Autors Tēma: Nāriņa – nēģeriete ir oksimorons.  (Lasīts 2598 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Nāriņa – nēģeriete ir oksimorons.
« : 2023. gada 07. jūnijs, 13:43:55 »
Troksnis par šo sacelts gana liels, gan jau nav jāstāsta, kas ir nāriņa nēģeriete.
Nupat skrēja garām filmas plakāts, un man pielēca, ka nēģeru nāra dabā principā nav iespējama, pat pieņemot, ka nāras var eksistēt.

Nēģeriem ādas krāsu nosaka ģenētiski pārmantota reakcija uz saules intensīvo starojumu. Tālu ziemeļos, kur saules maz, dzīvojošs nēģeris kļūst pelēkbrūns, nedaudz zaudē krāsu, jo melanīns izdalās mazāk. Nārai, kas dzīvo zem ūdens un saules gaismu saņem maz un reti, fizioloģiski ir neiespējami būt tumši brūnai. Zemūdens humanoīds būs ģenētiski izveidojies subjekts ar bālu ādu.  :rofl:

Tas arī ir pamatojums, kāpēc nāriņai ir jābūt baltādainai, nevis brūnādainai, un vēl viens pasvītrojums tam, ka šāds gājiens ir tīri "politisks", tipa agresīvais BLM.

[Es kārtējo reizi piefiksēju kādu no savām idejām... Ja gribas papļāpāt, - velkami! Es eju ravēt kartupeļus.]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Nāriņa – nēģeriete ir oksimorons.
« Atbilde #1 : 2023. gada 07. jūnijs, 14:18:13 »
...fui..nāriņa kā nigers...un viņas čoms ihtiandrs?   

https://g.delfi.lv/images/pix/02-45705402.jpg

Atslēdzies daddy

« Atbilde #2 : 2023. gada 07. jūnijs, 15:12:48 »
šajā laikā kartupeļus kaplē un vago...  :sad_smiley:

a kā tad brūnās zivis - līņi, vēdzeles, mencas... ūdens zvēri citādāk brūno krāsu dabū!!
 ok, vēderiņš viņai būtu balts/sārts, tāpat kā neģeriem plaukstas

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2023. gada 07. jūnijs, 15:30:07 »
...tā ka Nāriņas stāsts ir par mīlu, tad drīzāk jautājums - cilvēks, kurš mīl viņu, ir zoofils vai hidrofils? ...un Stambulas konvencija tak pieļauj šādas ģimenes?  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2023. gada 07. jūnijs, 15:35:01 »
...tā ka Nāriņas stāsts ir par mīlu, tad drīzāk jautājums - cilvēks, kurš mīl viņu, ir zoofils vai hidrofils? ...un Stambulas konvencija tak pieļauj šādas ģimenes?  :mrgr:

tās ir attiecības (es mīlu zivtiņas un zivtiņas mīl mani), nevis ģimene...

lai gan HVZ, Satversmē vārds "ģimene" tiek lietota 2x, bet nav skaidrs, kas tas ir. 110. pants runā par laulību... 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #5 : 2023. gada 07. jūnijs, 15:45:22 »
daddy, tu tās nāriņas copē, tad jau zini vairāk - kā viņām ar dzimumorgāniem?...ir vāvere?...laikam jau zvīņaina?  :scratch:

Pieslēdzies sanda

« Atbilde #6 : 2023. gada 07. jūnijs, 15:52:42 »

a kā tad brūnās zivis - līņi, vēdzeles, mencas... ūdens zvēri citādāk brūno krāsu dabū!!

Ne pārāk plēsīgam jūras iemītniekam, kurš nemīt ļoti dziļi -dziļvagās u.tml. vietās un neuzturas uz grunts, vēlams būt ar baltu vēderu un tumšu muguru.
Baltas var atļauties būt baltās haizivis un nez kas tur vēl Smile
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 07. jūnijs, 15:58:31 no sanda »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2023. gada 07. jūnijs, 16:06:37 »
daddy, tu tās nāriņas copē, tad jau zini vairāk - kā viņām ar dzimumorgāniem?...ir vāvere?...laikam jau zvīņaina?  :scratch:

loģiski, ka ir!! kā ta šīs vairojas? ar olām?? pat manām gupijām ir gan vāveres, gan pincīši (gonopodi), tā ka viss notiek. līņi savukārt ir vareni sūkātāji... naktstārpu var žļembāt 5 minūtes...  :zvs:   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2023. gada 07. jūnijs, 16:06:39 »
Nu, Mazā Nāriņa, kas iemīlējās princī, regulāri nāca krastā un viņai varēja būt intīmas attiecības ar princi. Princis, kā zināms, var būt arī melns (jo mēs taču regulāri saņemam piedāvājumus no Āfrikas prinčiem!). Ja attiecībās rodas pēcnācēji, ir varbūtība, ka tās ir melnādainas nāras

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #9 : 2023. gada 07. jūnijs, 16:28:27 »

Ko nu par nāriņām. Mums pašiem savs Lāčplēsis.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2023. gada 07. jūnijs, 17:21:04 »

Ko nu par nāriņām. Mums pašiem savs Lāčplēsis.

Jeb nākamā Kurbada Adamoviča tēvs?  :mrgr:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2023. gada 07. jūnijs, 17:21:22 »
... ūdens zvēri citādāk brūno krāsu dabū!!
Man šķiet, Tu putrojies un Trix teorija ir pareiza. Nāriņa nav nekāds ūdens zvērs, bet humanoīds, tātad stājas spēkā Trix teiktais :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2023. gada 07. jūnijs, 17:57:43 »
Visulaiku jau nebija zem ūdens, sēdēja un skuma uz akmens, tur arī nosauļojās...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2023. gada 07. jūnijs, 18:27:33 »
Attiecībā uz humanoīdiem balts vēders un brūna mugura ir tikai mazdārziņu īpašniekiem. Un vēl ķepiņas pēc mēsliem ož... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2023. gada 07. jūnijs, 22:21:49 »
Man šķiet, Tu putrojies un Trix teorija ir pareiza. Nāriņa nav nekāds ūdens zvērs, bet humanoīds, tātad stājas spēkā Trix teiktais :mrgr:

Un mana teorija?  :smej: