Autors Tēma: Mobilā telefona tīrīšana. Vai kā nu to sauc.  (Lasīts 193 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Atb: Mobilā telefona tīrīšana. Vai kā nu to sauc.
« Atbilde #15 : 2023. gada 15. septembris, 09:34:59 »
Piedodiet, bet vai jūs nepārsūtāt arī krāsaino zīmējumu uz tualetes papīra PĒC tā izmantošanas?

Man pat prātā nenāktu sūtīt ''ko ēda'' vai ''kādu biezpienu pirkt''...
Visus sakost!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #16 : 2023. gada 15. septembris, 11:32:54 »
Ja jāprasa citam, lai veic iepirkumus, tad tas ir labs veids. Man arī laikam jāpadzēš kafijas bildes :D,kur apakšā rakstīts -šito? vai varbūt šo- tai ir akcija .

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #17 : 2023. gada 15. septembris, 11:41:22 »
Es tādas nenozīmīgas bildes un video pēc brītiņa dzēšu ārā, jo telefona atmiņa tiešām ir pārbāzta. Arī pašas sarakstes patīru.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #18 : 2023. gada 16. septembris, 12:09:23 »
Nu, nē, ja zina kaut aptuvenu bilžu tapšanas un iemūžināšanas vērtu notikumu hronoloģiju, es taču katru reizi nemeklēšu un necaurskatīšu, sākot no 1.bildes  :mrgr:
bet aparāts thumbnailus tik un tā ģenerēs tām visām kad Tu tīsi galeriju ;)
vairāk nevajadzīgu bilžu - vairāk darba procim

Atslēdzies Leonora

« Atbilde #19 : 2023. gada 16. septembris, 12:48:24 »
Es tādas nenozīmīgas bildes un video pēc brītiņa dzēšu ārā, jo telefona atmiņa tiešām ir pārbāzta. Arī pašas sarakstes patīru.

Pasen jau apnika ar dzēšanu ķēpāties, vēl pie tam atver kkur datorā vai tml kko un visas izdzēstas bildes tur tāpat ir. Nenonbrīnīties. Kas nofočēts- nezūd, dzēš, cik gribi. Vairs ar to nekaroju :?:

Piedodiet, bet vai jūs nepārsūtāt arī krāsaino zīmējumu uz tualetes papīra PĒC tā izmantošanas?

Man pat prātā nenāktu sūtīt ''ko ēda'' vai ''kādu biezpienu pirkt''...

Ģimenes čati,man liekas, katram ir un tur arī ir visas šīs ikdienas lietas, ko kurš dara utt. Katru dienu.

bet aparāts thumbnailus tik un tā ģenerēs tām visām kad Tu tīsi galeriju ;)
vairāk nevajadzīgu bilžu - vairāk darba procim

Šo tekstu, visticamāk, neviens nesaprot..es nē. Bet bail padomāt, cik daudz milzu ēku ceļ, lai to visu, ko bildēja utt fočejam, tipa datus glabātu. Nelido Jay viss gaisā dieva mākonī  :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 16. septembris, 12:54:41 no Leonora »