Autors Tēma: Sekss  (Lasīts 3218 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: Sekss
« Atbilde #15 : 2022. gada 23. oktobris, 13:57:58 »
Nav tādu zemjostas cilvēku! Katram ir iemesli, un bieži vien visai pamatoti, kāpēc tiek meklēts kas ārpus savām esošajām attiecībām.
Tā vnk "nodrā..ties" var iespējams, jaunībā. Brieduma gados...nu...nevajag pārvērtēt.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #16 : 2022. gada 23. oktobris, 14:17:13 »
Vai tam tiešām ir tik ļoti liela nozīme cilvēku dzīvē? Kāpēc?
Kā kuram. Ir, kam būtiski, ir, kam nemaz. Kā kuram hormoni strādā. Kā novērots, jo augstāks intelekts, jo lielāka spēja visu nepakārtot seksam. Savā ziņā sublimācija. Jo primitīvāks cilvēciņš, jo piselīgāks. Bet nekas nav absolūts, izņēmumi ir abos skalas galos.

Kāpēc dažādos vecumos dažādiem dzimumiem šī nozīme mainās, izzūd?
Hormoni, pieredze, vairošanās programma izpildīta...

Kāpēc seksa dēļ tiek pastrādātas muļķības, nodevības? Kā seksa dēļ var veselo saprātu zaudēt?

Nezinu. Ar visu savu jaunības hiperseksualitāti - nezinu. Nekādas muļķības, nodevības un veselā saprāta zaudēšanu neatceros, arī retrospektīvi skatoties. Atkal jau - kā nu kuram hormoni ar saprātu uzdanco.

Nav tāda universāla principa, pēc kura sekss ir nozīmīgākais dzīvē. Protams, ēst, gulēt un vairoties ir visu dzīvo organismu pamatfunkcija. No šāda viedokļa - aseksuālie ir defektīvi, jo viņiem vairošanās impulsa nav, un tādējādi indivīds neder sugas turpināšanai.

Tam, ka ideāls sekss un lielā mīla nav obligāti komplektā, gan piekrītu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2022. gada 23. oktobris, 14:40:49 »

Kā novērots, jo augstāks intelekts, jo lielāka spēja visu nepakārtot seksam. Savā ziņā sublimācija.

Šaubos, vai nu tas no intelekta atkarīgs. No superego gan varētu būt. Arī intelektuālis spēj baudīt un kā vēl, pat izsmalcināt savas baudas ne vien primitīvi nodrāzties. Arī kaisle un mīla nebūt nav sveša intelektuālim.  Tas nu būtu izteikti pārspīlēti teikt, ka intelektuālis seksu vien sublimē. Intelektuālis bauda un kā vēl, ne vien platoniski sapņo un jūsmo.
Tieši ar personu ar augstu intelektu būs aizraujošāks sekss par trusīšu variantu iekšā ārā un balle beigta. Tur būs visa gamma, ietverot gan pirms, gan pēc... Un sekss jau pirmkārt ir galvā kā zināms.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 23. oktobris, 14:49:49 no tuk »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2022. gada 23. oktobris, 14:41:49 »
Jā, ideāls sekss un lielā mīla nav obligāti komplektā. Varbūt mīlamais nav nekāds seksa gigants vai virtuozs.
Bet sekss bez... es neteikšu "lielās mīlas", bet emocionālās komponentes ir prasti pliks un nekādi ideāls...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2022. gada 23. oktobris, 14:55:33 »
Tas tāds filozofisks uzstādījums un vienas atbildes nebūs. Vai mīlestība, kaisle, iekāre var pastāvēt, eksistēt bez seksa? Protams, var. Tad kādēļ lai nevarētu pastāvēt sekss bez iepriekšminētā? Arī var. Jautājums vienīgi par vēlmēm, izvēlēm un katram pieņemamo.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2022. gada 23. oktobris, 15:25:15 »
Tuk, nesaprati manu domu. Neskaidrošu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2022. gada 23. oktobris, 16:04:44 »
Kā novērots, jo augstāks intelekts, jo lielāka spēja visu nepakārtot seksam. Savā ziņā sublimācija. Jo primitīvāks cilvēciņš, jo piselīgāks.
Manuprāt, pilnīgi loğiski. Jo primitīvāks organisms, jo šaurāks interešu/vajadzību loks, jo vairāk tas aprobežojas ar ēst/dzert/ no*isties. Jo ko tad citu lai dara...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #22 : 2022. gada 23. oktobris, 16:21:35 »
Manuprāt, pilnīgi loğiski. Jo primitīvāks organisms, jo šaurāks interešu/vajadzību loks, jo vairāk tas aprobežojas ar ēst/dzert/ no*isties. Jo ko tad citu lai dara...
...varètu pat piekrist...daudzbèrnu ģimenes ir daudz par daudz..un lielàkoties bez izglìtìbàm.

Atslēdzies dip

« Atbilde #23 : 2022. gada 23. oktobris, 16:55:03 »
...varètu pat piekrist...daudzbèrnu ģimenes ir daudz par daudz..un lielàkoties bez izglìtìbàm.

Nopisties nebūt nenozīmē bērnu radīšanu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #24 : 2022. gada 23. oktobris, 17:03:06 »
Šeit kā nolasās, ka sekss būtu kas slikts...  :?: , "zemākiem" slāņiem piederošs, man sekss saistās drīzāk ar vitalitāti...  :?:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #25 : 2022. gada 23. oktobris, 17:05:49 »
Nopisties nebūt nenozīmē bērnu radīšanu.
???
Nu kà tad. Kad divas sirdis saplùst vienà veselumà- rodas bèrni :in-love: :taunt: :sarcasm:

Atslēdzies dip

« Atbilde #26 : 2022. gada 23. oktobris, 17:06:44 »
Šeit kā nolasās, ka sekss būtu kas slikts...  :?: , "zemākiem" slāņiem piederošs, man sekss saistās drīzāk ar vitalitāti...  :?:

Nenolasu neko tādu.

Liepniekam grāmatā interesanti aprakstīts laulāto sekss. Nesaku ne jā, ne nē, ne balts, ne melns.

Atslēdzies dip

« Atbilde #27 : 2022. gada 23. oktobris, 17:07:11 »
???
Nu kà tad. Kad divas sirdis saplùst vienà veselumà- rodas bèrni :in-love: :taunt: :sarcasm:

Sirdis, saki?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2022. gada 23. oktobris, 17:20:54 »
Liepniekam grāmatā interesanti aprakstīts laulāto sekss. Nesaku ne jā, ne nē, ne balts, ne melns.

Kas tā par grāmatu? Ieliec citātu par ko ir runa, citādi vispār nav iespējams saprast par ko īsti tēma domāta.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #29 : 2022. gada 23. oktobris, 17:34:11 »

Najauc mušas ar kāpostiem. "Augstāko" slāņu sekss atšķiras no "zemāko" slāņu seksa (Tavs apzīmējums) tieši ar smadzeņu klātesamību, nevis tikai ar plikiem instinktiem. Ja cilvēkam ar smadzenēm mēdz piemist arī spēja savus instinktus kontrolēt, tad tiem, kam mongoļu-tatāru leksika komatu vietā - ļoti reti.

Ar to es nevienā burtā neteicu, ka cilvēkiem ar intelektu seksa nav vai ir blāvs, īstenībā mēdz būt tieši otrādi, - emocionālā bāze var ļoti pastiprināt un variēt izjūtas, atšķirībā no "trusīšu" funkcijas.
(Es pēkšņi vairs nemāku izteikties, vai kādām ir grūtības ar izlasīto?  :wtf: