Autors Tēma: Argo juurasprieki  (Lasīts 2715 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Argo juurasprieki
« : 2019. gada 22. maijs, 17:42:34 »
Kameer veel pludmales sezona nav iisti saakusies, varam izvest visu savu chetrkjepaino saimi kaartiigi pa pludmali izskrieties. Argo shodien bija noskanjots peldeeties. Nekad nebijaam redzeejushi, ka lielais ar taadu sajuusmu pa juuru njemas. Pat maajaas braukt negribeeja- kruumos sleepaas.
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 22. maijs, 19:16:46 no Spārka »

Atslēdzies Krimsons

Re: Argo juurasprieki
« Atbilde #1 : 2019. gada 22. maijs, 19:13:06 »
3. bilde patīk vislabāk :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2019. gada 22. maijs, 21:37:14 »
Oooo, beidzot Lynx ar zvēriem!
Žēl, ka cilvēku ērtības un iedomības dēļ zvēriem bieži liegts vienkāršs prieks. Esmu redzējusi suņus Vidusjūrā peldamies, pie tam - ar acīmredzamu baudu. Nez, viņiem jūras sāļums netraucē? Man likās briesmīgs un visu laiku turēju muti ciet un galvu augšā. Bet ko ta es, es jau nau suns...
Visus sakost!

« Atbilde #3 : 2019. gada 22. maijs, 22:29:41 »
man domāt, suņam vislielākā labsajūta 2.bildē - kas var būt labāks, kā pēc peldes izvārtīties smiltīs, satrupējušos kokos un varbūt arī, beigtu putnu atliekās :) kā šitādu plušķainu milzeni pēc tam dabū tīru, man grūti iedomāties  :scratch:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2019. gada 22. maijs, 23:08:32 »
Maniem suņiem ūdens iedveš šausmas, liels vai mazs... ja mēs ūdenī, tad vispār nav tālu no sirdslēkmes

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2019. gada 23. maijs, 08:23:41 »
Maniem suņiem ūdens iedveš šausmas, liels vai mazs... ja mēs ūdenī, tad vispār nav tālu no sirdslēkmes
Tukij, kas Tev tie par suņiem tādiem? Šķirne "ūdensbaiļī"? :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #6 : 2019. gada 24. maijs, 16:36:25 »
Kaa dabuut tiiru- elementari - maajaas pagalmaa ar shljuuteni kaartiigu sharko dushu ... peec tam saulee izzhuust. Viss...
Galvenais saali no spalvas izskalot. Peec taadas SPA proceduras visas neradibas ( insekti un taa) no spalvas pazuud bez jebkaadas kjiimijas...
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 24. maijs, 20:17:17 no Camma »