Divistabu dzīvoklis, 42 m², 2. stāvs, visas ērtības (ūdens no boilera – sildi, cik gribi; centrālā apkure). Viena istaba caurstaigājama, mēbeļu nav - katram savs dīvāns mīļāks.
Remonts bija pirms gadiem 3 vai 4, tagad iztīrīts, pārkrāsots viss, kas bija jāpārkrāso. Nav ļoti moderns, bet lamināta grīda un jauni logi ir.
Ir virtuves iekārta (skapīši, galdiņš, gāzes plīts, jauns ledusskapis), ir apvienotais sanmezgls (pods, vanna un veļasmašīna), ir plauktiņi un pakaramie gaitenī.
Ir pagrabs - nav ļoti auksts, bet burkām un kartupeļiem labi. Bērnu ratiņus nevajag turēt, sasmirdēs (kā jau pagrabs).
Vecais centrs, 5 min. līdz Devonam, 5 min. līdz Pilsētas slaloma trasei (tas ar kājām). Pie mājas parasti ir vieta mašīnai (cik braucu, gandrīz vienmēr viena divas vietas ir tukšas, bet ja pilsdrupās ir koncerts, var būt pilsētas viesu pieplūdums).
Māja nav renovēta un nebūs, jo vienas kāpnes, 3 stāvi, izmaksas kosmiskas, – kaimiņi ir pret tādiem izdevumiem, jo renovētājs pa dārgo mēģina iesmērēt maksimāli maz un slikti –, līdz ar to nav jāmaksā renovācijas izdevumi. Kad kurina, tad ir silti, bet ne ļoti lēti (arī tāpēc nav īres tirgus cena).
Ūdens no krāna labs, noindēties nedraud, bet mazliet kaļķains (kā jau visā pilsētā).
230 eiras (no tā 10% ir nodoklis fckng VIDam) + komunālie. Var mēģināt diskutēt par summu.
Saimnieks gribēs depozītu 300 eiras (iepriekš neprasīja, bet dzīve izmācīja).
ss.lv stāv sludinājumi divistabniekiem no 280 uz augšu, šim ir īpatnības, kāpēc augstāku cenu neprasa. Nav moderns iekārtojums, piemēram, visas durvis dzīvoklī ir oriģinālās, pāri pusgadsimta vecumā un cik nu neglītas ir, tik ir, tikai funkcionālas, tīras un nokrāsotas. Vannasistabā vēsturiskas grīdas flīzītes (tīri ciešamā paskatā), ūdens caurules gar sienu, īpatnības ventilācijai u.c.
Iekš ss.lv sludinājums vēl nav, liks pēc kādām dienām.
Izīrē ilgtermiņā, jo regulāri pārtīrīt nevienam nav iekšu. Ja mazi bērni vai mājdzīvnieki, īpašnieks sajūsmā nebūs (tā īsti nav lieku līdzekļu kapitālajam remontam pēc pusgada, kad bērni un mājdzīvnieki izvāksies, bet durvis, stenderes un apzīmētās tapetes būs jāmaina), bet jāskatās individuāli.
Deklarēties var.
Bildes man ir, varu aizsūtīt, ja ir kāds interesents. Te nelikšu. (Dzīvoklis nav mans, piedalos ar padomiem un pindzeli.)
Ja ir interese un jautājumi, var rakstīt te, var man vēstuli.