Autors Tēma: Iz dzīves...  (Lasīts 3168 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Iz dzīves...
« Atbilde #15 : 2022. gada 10. augusts, 08:06:16 »
Še Tev hints – pērc TIKAI slotaskātu, neko vairāk. Toč neaizmirsīsi. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2022. gada 13. septembris, 13:48:16 »
Atskaitos - beidzot man ir izdevies nopirkt to kātu, Depiņā!
  :go_go:
Ar piekto piegājienu  :mrgr:
Ar ceturto bija kārtējais abloms  :mrgr:  Sagadījās ieblandīties lielajā Maximā pa pašu vēlo vakaru, a tur pēc 22.00 tikai pašapkalpošanâs kases... Būtu zinājusi, nebūtu gājusi. Bet te - ratos jau tik vajadzīgās lietas, nu ko es, tagad atstāšu?! Kur kad citreiz nopirkšu, tai skaitā dāvanu, ko rīt jau vajag?! Stāvu, nikna, tajā rindā... Noskenēju visus savus mazos iepakojumus, pametu turpat uz galda kārotās sveramās konfektes ( nu neiešu taču bakstīties,  meklējot, kā viņas tur sauc un cik sver!), samaksāju, sapakojos un  atskatos uz saviem tukšajiem ratiem, a tur  - tas nelaimīgais slotaskāts!  :angry:   Nē,  nu nesākšu es visu to iepirkšanās procedūru par jaunu! Aiz manis rinda stāv, tādiem pašiem drūmiem ğīmjiem... Pametu uz aizgāju. Nu vismaz šoreiz netiku par viņu samaksājusi  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2022. gada 13. septembris, 14:16:36 »
Cilvēk, tev tak ar atmiņu pavisam nav labi, sāc trenēt, citādi drīz neatcerēsies kur un pēc kā gāji. Nopietni. Man šitā viena saraksta, kas veikalā jāpērk, bet izņemt no maka un apskatīt sarakstu aizmirst, to makā ierauga kad jau kasē jāmaksā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #18 : 2022. gada 13. septembris, 15:42:35 »
 :scratch: ai, es jau gadu laikam turu uz galda lapiņu, kur rosoties pa māju procesā pierakstu kas ir jānopērk. Parasti veikalā skatoties uz plauktiem apjūku un liekas, ka man neko nevajag. Mājās ataust, nu bet taču ... metāla sietiņš, tualetes papīrs, A3 baterijas, un t.t.  Tai pašā laikā, jau pusgadu meklēju kaut ko ko varētu izmantot olu - pašot receptei ( ola, kas tiek vārīta bez čaumalas verdošā ūdenī tādā, kā konservu bundžā bez apakša. Baltums sacietē, dzeltenums paliek šķidrs). Drausmīgi garšo. Tikko ienāca prātā, varbūt celtniecības materiālos kādu muftu nopirkt? To gan es neaizmirstu ;o))))

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2022. gada 13. septembris, 16:25:48 »
Man ir tieši tā kā tuk raksta

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2022. gada 13. septembris, 16:26:16 »
Varbūt tai olai kādu apaļo tipa cepumu spiežamo formu?

Nē, man nav, kā tuk raksta. Ir tikai izklaidība vulgaris. Visu mūžu tāda bijusi.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #21 : 2022. gada 13. septembris, 18:56:49 »
Iesviestot  pārtikas plēvi un vārīt tajā. Esmu tā darījusi. Nezinu, gan, vai diži labi to plēvi karsēt. 
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Milka

« Atbilde #22 : 2022. gada 13. septembris, 19:17:58 »
:scratch: ai, es jau gadu laikam turu uz galda lapiņu, kur rosoties pa māju procesā pierakstu kas ir jānopērk. Parasti veikalā skatoties uz plauktiem apjūku un liekas, ka man neko nevajag. Mājās ataust, nu bet taču ... metāla sietiņš, tualetes papīrs, A3 baterijas, un t.t.  Tai pašā laikā, jau pusgadu meklēju kaut ko ko varētu izmantot olu - pašot receptei ( ola, kas tiek vārīta bez čaumalas verdošā ūdenī tādā, kā konservu bundžā bez apakša. Baltums sacietē, dzeltenums paliek šķidrs). Drausmīgi garšo. Tikko ienāca prātā, varbūt celtniecības materiālos kādu muftu nopirkt? To gan es neaizmirstu ;o))))
vāri zupas kausā virs katliņa
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 13. septembris, 19:23:00 no Milka »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #23 : 2022. gada 13. septembris, 20:19:57 »
Super! Rīt pat izmēģināšu!