet vecākiem kauns prasīt. Neatceros, kad sapratu, ka krieviski.

Vēl izvairījos lietot krievu vārdu "rakstīt", jo nebiju droša par uzsvariem

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2023. gada 23. janvāris, 12:08:28 »
Rakstīju "ozola zārks", bet tur stāv "ozola zars" -jēzus, gan jau Luīze izlabos.  :f-palm:
Luīze nelabos. Man par to nemaksā, tas pirmkārt. Otrkārt, kā lai es uzminu, ko tu gribēji pateikt.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2023. gada 23. janvāris, 12:15:45 »
Oj, man tādas ''pārlasīšanās'' ik pa laikam atgadās.
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2023. gada 23. janvāris, 14:43:41 »
Bērnībā lasītajā Vāczemnieka vai Ērgles grāmatā bija pieminēta "utilprece". Tajos gados (zem 10) es tādu vārdu nezināju, automātiski izlasīju kā "ultiprece" Arī to es nezināju, toties lasījās vieglāk. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mary

« Atbilde #6 : 2023. gada 23. janvāris, 20:03:10 »
Es bērnībā zobu pastas vietā pateicu zobu pastēte. Un pēc tam pati smējos kā traka  :rofl:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #7 : 2023. gada 25. janvāris, 11:50:17 »
Es visbiežāk pērku Ko-Ko, brīvās turēšanas apstākļos dētās olas. Bet joprojām, burtiski katru reizi, uzlūkojot to kārbiņu, man nolasās - tuPēšanas  :mrgr:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #8 : 2023. gada 25. janvāris, 14:08:35 »
Instagrama profils ceptuvelaci, labu brīdi lasīju cep-tu-vel-aci un brīnījos, kas tas par brīnumu.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #9 : 2023. gada 25. janvāris, 20:16:22 »
aha , #сказочноебали  :mrgr:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #10 : 2023. gada 25. janvāris, 20:21:21 »
es reizēm speciāli pasaku piemēram Iguanija vai Nekropole

« Atbilde #11 : 2023. gada 26. janvāris, 11:34:48 »
Man ir divas smieklīgas pārklausīšanās par dziesmu vārdiem.
- It's my Life, Bon Jovi  - Like Frankie said I did it my way - nepārprotama atsauce uz Frenka Sinatras dziesmu My Way. Tak es dzirdu Like Frankenstein I did it my way un nevaru "atklausīt".
- Temple of Ekur, Volbeat - klausos un dzirdu: Our Gypsy arse, pag tik rupji tak viņi nedziedātu, gan jau būs Our Gypsy horse. Beigās neizturēju un iečekoju internetā, kam tur īsti jābūt - izrādās, gari stiepts Aaaah Egyptious   :rofl:

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies sanda

« Atbilde #12 : 2023. gada 15. februāris, 15:53:50 »
Šodien lasu - Klusajā okeānā peld pusmiljardu vērts krokodils, kas marķēts ar jocīgām uzlīmēm.
Dedzīgi gatavojos vērt vaļā rakstu pēc acu pārlaišanas citiem virsrakstiem un pamanu - kokaīns, izrādās, peld, neveru vaļā.
Beigās tomēr atveru - kā tad noteikta kokaīna vērtība, ja šis peld
Jaunzēlandes policija izvilkusi uz klāja un domā, ka esot bijis paredzēts Austrālijas tirgum.
https://www.apollo.lv/7708443/klusaja-okeana-peld-pusmiljardu-verts-kokains-kas-markets-ar-jocigam-uzlimem