Autors Tēma: Reklāma  (Lasīts 1619 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atb: Reklāma
« Atbilde #15 : 2023. gada 22. februāris, 11:28:43 »
Mani var trāpīt paziņojumi par atlaidēm. Stāsti par produkta brīnumainu iedarbību nē. Nezinu, vai tagad ir, bet vienu laiku tie preču reklāmas žurnālīši bija populāri, zinu stāstus par mammučiem, kurus nevar atturēt no pasūtīšanas

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #16 : 2023. gada 22. februāris, 11:58:36 »
Šķiet, ABP bija opcija darboties arī youtubē. ( :?: )
kas ir ABP?
Neteikšu, ka baigi traucē, bet nu tās sekundes jānogaida, līdz reklāmu var izslēgt.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #17 : 2023. gada 22. februāris, 12:21:44 »
AdBlock Plus, reklāmu bloķētājs.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #18 : 2023. gada 22. februāris, 13:00:49 »
AdBlock Plus, reklāmu bloķētājs.
Jāpaskatās, man parasts adblocks darbojas gan uz privātā, gan darba kompja.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #19 : 2023. gada 22. februāris, 14:06:57 »
AdBlock jūtubē? Ideja, jāapskatās. Citādi izbesījis. Mēdzu kādreiz pie darba nēsāt telefonu krūšu kabatā un klausīties kādus nebūt audiogabalus, bet tās sasodītās reklāmas... Tādas pārdesmit sekunžu garas vēl var pārlaist un pārciest, bet ir taču megagaras daudzu minūšu garumā... Pārtrauc tavu klausāmo un sāk savu - intervija ar kaut kādu igauņu bokseri, piemēram. Gribi negribi, apstājies, izmakarē telefonu no kabatas, velc nost cimdu, nospied to "izlaist reklāmu"... Tad vēl netrāpi, saspaidi kko ne to, meklē atpakaļ savu klausāmo... Piegriezies.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #20 : 2023. gada 22. februāris, 14:12:29 »
Citāts: kvadra
AdBlock jūtubē? Ideja, jāapskatās.
Nevaru droši apgalvot, bet ar kaut kādu paņēmienu man tur reklāmu nav. Vispār nekur nav.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #21 : 2023. gada 22. februāris, 16:18:16 »
Tagad jūs mani pārsteidzāt. Kasu, kasu pakausi, bet neatceros, kad man youtubē būtu kāda reklāma izlīdusi. Šodien kaut kādā kreisajā saitā vienu filmu noskatījos, tur arī nekas nereklamējas. Man stāv kaut kāds bezmaksas AdBlock, paskatījos – AdBlockPlus. Sākumā bija AdBlock, kaut kad gadu gaitā pašuzlabojās. Nupat pirms pāris dienām šis piedāvājās apgreidoties un maksāt, es viņam nospiedu krustiņu un šis aizvērās - tā arī nesamaksāju un turpinu dzīvot tīrā vidē. Piedodiet, ja varat, par dereklamizācijas pakalpojumu izmantošanu bez maksas.

Ja pareizi saprotu, AdBlock sēž uz brauzera un nolikvidē reklāmas visās lapās, ko ver vaļā tajā brauzerī. Ja ver youtubi, tad to arī iztīra.
Man stāv arī otrs brauzeris bez AdBlock, tur raibums pa visu ģīmi.

Protams, ir kaut kādas vietnes, ko tāpēc never vaļā un kas lamājas par AdBlock esamību, bet tās lai iet ieskrieties. Inbox, piemēram, lamājas, bet tam aizver bļaujošo logu un miers.

Vienīgās reklāmas ir dažos telefona spēļukos, un tās pašas ir citu spēļuku reklāmas vai kaut kas melns un kaut kas rozā. :D Bet arī tur man ir tikai tie spēļuki, kuriem var reklāmu nomest, ja iziet no spēles un ieiet atpakaļ. Tās spēles, kuras reklāmu turpina rādīt arī otrreiz ieejot, vai ik pēc 5 minūtēm lien ar savu reklāmu, tiek izmestas neskatoties. :D Daudz gribēsi - maz dabūsi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2023. gada 22. februāris, 16:33:04 »
No telefona youtubes reklāmām var tikt vaļā?