Autors Tēma: Montalbano zveeri  (Lasīts 6025 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Montalbano zveeri
« : 2018. gada 10. augusts, 17:00:43 »
Sveiki forumieshi. Es peec laba laicinja atkal te.  Celjojumu sadaljaa koleegji par muusu zveeriem intereseejaas. Laikam jau labaak te rakstiit.
Un taa. To, ka Neve nav starp mums jau vairaak kaa 2 gadus visiem sekotaajiem zinaams. Bet nu jau arii juurascuukjis Tequila gadu kaa grauzh zaaliiti citaas pljavaas.
Toties sunju frontee mums pieaugums.
Viira maasai ir divi mazsunji - vinjsh un vinja. Man nesaprotamu iemeslu deelj vinja nav sterilizeeta vai vinjsh nav kastreets, bet fakc ir fakc.... Ja nenokjer briidi, kad daamai mekleeshana saakas.... ir kuceeni.
Taa mees tikaam pie pirmaas sunju meichas Lady. Mammai piedzima piecas suniites. Bet tad veseliiba sashuupojaas un pati nevareeja barot. Bet saimniecei komandeejums uz vairaakaam nedeeljaam. Taa nu visi sunju beebji tika transporteeti uz muusmaajaam un es visas piecas 2 nedeeljas ar pudeliiti baroju, arii naktii.... Man jau no pasha saakuma iepatikaas mazaakaa no meiteneem. Kad paareejaas maasas jau bijaa atradushas jaunas maaja, Lady un palika pie mums.
Stella- Lady maashele no peedeejaa metiena. Te staasts druumaaks. Bija divas maasas un braalis. Visiem it kaa atrada maajas. Peec aptuveni meenesha mums naaca ausiis, ka pret vienu kuciiti saimnieks slikti izturas, iekausta un taa. Aizbraucaam - savaacaam. Nosaucaam par Stellu. Mazaa palika muusmaajaas meenesi, kameer naaca pie sajeegas no stresa. Tad uzradaas citi saimnieki. It kaa likaas viss ok, bet..... shiem izraadaas iireetaa dziivoklja saimnieks neljauj suni tureet. Un Stella saaka pa maajaam celjot. Izdzirdeejaam, savaacaam.... Un nu jau uz palikshanu. Veel jo vairaak, abas maasheles taaa saradushas, ka vecaakaa visdriizaak no beedaam nomirtu, ja mazo prom atdotu...
Nu taa man te ar zveeriem .... ja nu kaadam pietiks pacietiiba sho penteri izlasiit...

[attachment deleted by admin]
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 10. augusts, 17:04:40 no Spārka »

Atslēdzies ragana

Re: Montalbano zveeri
« Atbilde #1 : 2018. gada 10. augusts, 17:18:50 »
Nu tak jaukumiņas. :)
Kā klājas skaistulim Argo?

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #2 : 2018. gada 10. augusts, 17:22:59 »
Skaistulim Argo arvien labaak. Nu, kad maajaas ir divas siicenes, Argo miers - neviens vairs purnaa nelec ar ieskreejienu un nekozh ne ausiis ne astee. Tagad maasheles shitaa viena ar otru izdaraas. Lielais tik no augshas noskataas.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2018. gada 12. augusts, 12:02:54 »
Par Tekilu gan skumjas. Lai vai kā, bet ar Taviem zvēriem netīšām esmu saradusi - tikpat kā savējie. Ja ilgi nav nekādu ziņu, tad ik pa laikam ienāk prātā - a kā tur Lynx ar visu savu saimi? Saprotams jau, ka darba līdz acīm, ja ir savs privātais bizness, jo tas nav tik vienkārši kā tiem, kas strādā kā darbinieki. Ja vēl kāds piemet papildus rūpes par sīkiem zvērēniem - nu tad ir ko turēt! Bet jums jau tur viss labi beidzies ar suņukiem.
Stella. Ka tik nedabūjat trūkties no tās mazās Asteszvaigznes :)
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2018. gada 12. augusts, 21:35:25 »
Kas notika Tekilai? Cik ilgi nodzīvoja?

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #5 : 2018. gada 13. augusts, 16:45:56 »
Tequilam bija ap 5 gadiem, kad nomira. Tas nav ne daudz, ne maz shii tipa maajaszveeriem.  Vienkaarshi vienu riitu neiznaaca no guljamistabas buurii, kad ieliku svaigu bariibu. Ap pusdienlaiku saakaam palikt aizdomiigi. Atveeraam buuri, bet tur siicis jau auksts un sastindzis. Vakaraa aizvedaam uz laukiem un aprakaam blakus Nevei. Lai jau visi muusu zveeri atdusas vienuviet.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #6 : 2018. gada 25. augusts, 19:15:10 »
Nesen nodomāju - interesanti, kā klājas Lynx un viņas zvēriem?Un skat - klāt ir!Lynx - lūdzu, ja ir spēks un laiks, raksti - tā iekrituši sirdī gan tie Tavi zvēri - visi!Un rakstīšana ir viens no Taviem talantiem.Lai garšīga zālīte Teqilam tagadējās ganībās!

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #7 : 2018. gada 28. augusts, 16:25:31 »
Ciao visiem!
Garlaiciigi man tieshaam nav. Un viesi buutu mazaakais krenkjis. Chetrkaajainaa saime - taa luuk mieru neliek. Asteszvaigzne Stella nu jau nedaudz  paaugusies un kljuvusi par visas pilseetinjas zvaigzni. Pietiek mums uz parku aiziet, kaa siice saak peec pilnas programmas izpildiities - ar visiem buchojas, visus aplaiza un taa. Nu saradies vesels bars adopteet gribeetaaju, bet vilciens aizgaajis - Zvaigzne nu jau muuseejaa uz palikshanu. Citaadi mana princese Ladi infarktu sakjertu, ja mazaa maashele peeksnji pazustu. Abas visu dara kopaa- eed, gulj un speeleejas cauraam dienaam, kamolaa pa maaju veljas.... kaa lai taadu paariiti tagad izskjir... Par Argo.... tur ar viss kaartiibaa- pieskata abas maasheles kaa lielais braalis. Vaardu sakot- mums kino nevajag - viss maajaas....

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #8 : 2018. gada 18. septembris, 20:41:03 »
Njaaaa..... nuupat saaku kljuut greizsirdiiga. Muusu lauliibas gultaa jau vairs vietas nav - man. Ir viirs un divas kjepaines.....

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2018. gada 19. septembris, 07:28:31 »
šitiem suņiem spalva neiet? Manējiem gultas/dīvāni nav atļauti. A to visa ģimene iegūst apspalvojumu

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #10 : 2018. gada 28. septembris, 09:49:17 »
Nedaudz jau protams met spalvu, bet cilveekiem jau ar katru dienu kaads mats izkriit. Meitenes katru dienu reizes 5 vismaz pa parku kaartiigi izskrienas, veel ik paar dienas ar dabiigo saru suku pakjemmeju, kaut arii iisspalvainas. Vasaraa juuraa peldinam. Divreiz gadaa, kad maina spalvu, tad gan trakaak, tad ir viss ar spalvaam. Bet shiem gadiijumiem man kraajumaa veci palagi, ko uz gultaam un diivaaniem saklaaju. Ik peec paar dienaam nomainu, izpurinu un izmazgaaju. Nav dizhi smuki, toties nevienam nav liegts prieks miiljoties.
Vispaar- ja godiigi- neredzu jeegu ieviest mazsuni, ja uz diivaana nee, gultaa nee. Tur jau viss kaifs, ka siicis kopaa ar tevi uz diivaana tv skataas un pie reizes saanu silda. Vai naktii skjiet, ka otra sega uzklaata, jo mazaa blakus.
Nu taa kaut kaa....
Un vispaar- mums visi sunji ir gjimenes loceklji....

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #11 : 2018. gada 26. oktobris, 17:23:06 »
Reku viena bilde ar muusu zvaigzniiti Stellu. Gruuti nokjert, jo siice hiperaktiiva

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2018. gada 29. oktobris, 09:25:33 »
Spalva kā terjeram vai vismaz grifonam. :*

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2018. gada 29. oktobris, 11:14:31 »
Normāls pipars!