Autors Tēma: Dabas novērojumi  (Lasīts 1083 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies SNor

Dabas novērojumi
« : 2023. gada 03. maijs, 14:17:41 »
Pieklājīgas sarunas - par ko gan citu, ja ne par laiku aiz loga. :)
Citāts
Inga Pizāne @Inga_PD  Mājās vairs nekurina, ārā vēl nekurina. Kur lai iet? Kur lai dodas? Lūpas zilas, zobi klab, rokas trīc. Tāds rīts.
Kā jums patīk 2023 gada pavasaris?
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies reno

Atb: Dabas novērojumi
« Atbilde #1 : 2023. gada 03. maijs, 15:15:23 »
Labi patīk. Siltā istabā zem segas. Dārzs lai gaida, tādā aukstumā nekas nav jādara

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #2 : 2023. gada 03. maijs, 15:26:37 »
Man nepatīk krasas pārmaiņas. Šodien plus 3, rīt plus 25. Man tad stressīgs diskomforts. A te tā līgani, bez pārmaiņām. Pat par garderobes maiņu nav jādomā.
Laivošana nav padomā, teltī gulēšana arī nē.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #3 : 2023. gada 03. maijs, 20:44:33 »
Pavasaris kā pavasaris. Normāls. Ievu ziedēšanas laikā vienmēr ir auksts. Un jaunnedēļ jau atkal būs kārtīgos plusos.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2023. gada 03. maijs, 21:14:46 »
Pērn bija karsonis, kad ievas ziedēja...

Pieslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2023. gada 04. maijs, 11:50:49 »
Tik lielās brīvdienas ir šonedēļ. Mums tie svētku datumi muļķīgi iekrīt. Šī darba nedēļa tik ļoti īsa, ka nekāda - un nē, nestrādāju valsts darbu, ne tuvu.
Un apkure tiek atsēgta nelaikā - tā jau ir tradīcija. Lai gan laika ziņās labu laiku prognozēja aukstuma vilni. Nez' kāpēc, kad mājai spriež par remontiem vajadzīgi nez kādi 50+%, tiek vākti paraksti, bet, kad apkuri atslēdz, neko nejautā, lai gan arī tas ir būtiski mājas stāvoklim. Nu ja, tas neko nemaksā. Tāda tā apsaimniekošana  :veee:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2023. gada 04. maijs, 16:40:41 »
Ar apkuri nekad visiem pa prātam nebūs - vienam galvenais siltums, citam ka tikai rēķini mazāki. Kaut kas savs ir vajadzīgs, autonoms. Arī vasaras vēsajās un lietainajās dienās prasās pakurināt, bet centrālapkuri neviens nepieslēgs.

Atslēdzies SNor

« Atbilde #7 : 2023. gada 05. maijs, 22:23:46 »
Citāts
Naktī uz sestdienu Latvijā gaidāma rekordzema gaisa temperatūra
https://www.lsm.lv/raksts/laika-zinas/laika-zinas/05.05.2023-nakti-uz-sestdienu-latvija-gaidama-rekordzema-gaisa-temperatura.a507479/
Jāaiztaisa visi logi un durvis cieši ciet! un jāuzsilda siltu kafiju un teju!
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies SNor

« Atbilde #8 : 2023. gada 10. maijs, 15:21:35 »
Citāts
Dažas dienas pēc aukstuma rekordiem Latvijā pamazām sāksies meteoroloģiskā vasara, liecina jaunākās laika prognozes. Meteoroloģiskā vasara iestājas, ja diennakts vidējā gaisa temperatūra piecas dienas pēc kārtas ir +15 grādi vai augstāka, un tās sākums ir pirmā no šīm dienām
Vai jūs jau esat sagatavojušas tērpu, lai protestētu pret neizturamo karstumu?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #9 : 2023. gada 10. maijs, 18:55:30 »
Es mēģinu un nekādi neatrodu, kāpēc tēmas nosaukumā ir Dabas novērojumi? Cik grādi Snorram zem deķa būtu tas Dabas novērojums?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2023. gada 10. maijs, 20:15:57 »
Vai jūs jau esat sagatavojušas tērpu, lai protestētu pret neizturamo karstumu?

Karstumā jau tērpu nevajag...  :rofl:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2023. gada 10. maijs, 21:30:42 »
Jā, no sērijas ''I wear only Shanel Nr.5''.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2023. gada 10. maijs, 21:59:46 »
Aha  :rofl:  Bet ja par piekto šaneli, tukkungs reiz kādā prāta mulsumā prezentēja, vienkārši baisi, pēc vecām tantēm... fu... neatceros, šķiet Omei arī atdevu.