Autors Tēma: Introvertie. Kā iepazīties?  (Lasīts 441 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Amālija

Introvertie. Kā iepazīties?
« : 2023. gada 28. jūlijs, 07:41:25 »
Pēdējo dienu notikumu sakarā aizdomājos: kur un kā iepazīstas introverti cilvēki? Ja viņš neiet sabiedrībā, ja tur atrodas, tad klusē, ir kautrīgs. Pāris reizis ir saņēmis atteikumu (kad nu ir sadūšojies spert drosmes soli). Atliek tikai paļauties liktenim?
Kaut kā par sevi aizdomājos :smile:  Un es neesmu tas smagākais gadījums.

Atslēdzies Bobs

Atb: Introvertie. Kā iepazīties?
« Atbilde #1 : 2023. gada 28. jūlijs, 08:07:58 »
Kaut kā vairs nav svarīgi šajā vecumā  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2023. gada 28. jūlijs, 08:31:14 »
Nuja, aktuāli vairs nav, bet vai tāpēc nevar parunāt?
 Sievietei laikam vēl pusbēda. Grūtāk vīrietim, jo no tā mēs tomēr gaidām iniciatīvu, to pirmo solīti. Un, ja šis nekādi nespēj saņemties, tad var arī bešā palikt...

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #3 : 2023. gada 28. jūlijs, 08:44:18 »
Man šķiet, ka sievietei grūtāk. Kuslu vīrieti apņēmīga sieviete ātri piejaucēs. Bet vīrietim pūlēties ap nemanāmu būtni? Kura sevi nekādi nepozicionē? Kam viņam tāda?

Atslēdzies Leonora

« Atbilde #4 : 2023. gada 28. jūlijs, 09:50:34 »
Pēdējo dienu notikumu sakarā aizdomājos: kur un kā iepazīstas introverti cilvēki? Ja viņš neiet sabiedrībā, ja tur atrodas, tad klusē, ir kautrīgs. Pāris reizis ir saņēmis atteikumu (kad nu ir sadūšojies spert drosmes soli). Atliek tikai paļauties liktenim?
Kaut kā par sevi aizdomājos :smile:  Un es neesmu tas smagākais gadījums.

Kas ir tie pēdējo dienu notikumi?

Atslēdzies Leonora

« Atbilde #5 : 2023. gada 28. jūlijs, 09:54:47 »
Man šķiet, ka sievietei grūtāk. Kuslu vīrieti apņēmīga sieviete ātri piejaucēs. Bet vīrietim pūlēties ap nemanāmu būtni? Kura sevi nekādi nepozicionē? Kam viņam tāda?

Par sievu bieži vislabprātāk paņem šo nemanāmo būtni, kad gana iztrakojušies ar pamanāmām, tas taču skaidrs  piemēru apkārt vai cik. Sievas vai brūtes materials- divas dažādas lietas. Sievietes tāpat ar sliktajiem īpaši neprecas, nolūko tādu, kas der ģimenei.
Tāpēc bešā nepaliek ne intro, ne ekstra...ja vien pašiem ir vēlme.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #6 : 2023. gada 28. jūlijs, 09:56:07 »
Pēdējo dienu notikumi nav Vislatvijas mērogā. Skar it kā netieši mani, tāpēc aizdomājos.

Atslēdzies Leonora

« Atbilde #7 : 2023. gada 28. jūlijs, 10:03:08 »
Vienmēr atceros konkrētu gadījumu senā darbavietā. Bija gandrīz vienīgais vīrietis- sportisks, asprātīgs, visām patika, pat omēm :) Katr valdzināja, kā macēja, cerot sev dabūt. Viena pat ievilka gultā darba ballē:D Labi, ne gultā ,uz galda un gaisma bij atstāta un kads no arpuses redzeja.Bij ko darbā pārrunāt pusgadu :D
Nobeigums jau visiem skaidrs- sacupojas un apprecējās ar necilu pelēku peli, es biju šokā,  viņu pat īsti par izskatīgu nevarēja saukt. Neticēju, kad paklīda baumas.
Aa  nepateicu  viņam 2 bērni bij pūrà, sieva aizmuka. Tad nu noskatīja tādu, kas neaizmuks un par bērniem rūpēsies  :?: Bet nu tāda nekāda  ne vārdu nevarēja publiski pateikt. Vēl tagad atceroties brīnos. Viņa aizbegusī sieva bij riktīga skaistule un joks tas, ka pirms aizlaišanās ar šo peli vienā kabineta strādāja.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #8 : 2023. gada 28. jūlijs, 12:34:31 »
Nav tik traki :rofl:
Introverts jau nenozīmē garlaicīgs vai "pelēks". Jā, introvertie paši pa priekšu nezīmējas, bet "paņem" publiku ar kādu vietā izteiktu piezīmi, joku. Vai izskatā ir kas šarmējošs. Parasti introvertie pavelkas līdz tiem enerģiskajiem.  Grūtāk ir, ja introverts ir arī pašpietiekams. Bet pašpietiekamība nāk ar brieduma gadiem, kad tā vērtību latiņa ir pietiekmi augsta.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2023. gada 28. jūlijs, 15:33:29 »
Var redzēt, ka vecu cilvēku topiks. Tagad taču visi iepazīstas internetā  :smile:  Tur vari būt cik introverts gribi. Vienīgi IRLā pēc tam abiem pārsteigumi, bet arī labi, vismaz satikšanās moments ir un tad vai nu saostās vai nesaostās

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #10 : 2023. gada 28. jūlijs, 15:38:07 »
Var redzēt, ka vecu cilvēku topiks. Tagad taču visi iepazīstas internetā  :smile:  Tur vari būt cik introverts gribi. Vienīgi IRLā pēc tam abiem pārsteigumi, bet arī labi, vismaz satikšanās moments ir un tad vai nu saostās vai nesaostās

Var redzēt, ka Tev iepazīšanās nav aktuāla :) .

Atslēdzies Leonora

« Atbilde #11 : 2023. gada 28. jūlijs, 15:46:36 »

Tieši tā  :rofl:

Atslēdzies SNor

« Atbilde #12 : 2023. gada 28. jūlijs, 17:24:44 »
Nuja, aktuāli vairs nav, bet vai tāpēc nevar parunāt?
 Sievietei laikam vēl pusbēda. Grūtāk vīrietim, jo no tā mēs tomēr gaidām iniciatīvu, to pirmo solīti. Un, ja šis nekādi nespēj saņemties, tad var arī bešā palikt...
Es te klausos Jāni, kas Jaunsudrabiņš, viņš starp visādiem variantiem piedāvā arī paļaušanos uz Laimu, tā sakot, no sava likteņa neizbēgsi, lai cik kluss un nesabiedrisks nebūtu ;) Es domāju sarunas nogalina valdonīgas un negudras personas, kuras uzkundzējās, un, to nesaprot, traucējot. Pirms īstas sarunas var ritēt, vajag uzticību, ka otra persona uztver un saprot adekvāti. Un diemžēl 3 persona, kā visgudrs pāraugs ir ļoti lieks (ne velti Latvijā ir aizliegta cenzūra). Jānis, piemēram, norāda ka sievietēm mēdz būt trūcīgi ar tēlainu izteicienu uztveri, līdz ar to ar viņām nākas runāt tieši un skaidri, bet tas robežojas ar nepieklājību. ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv