Autors Tēma: Sekss  (Lasīts 2004 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Amālija

Atb: Sekss
« Atbilde #30 : 2022. gada 23. oktobris, 18:15:54 »

Kas tā par grāmatu? Ieliec citātu par ko ir runa, citādi vispār nav iespējams saprast par ko īsti tēma domāta.

Grāmatai nav sakara ar manu tēmu. Gandrīz nav. Lasītais tikai netieši, paralēli, attālināti ierosināja manu jautājumu. Drīzāk jau filma  ar Džeremiju Aironu - madam buterflay.

Grāmata : Mans nabaga pirāts.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2022. gada 23. oktobris, 19:31:24 »
Neesmu tādu lasījusi, kas tas par Liepnieku? Tas Šķēles punduris, vai kāds cits? Tā arī neko nesapratu par to laulāto seksu.  :?:  Kas viņam tur dīvains  :?:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2022. gada 23. oktobris, 21:26:32 »
Toreiz un tagad.

Tagad tikt pie seksa nav problēmu, tas vairs nav baigā vērtiba. Savā ziņā nonivelēts, un tādēļ šaubos, ka mūsdienās var runāt par visa zaudēšanu, nodevību utt.seksa dēļ. Jebkurā gadījumā ne īpašāk par jebkuru atkarību.

Bet laikos, kad pat potītes parādīšana nozīmēja ko īpašu, kad atlika daudz vietas fantāzijām un vēlmēm, tad, iespējams, seksa dēļ tika galvas pazaudētas

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #33 : 2022. gada 24. oktobris, 15:47:55 »
Manas krustmātes(R.I.P.) mīļākais (R.I.P.) dzied šo -

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2022. gada 24. oktobris, 21:49:01 »
Manas krustmātes(R.I.P.) mīļākais (R.I.P.) dzied šo -
Dziesmu un izpildītāju, domāju, visi zin, tikai kāds tam sakars ar tēmu?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2022. gada 24. oktobris, 21:51:26 »
Dziesmu un izpildītāju, domāju, visi zin, tikai kāds tam sakars ar tēmu?

Toreiz un tagad

Atslēdzies Trix

« Atbilde #36 : 2022. gada 24. oktobris, 22:10:02 »
Toreiz un tagad

Par "Toreiz un tagad" man ir tāds jauks salīdzinājums.
1974. gada izrādes "Šveiks dodas karā" dziesmas tika izdotas skaņuplatē. Es kā sīks skuķis klausījos, likās tik jaukas un romantiskas dziesmas - "...un zied man tava roze plaukstā/Un tevī ziedu es tāpat...". Pēc vairākiem (nu, labi, vismaz 10) gadiem, kad biju uzzinājusi, kā tad īsti tie bērni rodas, visas izrādes dziesmas atklājās jaunās krāsās. Lūk tā ir māksla - apdziedāt seksu tādos pusvārdos, ka naivākam prātiņam nav ne jausmas, bet saprotošam - ir pilnīga erotika.
Toties salīdzinājumā mūsdienu izrāde ar Arturu Skrastiņu - nu prastas, vulgāras un primitīvas tās dziesmas.

Tāpat arī ar slaveno Minnes minēto potīti (par ko man bija slinkums domu formulēt - iesāku un izdzēsu :D ) - kas agrāk bija ne tik vienkārši pieejams, tas tagad pats skrien pakaļ. Līdz ar to ir mainījusies arī attieksme pret seksu un tā loma dažādos sabiedrības notikumos.

Protams, prostitūtas ir bijušas jau aizlaikos, bet tas tomēr ir cits stāsts.
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #37 : 2023. gada 16. jūnijs, 08:04:12 »
Meklēju, kur ielikt šo nozīmīgo pētījumu -lai nu būtu šeit. Var saprast, kāpēc gruzīniem un itāļiem tāda piekrišana
https://www.dailymail.co.uk/health/article-12198649/War-willies-Data-reveals-average-penis-sizes-world.html

Mūsējie vismaz noturas vidus līmenī.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #38 : 2023. gada 16. jūnijs, 10:10:19 »
Nabaga puika, ko Andželīna Džolija adoptēja no Kambodžas (kur esot vismazākie) un aizveda uz Ameriku, kur viņš ar šādu ģenētisko mantojumu būs galīgi nekonkurētspējīgs...
Es visu atceros, Ričard...