Tagad jūs mani pārsteidzāt. Kasu, kasu pakausi, bet neatceros, kad man youtubē būtu kāda reklāma izlīdusi. Šodien kaut kādā kreisajā saitā vienu filmu noskatījos, tur arī nekas nereklamējas. Man stāv kaut kāds bezmaksas AdBlock, paskatījos – AdBlockPlus. Sākumā bija AdBlock, kaut kad gadu gaitā pašuzlabojās. Nupat pirms pāris dienām šis piedāvājās apgreidoties un maksāt, es viņam nospiedu krustiņu un šis aizvērās - tā arī nesamaksāju un turpinu dzīvot tīrā vidē. Piedodiet, ja varat, par dereklamizācijas pakalpojumu izmantošanu bez maksas.
Ja pareizi saprotu, AdBlock sēž uz brauzera un nolikvidē reklāmas visās lapās, ko ver vaļā tajā brauzerī. Ja ver youtubi, tad to arī iztīra.
Man stāv arī otrs brauzeris bez AdBlock, tur raibums pa visu ģīmi.
Protams, ir kaut kādas vietnes, ko tāpēc never vaļā un kas lamājas par AdBlock esamību, bet tās lai iet ieskrieties. Inbox, piemēram, lamājas, bet tam aizver bļaujošo logu un miers.
Vienīgās reklāmas ir dažos telefona spēļukos, un tās pašas ir citu spēļuku reklāmas vai kaut kas melns un kaut kas rozā.

Bet arī tur man ir tikai tie spēļuki, kuriem var reklāmu nomest, ja iziet no spēles un ieiet atpakaļ. Tās spēles, kuras reklāmu turpina rādīt arī otrreiz ieejot, vai ik pēc 5 minūtēm lien ar savu reklāmu, tiek izmestas neskatoties.

Daudz gribēsi - maz dabūsi.