Nez, a šos tiešām var turēt kā mājdzīvnieciņus terarijā?
Nav dzirdēts. Bet tura taču cilvēki skorpionus un zirnekļus visādus, un skudru fermas arī modē nākušas.
Man sen jaunībā kolēģe atdeva burciņā zemesvēzi, atveda parādīt pārējiem un priecājās, ka nav jāžmiedz nost, jo es pievācu.

Dzīvoja man lielā burkā ar mazliet zemi. Ja pareizi atceros, kādus trīs mēnešus nodzīvoja. Smuki kukaiņi, tikai parasti lien zem zemes (nesēž apskatīšanai) un grūti barot, - viņi ir kukaiņēdaji, tās saknes apgrauž tad, kad šīs traucē, nevis lai paēstu, man nevienu sakni un dārzeni neēda. Odus, mušas gan. Tagad gan jau var nopirkt kaut ko, ko viņi ēd (visādi kāpuri un moškas), tikai jāeksperimentē.
Kādi divi no iepriekšējo gadu noķertajiem man burciņā mājās dziedāja. Izklausījās interesanti, savādāk nekā ārā, jo stikls.
Es te mazliet ālējos, Aste, neņem nopietni. Man kārtējās pavasara medības. Tos, kas atnāk no kaimiņiem, pavasarī izķeram un miers līdz nākamajam gadam.
Par tautas medicīnu nezinu, es kukaiņu lietošanu iekšķīgi neapskatu, jo viņi nav nodalāmi no sava zarnu satura.
Starp citu, es ar alu mēģināju, neviens neiekrita, tikai kaut kādas lapsenes un citi nevēži. Nācās noķert pa vienam ar rociņām.