Autors Tēma: Veco ļaužu laiks ...  (Lasīts 201 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies SNor

Veco ļaužu laiks ...
« : 2023. gada 18. septembris, 21:39:08 »
Es tagad domāju, tā kā man pamatā visas senākās attiecības "ir nosmakušas savas smirdīgās ikdienas dēļ", tad dibinot jaunus kontaktus ar dzejniecēm, māksliniecēm un visādi savādāk kulturālām personām, (ne runājot par jaunām netikumīgām smukulēm, kuram vienkārši nevar atteikt, bet ar kuram attiecības ir nolemtas īslaicīgumam, jo nav iespējams stādīt priekšā manai meitai), ka lai nosauc par šīs attiecības? Nu par mīlestību īsti to saukt nevari, jo nu būsim godīgi, to nevar salīdzināt ar jaunības kaislībām, par draudzību ar to īsti nevar saukt, jo draudzēties es varu ar Zigiti un Krimsonu (un ar viņiem nav divdomīgu pārpratumu), un ar sievietei tas ir savādāk ... Par romantiku, protams, dominejošā ir platoniskā komponente, bet nu patīkami ir skatīties uz dāmu ar kaisles pilnam acīm, kaut ar droši apzināties ka nekas nesekos ;) Ko jūs ieteiktu šo potenciālo attiecību ziņā iecerēt?   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies daddy

Atb: Veco ļaužu laiks ...
« Atbilde #1 : 2023. gada 19. septembris, 10:28:07 »
varbūt - kopīgu mazdārziņu?? un skatīties kā zāle aug...

Atslēdzies SNor

« Atbilde #2 : 2023. gada 19. septembris, 11:24:02 »
Man mazdārziņš bērnībā bija, un ko gan stīvs večuks spēj izdarīt? Norādīt bērniem, kas jādara! :D Bet es negribu sēdēt šosejas malā ar gudru veču (varda tiešā nozīmē) un komentēt notiekošo ;)   
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2023. gada 19. septembris, 11:30:46 »
Man mazdārziņš bērnībā bija, un ko gan stīvs večuks spēj izdarīt? Norādīt bērniem, kas jādara! :D Bet es negribu sēdēt šosejas malā ar gudru veču (varda tiešā nozīmē) un komentēt notiekošo ;)   

gudra veča būs BĒDA, viņa Tevi mācīs dzīvot... atrodi pastulbu... tai, viss ko teiksi, liksies gudrs-pri-gudrs :)  mās ar galvu un teiks - jā, jā Snorri :)  :smile:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2023. gada 19. septembris, 13:08:18 »
Tagad tak visu sauc par partnerattiecībām.  :mrgr:  Kam mīlas, kam romantikas, kam draudzības, kam kopdzīves..

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #5 : 2023. gada 19. septembris, 13:19:54 »
Kurš te ir vecais ļaudis? Vai arī Tu meklē 96 gadīgu?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2023. gada 19. septembris, 13:44:46 »
Ak, nabaga vecītis... Nesaprotu es šādu jautājumu - "ko iecerēt?" Pat 90 gadīgi vecīši pansionātos precas, bet te vīrišķis spēka gados nesaprašanā, ko viņam ar sievieti pasākt. Nu vēl tak smiltis nebirst, kaut kādas vēlmes, intereses ir? Kādas brīvā laika pavadīšanas idejas? Kādi nākotnes nodomi? Zem viena deķa pasildīties gribas? Nu tad jāskatās pēc sievietes, ar ko saskan, tas arī viss. Un kādā vārdā šīs attiecības nosaukt, man šķiet, ir pats pēdējais, par ko domāt.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2023. gada 19. septembris, 14:50:08 »
Nesapratu ne problēmu, ne jautājumu.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2023. gada 19. septembris, 14:58:38 »
Nesaprast jums vīrieša sāpi - iedzert nav ar ko, smirdīgā ikdiena apkārt...  :m:

Atslēdzies SNor

« Atbilde #9 : 2023. gada 19. septembris, 15:01:20 »
Nu jā, ideja ir par to pašu. Kā jau visi forumotāji ir pamanījuši, nespēju būt "klusējoša mēbele", bet vienlaikus, lai cik ar nebūtu iedomīgs, pat man ir skaidrs, ka bez "diviem gadiem" tur manos "zigzagos var kaklu nolauzt". Bet lai izturētu divus gadus, ir vajadzīga ārkārtīgi gudra (un varbūt arī labsirdīga) sieviete :) Turklāt ir jāpiedāvā, "kaut kas", kas spēj novērstu uzmanību "no zigzagiem", kas ar gadiem nekļūst pieprasītāka prece ... ;)  Ar smukām "muļķēm" man neiet, es izdomāju samīlēties, kur viņa grib būt "mīlēta un aprūpēta", tāpēc viennozīmīgi vajag gudra, kura par sevi par parūpēties pate (tā sakot mācīt un trenēt vairs nav laika). Es esmu baigais spečuks visādu kategoriju "tukšdir@anā", bet jāatrod formā kā to lai nodevē ;) Un kopīgs mazkapitāla SIA partnerattiecību uzturēšanai ar nav slikta ideja ;)     

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #10 : 2023. gada 20. septembris, 12:49:43 »
Gudrai sievietei būs prasības, muļķi Tu negribi.. Paliec vien pie dzejniecēm, vai arī nekas Tev nespīd

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #11 : 2023. gada 20. septembris, 14:04:34 »
Gudra sieviete saskarsmē ar vīrieti dažubrīd zaudē visu gudrību.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #12 : 2023. gada 20. septembris, 14:12:33 »
Gudra sieviete saskarsmē ar vīrieti dažubrīd zaudē visu gudrību.
nu ne jau šajā vecumā

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2023. gada 20. septembris, 14:14:58 »
SNors grib to gudro sievieti iespiest stūrī, sasiet, lai neaizbēg, un klausīties Kamī.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #14 : 2023. gada 20. septembris, 15:12:13 »
šaušalīgi  :mrgr: