Autors Tēma: Gadījums poliklīnikā  (Lasīts 2293 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Gadījums poliklīnikā
« : 2018. gada 05. oktobris, 01:14:29 »

Atslēdzies ana

Re: Gadījums poliklīnikā
« Atbilde #1 : 2018. gada 05. oktobris, 08:52:52 »
Noskatījos.  :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2018. gada 05. oktobris, 08:55:27 »
Esam informēti - Ana noskatījās.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #3 : 2018. gada 05. oktobris, 09:06:41 »
šitais kadrs ir piepļurkstējis pilnu jūtūbu :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2018. gada 05. oktobris, 09:07:37 »
 Tā valoda  bišku grieza ausīs, bet  cilvēka sašutumu saprotu - gadījums tiešām iedvesmojošs. Mediķiem, kaut māsiņām, ne dakteriem, būtu jābūt kko dzirdējušām par pirmās palīdzības minimumu un stabilo sānu pozu.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2018. gada 05. oktobris, 10:36:46 »
Nē, nu es saprotu, ka džeks šokā, bet ja nebūtu tos mātes vārdus lietojis, varēja  divās minūtēs izstāstīt. Pat nezinu, kas man visvairāk besī, vai pats notikums, vai tas kā viņš tiek pasniegts. Jā, tā notiek  un jau sen un nekas netiek darīts lai šai valstī kaut kas mainītos. Pāris gadus atpakaļ internetā bija raksts, par Limbažu poliklīniku, kur praktiski pretī poliklīnikai autiņš notrieca sievieti, esot pusstundu uz ielas gulējusi, neviens nebija iznācis. Bet te, it kā no malas skatoties, normāls džeks, bet tai runas plūsmā no desmit vārdiem tikai divi normāli un tu esi spiests tos mēslus klausīties līdz galam, lai uzzinātu, vai beidzot mammucim kāds palīdzēja. Man liekas, ka  arī tā problēma, ja cilvēks neciena savas valsts valodu

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #6 : 2018. gada 05. oktobris, 19:02:12 »
Pirmie iespaidi pēc kādām 4 minūtēm video.
1. Vai šis nebija tas pats frukts, kurš te, SF, vienā citā ieliktā video par vēlēšanām neaģitēja par to, ka SC esot kremļa ielikteņi, utml.? Te izskatās, ka spēkā ir krievu teiciens, ka, uzkāpjot uz grābekļa pat lielākais latvju nacionālists uz brīdi kļūstot par krievvalodīgo.
2. Būtu riktīgs čalis, - savu krievu lamuvārdu krājumu izmantotu pret to ārsti, kura 6 soļu attālumā zāles izrakstīja. Nezinu, no kurienes man tāds temperaments (dienvidnieku rados it kā nav), bet gadījumos, ja mani sanikno ... nu, tā ārste pendeļus pa pakaļu dabūtu ne vienu vien šādā situācijā, un man pofig, kas būtu pēc tam.... ja uz krievu alternatīvās valodas leksiku nereaģētu, bet lamāties es protu. Visi, kuri PSRS BS dienējuši, prot.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2018. gada 05. oktobris, 19:13:26 »
Trešais secinājums pēc visa video noskatīšanās.
Acīmredzot, Быков A. (tēvavārdu neatceros) ar savām ārstu audzināšanas metodēm (skat. krievu seriālu "Interni") ir tieši tas, kas iepriekšminētajam med. personālam ir trūcis.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?