Autors Tēma: šķiršanās  (Lasīts 3723 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: šķiršanās
« Atbilde #30 : 2019. gada 01. jūnijs, 13:03:20 »
gribēju klusēt, bet tomēr savu pieckapeiku piemetīšu(tādējādi sabojājot pozitīvo draudzīgo foruma tēlu)Cālī teiktu -desa! Bet par cik es esmu desotāju aizstāvis ar lozungu : dzīvē notiek viskkas. tad tomēr....
Nopietni? Pēc pirmā strīda ir normāli pamest slimu cilvēku?
ja būtu otrādi ? un vīra vietā būtu autore?

pagaidām pietiks...bet varbūt piekāpšu vēl vakarā...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #31 : 2019. gada 01. jūnijs, 14:06:48 »
Nūuu, ko kurš uzskata par strīdu... Tas, ka saka strīdu nav bijis, nenozīmē, ka visu laiku dūdo kā balodīši.  Varbūt autorei attiecībās bieži bijušas situācijas, par ko citai spuras gaisā un skandāls uz līdzenas vietas, vai arī šādas tādas nesaskaņas, bet viņa tās par strīdu neuzskata...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2019. gada 01. jūnijs, 14:16:48 »
Nu, "pa lielam"  informācijas te vispār stipri par maz, un tā pati - vienvirziena. Varam tikai teoretizēt, improvizēt un izteikt savas versijas aiz neko darīt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2019. gada 01. jūnijs, 14:32:21 »
Neiecietība, nemāk vairs uzklausīt. Visur vainīgi citi. Paldies, bet nu pats vismaz pats iet un kaut ko dara. No pedanta palicis haotiķis.

...pēc insulta viens ir mainījies. Tas laikam arī būs tas strīda iemesls.
Agrākā idille vairs nebūs.
Padomāju, ko pieaugušie bērni par situāciju saka? Atbalsta šķiršanos?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #34 : 2019. gada 01. jūnijs, 15:33:50 »
Palasījos, ko visi raksta. Apdomājot visu, jāsaka, ka arī man "gali neiet kopā". Sitiet mani nost, bet neticu - visa (pus-) dzīve nodzīvota, un - NEVIENA STRĪDA NAV BIJIS! Saprotu, ka tad, ja vīrs saslimis, bijis kopjams, un viņš - maita, pat neizrāda kaut kādu pateicību un labvēlību, situācija var piegriezties, it tāds nogurums un apnikums, ka var gribēties tikt projām no tā visa, un pat bez kāda īpaša strīda... Bet šoreiz tajā situācijas aprakstā man gribas teikt, ka kāds kaut ko modelē kādam rakstam vai viedokļu pētījumam, lai man piedod autore, ja kļūdos! Nu izskatās man tas situācijas apraksts uzmodelēts no tāda cilvēka puses, kas pats nav bijis šādā situācijā, bet tikai iedomājies kā būtu, ja būtu... Autore reāli man izskatās krietni jaunāka, nevis tāda, kas jau savus bērnus izaudzinājusi. Un situācija kopumā - feiks! Vēlreiz atvainojos autorei, ja kļūdos...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2019. gada 01. jūnijs, 15:44:03 »
Man sajūta, ka tēmas autore drīzāk ir pajauniņa un bez lielas attiecību pieredzes. Kaut kā nespēju iedomāties ilgās attiecībās nodzīvojušu pieaugušu bērnu māti, kam "pirmais strīds, spuras gaisā, ārprāts un sirsniņa pilna"

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #36 : 2019. gada 01. jūnijs, 16:13:51 »
Šajā gadījumā drīzāk - pēc slimības, cilvēks tā raksturā mainījies, ka šķiet pavisam cits nekā tas ar ko kopā līdz šim dzīvots. Manuprāt, būtiski saprast, vai izmaiņas ir tiešs fizisko bojājumu rezultāts, vai raksturs sabojājies, jo cilvēks jūtas ierobežots, nespējīgāks kā iepriekš un tas ir kaitinoši, pazemojoši un nevar savākties.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck